platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Hotellnytt
Scandic och Niam
bakom totalrenovering av Ariadne hotell i Värtahamnen.
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
RSS
rss_icon
Länkar
BRA återupptar sina linjer till Ronneby och Växjö

Linjerna mellan Stockholm Bromma och Växjö respektive Ronneby återupptas den 30 augusti respektive 6 september. BRA sätter ytterligare sex flygplan i drift till hösten och ökar tidtabellen rejält. Flygstarten den 12 maj blev lyckad, bokningsläget så här långt överstiger förväntan och reseefterfrågan för sommaren är positiv.

Trenden just nu är att privatresandet börjar komma tillbaka ju mer vi närmar oss sommaren och bedömningen är att efterfrågan ökar i ännu större utsträckning efter sommaren när även affärsresandet kommer tillbaka. I slutet av augusti ökar BRA därför antalet avgångar rejält och lanserar två nygamla linjer. Den ena, som går mellan Växjö och Stockholm Bromma, startar 30 augusti och den andra, som går mellan Ronneby och Stockholm Bromma, startar 6 september. BRA har flugit båda linjerna även före pandemin och de är väl etablerade i respektive region och bland kunderna.

"Det känns fantastiskt roligt att kunna återvända till två kära flygplatser och regioner runt Ronneby och Växjö och välkomna våra kunder ombord igen", säger BRAs kommersiella chef Ulrika Matsgård.

"Äntligen får vi på Swedavia Ronneby Airport hälsa BRA välkomna igen, vi vet att de är efterlängtade i regionen och viktigt för tillgängligheten till och från vår region för såväl näringsliv, akademi samt besöksnäring när de nu återvänder. Varmt välkomna åter BRA", säger Arri Kallonen, flygstationschef på Swedavia Ronneby Airport.

"Fantastiskt roligt att BRA är tillbaka. De är så efterlängade och det är mycket bra att vi nu återigen kan knyta samman vår region med vår kära huvudstad och resten av landet", säger Ulf Axelsson på Växjö Småland Airport.

BRA återstartade sin flygtrafik den 12 maj efter tretton månader utan reguljärtrafik. Fem linjer fick flygtrafik mellan Stockholm Bromma och Malmö, Göteborg, Visby, Ängelholm och Umeå. Responsen blev över all förväntan och många flighter var fullbokade redan första dagen. Även bokningsläget framåt i maj och inför sommaren ser lovande ut. När vaccineringstakten är hög och leder smittspridningen från Covid19 i rätt riktning, blir det tydligt att det finns ett uppdämt behov för människor att ses, semestra och besöka släkt och vänner. Fler än vanligt kommer sannolikt blir kvar i Sverige för sin sommarsemester.

" Vi är överväldigade över den fina responsen vi fått från våra kunder. Att välja rätt timing för att komma tillbaka till marknaden i ett så osäkert läge har varit en utmaning och vi gläds åt att allt tyder på att den var rätt vald", säger Ulrika Matsgård, kommersiell chef på BRA.

BRA börjar med en inledande tidtabell för att komma igång och har för ambition att addera fler avgåångar i takt med att efterfrågan ökar.

 

Läs mer och finn tidtabeller på våra destinationssidor:

www.flygbra.se/ronneby-karlskrona

www.flygbra.se/vaxjo-smaland

 

Med de två nya linjerna har BRA än så länge lanserat 16 direktlinjer och utöver det finns det goda möjligheter att transferera från söder till norr.

Året runt

• Bromma-Malmö

• Bromma-Göteborg

• Bromma-Visby

• Bromma-Ängelholm

• Bromma-Umeå

• Bromma-Halmstad

• Bromma-Kalmar

• Bromma-Östersund

• Bromma-Ronneby

• Bromma-Växjö

 

Sommartrafik

• Bromma-Sälen/Trysil

• Ängelholm-Sälen/Trysil

• Malmö-Visby

• Göteborg-Visby

• Bromma-Skellefteå

• Göteborg-Skellefteå

 

Flygningarna görs med ett ungt och modernt propellerflygplan (ATR 72-600) som är världens klimateffektivaste regionalflygplan. Kunderna erbjuds att välja MiljöClass som är en biljett där fossilt bränsle är utbytt mot biobränsle. Samtliga resor som görs med BRA är dessutom fullt klimatkompenserade.