platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
Nytt jobb
Sam Holmberg
tillbaka på Radisson Blu i Stockholm.

Årets Eventskåning 2021
till Albin Ganovic och Helsingborg Pride.
13-14 september
Möbelmässan Göteborg
tillbaka på Svenska Mässan i höst.
hotellnytt
Countryside Hotels
slog försäljningsrekord trots pandemi.
+200 talare
Ny konferens och mässa
för framtidens sjukvård arrangeras i Stockholm 25 – 26 januari 2023.
nytt jobb
Scandic värvar hotelldirektör
– Roger Pettersson tar över ansvaret för Scandichotellen i Umeå.
29 april - 1 maj
eCarExpo i Friends Arena
laddar om i april.
Almedalsleverantör
Uppstickaren Univid ska bli störst på digitala event
– backas av tunga investerare.
hotellnytt
Norrqvarn Hotell & Konferens
får ny ägare.
ljus i mörkret
Karlstad CCC satte försäljningsrekord i december
sålde för nästan tio miljoner kronor.
RSS
rss_icon
Länkar
10-årsjubileum för Australiens hälsovårdsvecka

Den 17-18 mars 2021 återvände International Quality & Productivity Center Pty Limited (IQPC) med Australian Healthcare Week till ICC Sydney som den första stora mässan som genomfördes i en säker Covid-miljö i mässcentret sedan Covid-19 pandemin drabbade hela världen.

Evenemanget lockade 4500 deltagare som var där också kroppsligen dessutom deltog fler än 150 utställare på och ytterligare 400 delegater som var registrerade för att delta i kongressen som genomfördes parallellt under tvådagarsevenemanget.

Det var fjärde gången som IQPC genomfördes på ICC Sydney, och här deltog lokala och regionala delegationer som representerade ett brett tvärsnitt av det australiska sjukvårds- och medicinska landskapet. Här samlades man på Australian Healthcare Week för att genomföra professionellt lärande, kunskapsöverförande samt nätverka ansikte mot ansikte för första gången på över 12 månader.

ICC Sydneys rigorösa EventSafe-driftprotokoll, som i denna väldigt stora mäss-, kongress- och kulturanläggning har ett stort utbud av multifunktionsutrymmen och genom många år haft världsklassevent i huset gav också organisatörerna på IQPC praktiska säkerhetsåtgärder, flexibla samarbetslösningar för evenemangshantering, samt tillhandahöll en optimal miljö inrättad för att lyckas leverera detta viktiga event. Den levande mässan skapade överväldigande positiva upplevelser för arrangören, delegaterna, utställarna, arenan, leverantörerna och den bredare industrin.

Det man kan undra är varför detta går att genomföra i Australien, men inte i Sverige där kunskaper och kunnande finns när det gäller samtliga våra stora mässanläggningar. Klart vi också skulle kunna genomföra Covid-säkra arrangemang.