platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
föreningar skapar möten
Delat ordförandeskap,
en framgångssaga för Scouterna.
hotellnytt
Steam Hotel tar nästa steg
– förvärvar Actionbad.
här kan man skapa kongresser
Dags för Helsingborgs
föreningslivs årliga konferens.
RSS
rss_icon
Länkar
Registreringen öppnad för PCMAs kongress i Lausanne i oktober

Lausanne, Schweiz, är destinationen  för en av Europas första kongresser för hela business eventsindustrin sedan år 2019.

 

IDAG tillkännagav PCMA att registreringen är öppen för organisationens första kongress för EMEA-området (tidigare känd som European Influencer Summit). Det är en omnichannel-kongress för business events-medarbetare i Europa, Mellanöstern och Afrika.

Evenemanget stöds av Lausanne Tourism, Schweiz Tourism och International Olympic Committee, och genomförs på  Lausannes Swiss Tech Convention Center den 17-19 oktober.

Mer information och registrering finns på www.conveningemea.org

Registreringsavgiften har frysts på 2019 års nivå då PCMA fortsätter att göra sitt för att ge stöd och möjligheter för hela industrin.

"Jag berömmer hela PCMA-teamet för deras engagemang för att återuppbygga vår industri på ett säkert och effektivt sätt på vårt resmål och med ett aktivt deltagande och hjälp från staden och regionen", säger Panos Tzivanidis, chef för företagsevenemang och tjänster inom Internationella olympiska kommittén, och PCMA Advisory Board Member.

"Återskapandet av möjligheter för medarbetare inom den globala mötes- och eventindustrin för att utforska och engagera sig i tre viktiga aspekter, talangutveckling, ekonomisk avkastning och framtiden för hela businesseventsindustrin är precis i rätt tid och fungerar som en välbehövlig katalysator för industrins återhämtning i EMEA-regionen."

Mer detaljer och ansökningsblanketter finns på www.conveningemea.org.

"Att bjuda in till PCMAs EMEA-möte blir lika delar firande och forskning. Nästa kapitel i vår resa öppnar en ljus väg framåt för business events", säger Jaimé Bennett, PCMA Business Director, EMEA.

PCMAs idé är att business events kan omvandla och utveckla samhällen, företag och individer ekonomiskt och socialt.

Som världens största plattform för business events-strateger och deras affärspartners drivs PCMAs framgång av ett åtagande att bland annat erbjuda utbildning på exekutiv nivå och ansikte-mot-ansikte-nätverk till 8 400 yrkesverksamma och studenter och en global publik av över 100 000 intressenter för business events.

Genom ledarskapsinitiativet Ascent främjar PCMA inkludering och mångfald inom business events, och försöker ge dem som utmanas av kön, sexuell läggning, ras, etnicitet eller funktionshinder möjligheter att skapa  framgång.

PCMA har sitt huvudkontor i Chicago och har 17 chapters i hela USA, Kanada och Mexiko med medlemmar i över 40 länder. Regionala kontor finns i Irland, Australien och Singapore.

Besök pcma.org eller på LinkedIn, Twitter, Facebook och Instagram.