platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Hotellnytt
Scandic och Niam
bakom totalrenovering av Ariadne hotell i Värtahamnen.
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
RSS
rss_icon
Länkar
10-årsjubileum för Australiens hälsovårdsvecka

Den 17-18 mars 2021 återvände International Quality & Productivity Center Pty Limited (IQPC) med Australian Healthcare Week till ICC Sydney som den första stora mässan som genomfördes i en säker Covid-miljö i mässcentret sedan Covid-19 pandemin drabbade hela världen.

Evenemanget lockade 4500 deltagare som var där också kroppsligen dessutom deltog fler än 150 utställare på och ytterligare 400 delegater som var registrerade för att delta i kongressen som genomfördes parallellt under tvådagarsevenemanget.

Det var fjärde gången som IQPC genomfördes på ICC Sydney, och här deltog lokala och regionala delegationer som representerade ett brett tvärsnitt av det australiska sjukvårds- och medicinska landskapet. Här samlades man på Australian Healthcare Week för att genomföra professionellt lärande, kunskapsöverförande samt nätverka ansikte mot ansikte för första gången på över 12 månader.

ICC Sydneys rigorösa EventSafe-driftprotokoll, som i denna väldigt stora mäss-, kongress- och kulturanläggning har ett stort utbud av multifunktionsutrymmen och genom många år haft världsklassevent i huset gav också organisatörerna på IQPC praktiska säkerhetsåtgärder, flexibla samarbetslösningar för evenemangshantering, samt tillhandahöll en optimal miljö inrättad för att lyckas leverera detta viktiga event. Den levande mässan skapade överväldigande positiva upplevelser för arrangören, delegaterna, utställarna, arenan, leverantörerna och den bredare industrin.

Det man kan undra är varför detta går att genomföra i Australien, men inte i Sverige där kunskaper och kunnande finns när det gäller samtliga våra stora mässanläggningar. Klart vi också skulle kunna genomföra Covid-säkra arrangemang.