platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
World airport award
Helsingfors flygplats
bäst i norra Europa.
RSS
rss_icon
Länkar
GDS samarbetar med ICCA för att lansera sin nya Global Destination Sustainability Academy

International Congress and Convention Association (ICCA) har meddelat att de har ett nytt partnerskap med GDS, Global Destination Sustainability Movement och lanserar ett initiativ för kunskapsutveckling om hållbarhet.

ICCA anser att det är viktigt att mötesindustrin tar en aktiv roll i utvecklingen och genomförandet av hållbara evenemangsstrategier som är av högsta standard och helt anpassade till FN s hållbara utvecklingsmål (UNSDG).

"Genom kunskap och samarbete kan vi uppnå till och med excellens, inte bara i våra egna hållbara evenemang, utan också i globala hållbarhetsinitiativ", skriver ICCA i sitt meddelande till medlemmarna.

ICCA tillägger att det nya partnerskapet hjälper deras medlemmar när de skapar och genomför hållbarhetsförändringar, rapporterar om effekter och kommunicerar event som kan katalysera åtgärder inom industrin.

"Genom att få tillgång till GDS-expertis kan våra medlemmar se till att de möter de ökande kraven på hållbara evenemang och utveckla innovativa strategier som hjälper vår industri att driva den globala hållbarhetsrörelsen," skriver ICCA vidare.

En omedelbar fördel med detta partnerskap är möjligheten för ICCA:s medlemmar att registrera sig för GDS Academy och skaffa sig ett GDS - ICCA Certificate in Regenerative Destination Management. ICCA bjuder in sina medlemmar att delta i GDS Academy-lanseringen den 9 juni för att ta reda på hur deras organisationer kan dra nytta av ICCA-GDS-partnerskapet.

Deltagande i lanseringen av GDS Academy var Guy Bigwood, Chief Changemaker, GDS-Movement; Senthil Gopinath, vd, ICCA; Genevieve Leclerc, medgrundare och vd, MEET4IMPACT och Graeme Jackson, chef för strategiska partnerskap, The Travel Foundation.