platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
10-årsjubileum för Australiens hälsovårdsvecka

Den 17-18 mars 2021 återvände International Quality & Productivity Center Pty Limited (IQPC) med Australian Healthcare Week till ICC Sydney som den första stora mässan som genomfördes i en säker Covid-miljö i mässcentret sedan Covid-19 pandemin drabbade hela världen.

Evenemanget lockade 4500 deltagare som var där också kroppsligen dessutom deltog fler än 150 utställare på och ytterligare 400 delegater som var registrerade för att delta i kongressen som genomfördes parallellt under tvådagarsevenemanget.

Det var fjärde gången som IQPC genomfördes på ICC Sydney, och här deltog lokala och regionala delegationer som representerade ett brett tvärsnitt av det australiska sjukvårds- och medicinska landskapet. Här samlades man på Australian Healthcare Week för att genomföra professionellt lärande, kunskapsöverförande samt nätverka ansikte mot ansikte för första gången på över 12 månader.

ICC Sydneys rigorösa EventSafe-driftprotokoll, som i denna väldigt stora mäss-, kongress- och kulturanläggning har ett stort utbud av multifunktionsutrymmen och genom många år haft världsklassevent i huset gav också organisatörerna på IQPC praktiska säkerhetsåtgärder, flexibla samarbetslösningar för evenemangshantering, samt tillhandahöll en optimal miljö inrättad för att lyckas leverera detta viktiga event. Den levande mässan skapade överväldigande positiva upplevelser för arrangören, delegaterna, utställarna, arenan, leverantörerna och den bredare industrin.

Det man kan undra är varför detta går att genomföra i Australien, men inte i Sverige där kunskaper och kunnande finns när det gäller samtliga våra stora mässanläggningar. Klart vi också skulle kunna genomföra Covid-säkra arrangemang.