platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
World airport award
Helsingfors flygplats
bäst i norra Europa.
RSS
rss_icon
Länkar
IBTM World 2019 utsågs till bästa internationella mässa

IBTM WORLD, en del av RX (Reed Exhibitions), har vunnit pris som den bästa internationella mässan i Exhibition News Awards för sitt evenemang 2019.

Mer än 600 ledande mötesindustriledare samlades på Evolution London för en firandekväll för att markera indutrins mest lysande stjärnor. Priserna, som komikern Tom Allen delade ut, lyfte fram dem som hade påverkat indsutrins utveckling positivt trots pandemin såväl som de som utgjort en positiv skillnad i hur industrin har fungerat under den här tiden.

IBTM World 2019 ägde rum på Fira Gran Via i Barcelona 19-21 november. Evenemanget välkomnade 2 600 utställare från 150 länder samt över 2 700 hoated buyers och fler än 14 000 besökare under tre dagar med skräddarsydda en-till-ett-affärsmöten, spännande nätverksmöjligheter och specialkurerat utbildningsinnehåll. Nästan 74 000 förbokade affärsmöten ägde rum under de tre dagarna.

Domarna kommenterade vinsten för IBTM World 2019 genom att de uppvisat ”en imponerande tillväxt i konkreta intäkter samtidigt som de stod inför utmanande externa marknadsförhållanden. Arrangörerna har inlett ett transformerande tillvägagångssätt för detta evenemang som har gett resultat".

”Att vinna bästa internationella mässa vid detta stora mltesevent är en fin utmärkelse och det är en återspegling av talang och engagemang för hela laget som gört att vi kunde vinna i en otroligt konkurrenskraftig kategori", säger David Thompson, evenemangschef.

David fortsätter: ”Efter att ha skapat vår framgångsrika virtuella mässa under 2020 av IBTM World, ser vi fram emot att samla evenemangsindustrin i Barcelona i år för vår första personliga IBTM-mässa sedan 2019, för att ge mötesindustrin de verktyg den måste ha för utveckla nästa kapitel i mötes- och evenemangsindustrin. ”

Den prisbelönta IBTM World kommer att äga rum i år i Fira, Barcelona från 30 november till 2 december. Mässan följs därefter av IBTM World Virtual, mellan  7 - 9 december 2021.

 

www.ibtmworld.com