platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
föreningar skapar möten
Delat ordförandeskap,
en framgångssaga för Scouterna.
hotellnytt
Steam Hotel tar nästa steg
– förvärvar Actionbad.
här kan man skapa kongresser
Dags för Helsingborgs
föreningslivs årliga konferens.
RSS
rss_icon
Länkar
Therése Sundling Liljedahl ny ordförande i Sponsrings & Eventsverige

Efter SES Årsmöte igår den 20 maj står det klart att Therese Sundling Liljedahl väljs in till ny ordförande för Sponsrings & Eventsverige tillsammans med Krister Svensson, Ann Jacobsson och Lennart Johansson som nya tongivande representanter i SES styrelse.

Therese Sundling Liljedahl har i över 23 år verkat inom underhållningsindustrin med tunga ledarskapspositioner på Bonnier från sent 90-tal, via 13 år på MTG som bland annat marknadsdirektör för TV3, TV6 och ZTV, till Live Nation där Therese både var chef för Marketing & Partnership för konsert- och festivaljätten i Norden samt senare vd för Live Nation Sverige. Idag driver Therése eget som konsult med uppdrag från bland annat Live Nation Europa, Avicii AB/Tim Bergling Foundation och Pophouse Entertainment Group.

”Jag är stolt över att ha fått detta uppdrag och även ödmjuk inför ansvaret. Hela mitt yrkesverksamma liv har jag brunnit för upplevelseindustrin i olika former - hur man genom inkluderande, kreativa och nyskapande idéer och lösningar kan skapa värde för människor genom olika typer av medier och evenemang".

SES som organisation har en viktig roll i att inspirera, utbilda och stötta vår industri där teamet på SES, styrelsen och även medlemmarna har ett stort uppdrag framåt att bidra till återhämtningen i vår industri efter en tung tid. Vi ska förädla det som är bra och samtidigt lyfta nya initiativ tillsammans som skapar värden för medlemmar och publik. Jag ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med den fantastiska styrelsen och teamet på SES”, säger Therese Sundling Liljedahl.

Krister Svensson, Försäljningschef på SJ, har en bakgrund som Copywriter, Creative Director och Byråledare på reklambyråer som bland andra Ogilvy, Gazoline, McCann och Workshop. I sitt uppdrag idag på SJ är Krister med i den kommersiella ledningsgruppen med ansvar för samarbeten inom idrott, kultur och CSR.

Ann Jacobsson, Strateg på Heja!, är delägare och har varit med på byrån sedan starten 2003. Förutom sin breda kompetens och passion för branschen blir hon en viktig nyckelspelare för den fortsatta utvecklingen av SES Nord, som ett led i arbetet att bli en än mer inkluderande och rikstäckande organisation.

Lennart Johansson, Operation & Security Manager på Easyfairs Nordic, har snart jobbat 30 år i mässbranschen med bland annat teknikförsäljning, projektledning, som säkerhets-, produktions- och teknisk chef. Han har länge varit engagerad i Sveriges Expoförbund, som sedan sammanslagningen 2019 ingår i SES, och representerar expoperspektivet inom SES styrelse.

”Therese är en kompetent och driven branschprofil, och känns som helt rätt person att leda vår framtidsresa. I Krister, Ann och Lennart får vi, förutom härliga personligheter, dessutom viktiga nyckelkompetenser för att ta nästa steg".säger Niklas Turner Olovzon, vice ordförande SES.

Therese Sundling Liljedahl, Krister Svensson, Ann Jacobsson och Lennart Johansson får sällskap av sittande/omvalda styrelseledamöter Niklas Turner Olovzon (vd och grundare Passion Lab), Jennifer Carlsson (Head of Brand and Marketing NCC), Maria Guggenberger (Head of CSR, ATG), Anders Albertsson (Distriktsidrottschef, RF-SISU Västra Götaland), Cecilia Perlind (General Manager Communications, Kantar Sifo), Karl Skoog (Marknads- och kommunikationschef, Hjärnfonden), Krister Berg (CEO, NPG Expo) och Camilla Ahlin Nilsson (Försäljningsansvarig, Malmö Arena).

Bilden: SES nya styrelseordförande Therése Sundling Liljedahl.