platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter

Events Industry Council
belönar svenska Lotta Boman, Sigtunahöjden.
årets matvärvning
Stjärnkocken Daniel Berlin
sätter smak på en av Europas mest innovativa städer under H22 City Expo.
100 mest inflytelserika
Rösta på Atti Soenarso,
Chefredaktör på Meetings International.
letar nyckeltal
Visita i nytt samarbete
för nationell evenemangsstatistik.
Thought Leadership Hub
The ACF
- Audite, Cogitare, Facite, lovar att lyssna, tänka och göra .
ökat belgiskt intresse
Göteborg knyter band med Flandern
Syftet är att stärka innovationssamarbetet mellan regionerna.
Dörrarna öppnas
Borås fylls av besökare igen
tre kongresser samma vecka plus EM-kval i fotboll för F16.
27 oktober
Ny dansk-svenskjobbmässa
på Malmömässan.
Cool konst
Tre dolda kulturgårdar
i Litauens främsta städer.
Flygnytt
AMF investerar 200 miljoner
i flygbolaget BRA.
RSS
rss_icon
Länkar
Första Radisson Individuals i Baltikum öppnar sina dörrar i Tallinn

MED ETT UTMÄRKT läge vid ingången till Gamla stan i Tallin, öppnar Radisson Hotel Group Palace Hotel Tallinn, en medlem av Radisson Individuals. Byggt för nästan 100 år sedan och respektfullt renoverat, är detta monument över det nationella arkitektoniska arvet det första Radisson Individuals i Baltikum.

Palace Hotel Tallinn, medlem av Radisson Individuals, erbjuder 79 rum och sviter, inklusive en President-svit på över 150 m2 som består av en stor studio med sittgrupp för åtta gäster, ett kök med matbord för sex, bastu, privat kontor och mötesrum.

Hotellets 50 m2 luftkonditionerade gym är utrustat med stora speglar och kardiovaskulära maskiner av LifeFitness samt en inomhuspool och spa med turkiskt bad, jacuzzi, ångbad och bastu. Affärsgäster kan använda hotellets moderna mötesutrymme för en mängd olika möten och sammankomster. Restaurangen Konrad serverar hela dagen både internationella och lokala rätter tillagade av kvalitetsprodukter, medan Gallery Bar erbjuder morgonkaffe, varierade menyer samt en speciell pizzameny.

Palace Hotel Tallinn, som byggdes 1937, designades av den estniska arkitekten Elmar Lohk, känd för sin arkitektoniska stil från 1930-talet som kombinerar funktionalism med influenser från Chicago-skolan och traditionell konst. Hotellet ligger i hjärtat av Tallinns gamla stadsdel, ett stenkast från Tallinns Freedom Square, en av de mest populära mötesplatserna i staden som gränsar till Gamla stan. Hotellet inbjuder gästerna att utforska de historiska kullerstensgatorna i Estonias kulturella knutpunkt. I dag blandas Tallinns rika kulturlandskap med digital innovation som hem för det största antalet nystartade företag per person i Europa och födelseplatsen för några av världens ledande teknikföretag, vilket gör det till ett av Östeuropas mest populära weekendresor.

”Vi är mycket glada att lansera vårt första Radisson Individuals i Baltikum. Detta är ett utmärkt hotell som kommer att erbjuda våra gäster ett härligt hotell i det berömda Tallinns gamla stadsdel. Varumärket Radisson Individuals passar perfekt för detta fantastiska hotell och historiska område och med denna öppning stärker vi ytterligare vår position som den ledande internationella hotellgruppen i området", säger Tom Flanagan Karttunen, områdesdirektör i Nord- och Västeuropa, för Radisson Hotel Group.

Hotellet ligger 1,3 km från Tallinns centralstation och 2,3 km från hamnen i Tallinn. Tallinns flygplats ligger bara en kort resa från hotellet (4,1 km). De flesta turistattraktioner och de främsta shoppinggatorna är tillgängliga till fots, eftersom Tallinns huvudattraktioner är utspridda i hela Gamla stan.

”Tallinns legendariska Hotel Palace har alltid strävat efter att ge sina gäster exceptionell service. Nu kan vi ta nästa viktiga steg framåt i utvecklingen av de tjänster som erbjuds. Radisson Individuals komplimangerar vårt hotell med Yes I Can! kundservice, internationell räckvidd, rykte och Radisson Rewards lojalitetsprogram. Allt detta gör att vi kan bli ännu bättre representanter för estnisk gästfrihet", säger Ain Käpp & Kaido Ojaperv för operatörsbolaget HMP Hotellid OÜ.

Med hälsan och säkerheten för gäster och teammedlemmar som högsta prioritet genomför Palace Hotel Tallinn, en medlem av Radisson Individuals programmet Radisson Hotels Safety Protocol. De djupgående renhets- och desinfektionsprotokollen utvecklades i samarbete med SGS, världens ledande inspektions-, verifierings-, test- och certifieringsföretag, och är utformade för att säkerställa gästsäkerhet och sinnesro från incheckning till utcheckning.

Läs mer om hotellet här

Se här för regelbundna uppdateringar av Radisson Hotels säkerhetsprotokoll