platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
Nytt jobb
Sam Holmberg
tillbaka på Radisson Blu i Stockholm.

Årets Eventskåning 2021
till Albin Ganovic och Helsingborg Pride.
13-14 september
Möbelmässan Göteborg
tillbaka på Svenska Mässan i höst.
hotellnytt
Countryside Hotels
slog försäljningsrekord trots pandemi.
+200 talare
Ny konferens och mässa
för framtidens sjukvård arrangeras i Stockholm 25 – 26 januari 2023.
nytt jobb
Scandic värvar hotelldirektör
– Roger Pettersson tar över ansvaret för Scandichotellen i Umeå.
29 april - 1 maj
eCarExpo i Friends Arena
laddar om i april.
Almedalsleverantör
Uppstickaren Univid ska bli störst på digitala event
– backas av tunga investerare.
hotellnytt
Norrqvarn Hotell & Konferens
får ny ägare.
ljus i mörkret
Karlstad CCC satte försäljningsrekord i december
sålde för nästan tio miljoner kronor.
RSS
rss_icon
Länkar
Registreringen öppnad för PCMAs kongress i Lausanne i oktober

Lausanne, Schweiz, är destinationen  för en av Europas första kongresser för hela business eventsindustrin sedan år 2019.

 

IDAG tillkännagav PCMA att registreringen är öppen för organisationens första kongress för EMEA-området (tidigare känd som European Influencer Summit). Det är en omnichannel-kongress för business events-medarbetare i Europa, Mellanöstern och Afrika.

Evenemanget stöds av Lausanne Tourism, Schweiz Tourism och International Olympic Committee, och genomförs på  Lausannes Swiss Tech Convention Center den 17-19 oktober.

Mer information och registrering finns på www.conveningemea.org

Registreringsavgiften har frysts på 2019 års nivå då PCMA fortsätter att göra sitt för att ge stöd och möjligheter för hela industrin.

"Jag berömmer hela PCMA-teamet för deras engagemang för att återuppbygga vår industri på ett säkert och effektivt sätt på vårt resmål och med ett aktivt deltagande och hjälp från staden och regionen", säger Panos Tzivanidis, chef för företagsevenemang och tjänster inom Internationella olympiska kommittén, och PCMA Advisory Board Member.

"Återskapandet av möjligheter för medarbetare inom den globala mötes- och eventindustrin för att utforska och engagera sig i tre viktiga aspekter, talangutveckling, ekonomisk avkastning och framtiden för hela businesseventsindustrin är precis i rätt tid och fungerar som en välbehövlig katalysator för industrins återhämtning i EMEA-regionen."

Mer detaljer och ansökningsblanketter finns på www.conveningemea.org.

"Att bjuda in till PCMAs EMEA-möte blir lika delar firande och forskning. Nästa kapitel i vår resa öppnar en ljus väg framåt för business events", säger Jaimé Bennett, PCMA Business Director, EMEA.

PCMAs idé är att business events kan omvandla och utveckla samhällen, företag och individer ekonomiskt och socialt.

Som världens största plattform för business events-strateger och deras affärspartners drivs PCMAs framgång av ett åtagande att bland annat erbjuda utbildning på exekutiv nivå och ansikte-mot-ansikte-nätverk till 8 400 yrkesverksamma och studenter och en global publik av över 100 000 intressenter för business events.

Genom ledarskapsinitiativet Ascent främjar PCMA inkludering och mångfald inom business events, och försöker ge dem som utmanas av kön, sexuell läggning, ras, etnicitet eller funktionshinder möjligheter att skapa  framgång.

PCMA har sitt huvudkontor i Chicago och har 17 chapters i hela USA, Kanada och Mexiko med medlemmar i över 40 länder. Regionala kontor finns i Irland, Australien och Singapore.

Besök pcma.org eller på LinkedIn, Twitter, Facebook och Instagram.