platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
forskning skapar möten
Mångmiljonsatsning
på svensk handelsforskning.
event skapar möten
Stort medieintresse
och stark turistekonomisk omsättning för SM-veckan Piteå.
23-25 november
Nordens största forum
för debatt och samtal om mänskliga rättigheter till Helsingborg 2023.
Hotellnytt
Scandic och Niam
bakom totalrenovering av Ariadne hotell i Värtahamnen.
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
RSS
rss_icon
Länkar
Niklas Söderberg lämnar SES som verksamhetschef

Sponsrings & Eventsveriges Niklas Söderberg väljer att kliva av sin tjänst som verksamhetschef och kliva på den skräddarsydda rollen som byråchef på hybridbyrån Homage. Niklas började på SES i augusti 2019 och har under dessa år med stor framgång stärkt kännedomen om SES och flyttat fram SES positioner som drivande opinionsbildare och ett språkrör för branschen.

"Resan som verksamhetschef för SES blev kanske något kortare än jag tänkt, och det är med blandade känslor detta beslut fattats. Jag hade inga planer på att byta jobb, men när jag erbjöds den skräddarsydda tjänsten på Homage kände jag att jag var tvungen att ta chansen. Detta innebär en unik möjlighet för mig att utvecklas samt en spännande utmaning som jag inte kan tacka nej till", säger Niklas Söderberg - verksamhetschef SES.

"Det är självklart jättetråkigt att Niklas väljer att kliva av sitt uppdrag hos oss på SES. I utmanande tider har han varit starkt bidragande till att utveckla organisationen in i en ny tid och med det stärkt SES position som branschorganisation. Vi i styrelsen har stor respekt för hans engagemang och driv. Vi önskar Niklas all lycka i sin nya roll och ser fram emot att ta del av hans framgångar och passar samtidigt på att gratulera vår medlem Homage till en fantastiskt rekrytering", säger Therése Sundling Liljedahl – ordförande SES.

"SES är en fantastisk organisation som det varit en förmån att få leda. Det har varit en härlig och utvecklande resa tillsammans med duktiga och engagerade människor – trots ett tufft 2020. Branschen samlar människor med ett genuint intresse för upplevelsebaserad kommunikation som jag ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med som aktiv medlem i SES", avslutar Niklas Söderberg.

Niklas lämnar sitt uppdrag hos SES den 19 juli och ersätts då av tillförordnad verksamhetschef Malin Ekman, som leder SES verksamhet tills vidare.