platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
ljus i mörkret
Karlstad CCC satte försäljningsrekord i december
sålde för nästan tio miljoner kronor.
tråkigt beslut
Allt för sjön 2022 ställer in
planerar för mars 2023.
kan bli 23,000 deltagare
Arton internationella kongresser
valde Seoul som destinationen.
+ Världsmiljödagen
Stockholmsmässan
platsen för FN:s miljömöte Stockholm+50.
Ingenting är omöjligt
Spektakulär Expo2020-kampanj
med A380 över Dubai.
hotellnytt
Succén med spektakulära pop-up hotellrum fortsätter
Berengia förvandlar hotellrum till stor upplevelse.
hotellnytt
Nyöppnade Ten Hotel
väljer BWH Hotel Group som hotellpartner.
Minst 70 konferenser
Konferensrusch till Helsingborg när H22 City Expo öppnar
– största konferensen räknar med över 2600 deltagare.
hotellnytt
Scandic
öppnar klimatneutralt hotell i Sundsvall 2024.
hotellnytt
Elite Hotels lanserar nytt restaurangkoncept
tillsammans med framstående krogprofiler.
RSS
rss_icon
Länkar
GDS samarbetar med ICCA för att lansera sin nya Global Destination Sustainability Academy

International Congress and Convention Association (ICCA) har meddelat att de har ett nytt partnerskap med GDS, Global Destination Sustainability Movement och lanserar ett initiativ för kunskapsutveckling om hållbarhet.

ICCA anser att det är viktigt att mötesindustrin tar en aktiv roll i utvecklingen och genomförandet av hållbara evenemangsstrategier som är av högsta standard och helt anpassade till FN s hållbara utvecklingsmål (UNSDG).

"Genom kunskap och samarbete kan vi uppnå till och med excellens, inte bara i våra egna hållbara evenemang, utan också i globala hållbarhetsinitiativ", skriver ICCA i sitt meddelande till medlemmarna.

ICCA tillägger att det nya partnerskapet hjälper deras medlemmar när de skapar och genomför hållbarhetsförändringar, rapporterar om effekter och kommunicerar event som kan katalysera åtgärder inom industrin.

"Genom att få tillgång till GDS-expertis kan våra medlemmar se till att de möter de ökande kraven på hållbara evenemang och utveckla innovativa strategier som hjälper vår industri att driva den globala hållbarhetsrörelsen," skriver ICCA vidare.

En omedelbar fördel med detta partnerskap är möjligheten för ICCA:s medlemmar att registrera sig för GDS Academy och skaffa sig ett GDS - ICCA Certificate in Regenerative Destination Management. ICCA bjuder in sina medlemmar att delta i GDS Academy-lanseringen den 9 juni för att ta reda på hur deras organisationer kan dra nytta av ICCA-GDS-partnerskapet.

Deltagande i lanseringen av GDS Academy var Guy Bigwood, Chief Changemaker, GDS-Movement; Senthil Gopinath, vd, ICCA; Genevieve Leclerc, medgrundare och vd, MEET4IMPACT och Graeme Jackson, chef för strategiska partnerskap, The Travel Foundation.