platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
och vinnaren är...
Tre kommuner
tävlar om att bli Sveriges DigitaliseringsKommun.
året-runt-destination
Skytteholm Hotell & Konferens expanderar
– bygger Nordiskt Spa och padelbanor.
nytt uppdrag
Andrea Jovell
på ny post i turismorganisationen SNDMO.
20 våningar högt
Sara kulturhus
– trä, hållbarhet och Spider-Man.
fint pris utdelat
Karin Franssons Mentorpris 2021
tilldelas Jenny Roshage-Theander, Näsby Slott.fint pris utdelat
Flygnytt
Emirates
vill anställa 3 500 nya medarbetare.
ny infrastruktur
Utvecklingsprojekt i Halmstad
får 200 000 kronor.
omvärldsanalys
Var flexibel, kreativ
och hitta nya sätt att underlätta för nätverken säger ABPCO:s undersökning.
flygnytt
Finnair störst på direktflyg till Asien
och USA från Arlanda: Erbjuder nu även direkttrafik till Los Angeles och New York.
hotellnytt
Scandic
fortsätter att utbilda morgondagens ledare.
RSS
rss_icon
Länkar
GDS samarbetar med ICCA för att lansera sin nya Global Destination Sustainability Academy

International Congress and Convention Association (ICCA) har meddelat att de har ett nytt partnerskap med GDS, Global Destination Sustainability Movement och lanserar ett initiativ för kunskapsutveckling om hållbarhet.

ICCA anser att det är viktigt att mötesindustrin tar en aktiv roll i utvecklingen och genomförandet av hållbara evenemangsstrategier som är av högsta standard och helt anpassade till FN s hållbara utvecklingsmål (UNSDG).

"Genom kunskap och samarbete kan vi uppnå till och med excellens, inte bara i våra egna hållbara evenemang, utan också i globala hållbarhetsinitiativ", skriver ICCA i sitt meddelande till medlemmarna.

ICCA tillägger att det nya partnerskapet hjälper deras medlemmar när de skapar och genomför hållbarhetsförändringar, rapporterar om effekter och kommunicerar event som kan katalysera åtgärder inom industrin.

"Genom att få tillgång till GDS-expertis kan våra medlemmar se till att de möter de ökande kraven på hållbara evenemang och utveckla innovativa strategier som hjälper vår industri att driva den globala hållbarhetsrörelsen," skriver ICCA vidare.

En omedelbar fördel med detta partnerskap är möjligheten för ICCA:s medlemmar att registrera sig för GDS Academy och skaffa sig ett GDS - ICCA Certificate in Regenerative Destination Management. ICCA bjuder in sina medlemmar att delta i GDS Academy-lanseringen den 9 juni för att ta reda på hur deras organisationer kan dra nytta av ICCA-GDS-partnerskapet.

Deltagande i lanseringen av GDS Academy var Guy Bigwood, Chief Changemaker, GDS-Movement; Senthil Gopinath, vd, ICCA; Genevieve Leclerc, medgrundare och vd, MEET4IMPACT och Graeme Jackson, chef för strategiska partnerskap, The Travel Foundation.