platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
föreningar skapar möten
Delat ordförandeskap,
en framgångssaga för Scouterna.
hotellnytt
Steam Hotel tar nästa steg
– förvärvar Actionbad.
här kan man skapa kongresser
Dags för Helsingborgs
föreningslivs årliga konferens.
RSS
rss_icon
Länkar
Niklas Söderberg lämnar SES som verksamhetschef

Sponsrings & Eventsveriges Niklas Söderberg väljer att kliva av sin tjänst som verksamhetschef och kliva på den skräddarsydda rollen som byråchef på hybridbyrån Homage. Niklas började på SES i augusti 2019 och har under dessa år med stor framgång stärkt kännedomen om SES och flyttat fram SES positioner som drivande opinionsbildare och ett språkrör för branschen.

"Resan som verksamhetschef för SES blev kanske något kortare än jag tänkt, och det är med blandade känslor detta beslut fattats. Jag hade inga planer på att byta jobb, men när jag erbjöds den skräddarsydda tjänsten på Homage kände jag att jag var tvungen att ta chansen. Detta innebär en unik möjlighet för mig att utvecklas samt en spännande utmaning som jag inte kan tacka nej till", säger Niklas Söderberg - verksamhetschef SES.

"Det är självklart jättetråkigt att Niklas väljer att kliva av sitt uppdrag hos oss på SES. I utmanande tider har han varit starkt bidragande till att utveckla organisationen in i en ny tid och med det stärkt SES position som branschorganisation. Vi i styrelsen har stor respekt för hans engagemang och driv. Vi önskar Niklas all lycka i sin nya roll och ser fram emot att ta del av hans framgångar och passar samtidigt på att gratulera vår medlem Homage till en fantastiskt rekrytering", säger Therése Sundling Liljedahl – ordförande SES.

"SES är en fantastisk organisation som det varit en förmån att få leda. Det har varit en härlig och utvecklande resa tillsammans med duktiga och engagerade människor – trots ett tufft 2020. Branschen samlar människor med ett genuint intresse för upplevelsebaserad kommunikation som jag ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med som aktiv medlem i SES", avslutar Niklas Söderberg.

Niklas lämnar sitt uppdrag hos SES den 19 juli och ersätts då av tillförordnad verksamhetschef Malin Ekman, som leder SES verksamhet tills vidare.