platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
+ Världsmiljödagen
Stockholmsmässan
platsen för FN:s miljömöte Stockholm+50.
Ingenting är omöjligt
Spektakulär Expo2020-kampanj
med A380 över Dubai.
hotellnytt
Succén med spektakulära pop-up hotellrum fortsätter
Berengia förvandlar hotellrum till stor upplevelse.
hotellnytt
Nyöppnade Ten Hotel
väljer BWH Hotel Group som hotellpartner.
Minst 70 konferenser
Konferensrusch till Helsingborg när H22 City Expo öppnar
– största konferensen räknar med över 2600 deltagare.
hotellnytt
Scandic
öppnar klimatneutralt hotell i Sundsvall 2024.
hotellnytt
Elite Hotels lanserar nytt restaurangkoncept
tillsammans med framstående krogprofiler.
11-12 maj 2022
Internationell Hi-Tech konferens och mässa
kommer till Stockholm.
flygindustrin
Kina blockerar vissa flyg från USA
när försiktighetsåtgärderna vid Covid ökar.
Restriktionerna blir fler
eCarExpo på Friends Arena
4-6 februari ställs in.
RSS
rss_icon
Länkar
IBTM World 2019 utsågs till bästa internationella mässa

IBTM WORLD, en del av RX (Reed Exhibitions), har vunnit pris som den bästa internationella mässan i Exhibition News Awards för sitt evenemang 2019.

Mer än 600 ledande mötesindustriledare samlades på Evolution London för en firandekväll för att markera indutrins mest lysande stjärnor. Priserna, som komikern Tom Allen delade ut, lyfte fram dem som hade påverkat indsutrins utveckling positivt trots pandemin såväl som de som utgjort en positiv skillnad i hur industrin har fungerat under den här tiden.

IBTM World 2019 ägde rum på Fira Gran Via i Barcelona 19-21 november. Evenemanget välkomnade 2 600 utställare från 150 länder samt över 2 700 hoated buyers och fler än 14 000 besökare under tre dagar med skräddarsydda en-till-ett-affärsmöten, spännande nätverksmöjligheter och specialkurerat utbildningsinnehåll. Nästan 74 000 förbokade affärsmöten ägde rum under de tre dagarna.

Domarna kommenterade vinsten för IBTM World 2019 genom att de uppvisat ”en imponerande tillväxt i konkreta intäkter samtidigt som de stod inför utmanande externa marknadsförhållanden. Arrangörerna har inlett ett transformerande tillvägagångssätt för detta evenemang som har gett resultat".

”Att vinna bästa internationella mässa vid detta stora mltesevent är en fin utmärkelse och det är en återspegling av talang och engagemang för hela laget som gört att vi kunde vinna i en otroligt konkurrenskraftig kategori", säger David Thompson, evenemangschef.

David fortsätter: ”Efter att ha skapat vår framgångsrika virtuella mässa under 2020 av IBTM World, ser vi fram emot att samla evenemangsindustrin i Barcelona i år för vår första personliga IBTM-mässa sedan 2019, för att ge mötesindustrin de verktyg den måste ha för utveckla nästa kapitel i mötes- och evenemangsindustrin. ”

Den prisbelönta IBTM World kommer att äga rum i år i Fira, Barcelona från 30 november till 2 december. Mässan följs därefter av IBTM World Virtual, mellan  7 - 9 december 2021.

 

www.ibtmworld.com