platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
och vinnaren är...
Tre kommuner
tävlar om att bli Sveriges DigitaliseringsKommun.
året-runt-destination
Skytteholm Hotell & Konferens expanderar
– bygger Nordiskt Spa och padelbanor.
nytt uppdrag
Andrea Jovell
på ny post i turismorganisationen SNDMO.
20 våningar högt
Sara kulturhus
– trä, hållbarhet och Spider-Man.
fint pris utdelat
Karin Franssons Mentorpris 2021
tilldelas Jenny Roshage-Theander, Näsby Slott.fint pris utdelat
Flygnytt
Emirates
vill anställa 3 500 nya medarbetare.
ny infrastruktur
Utvecklingsprojekt i Halmstad
får 200 000 kronor.
omvärldsanalys
Var flexibel, kreativ
och hitta nya sätt att underlätta för nätverken säger ABPCO:s undersökning.
flygnytt
Finnair störst på direktflyg till Asien
och USA från Arlanda: Erbjuder nu även direkttrafik till Los Angeles och New York.
hotellnytt
Scandic
fortsätter att utbilda morgondagens ledare.
RSS
rss_icon
Länkar
10-årsjubileum för Australiens hälsovårdsvecka

Den 17-18 mars 2021 återvände International Quality & Productivity Center Pty Limited (IQPC) med Australian Healthcare Week till ICC Sydney som den första stora mässan som genomfördes i en säker Covid-miljö i mässcentret sedan Covid-19 pandemin drabbade hela världen.

Evenemanget lockade 4500 deltagare som var där också kroppsligen dessutom deltog fler än 150 utställare på och ytterligare 400 delegater som var registrerade för att delta i kongressen som genomfördes parallellt under tvådagarsevenemanget.

Det var fjärde gången som IQPC genomfördes på ICC Sydney, och här deltog lokala och regionala delegationer som representerade ett brett tvärsnitt av det australiska sjukvårds- och medicinska landskapet. Här samlades man på Australian Healthcare Week för att genomföra professionellt lärande, kunskapsöverförande samt nätverka ansikte mot ansikte för första gången på över 12 månader.

ICC Sydneys rigorösa EventSafe-driftprotokoll, som i denna väldigt stora mäss-, kongress- och kulturanläggning har ett stort utbud av multifunktionsutrymmen och genom många år haft världsklassevent i huset gav också organisatörerna på IQPC praktiska säkerhetsåtgärder, flexibla samarbetslösningar för evenemangshantering, samt tillhandahöll en optimal miljö inrättad för att lyckas leverera detta viktiga event. Den levande mässan skapade överväldigande positiva upplevelser för arrangören, delegaterna, utställarna, arenan, leverantörerna och den bredare industrin.

Det man kan undra är varför detta går att genomföra i Australien, men inte i Sverige där kunskaper och kunnande finns när det gäller samtliga våra stora mässanläggningar. Klart vi också skulle kunna genomföra Covid-säkra arrangemang.