platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
flygnytt
Norwegian utökar linjenätet
och börjar flyga från Stockholm Skavsta och Växjö Småland.
Omvärldsanalys
Nya tyska studier
med försiktigt optimistiska utsikter för möten och event.
mässor skapar möten
Växande intresse
för Automationsdagen.
Nytt jobb
Emil Ekberg,
ny GM på Nordic Light Hotel.
Kongress & Konsert
Renoveringen av Elmia
ger nya möjligheter.
Hotell
Prags hotellmarknad
fortsätter utvecklas positivt.
Kongress
Borås demokratiarbete
uppmärksammas internationellt i Grenoble.
nytt jobb
Stylt anställer ny vd
och gör sitt bästa år hittills.
hotellnytt
Stureplansgruppen
tar över Avalon Hotel i Göteborg.
hotellnytt
Jacy’z intar ytterligare en våning i skyskrapan
– lanserar Sky Affairs.
RSS
rss_icon
Länkar
IMEX America har fått sina första utställare

ALDRIG tidare under året som gått har suget efter att få ställa ut på en mässa inom den globala mötes- och eventindustrin varit större än just nu. Den här veckan tillkännages de första utställarna som anmält sig till IMEX America, som öppnar i sitt nya hem i Las Vegas - Mandalay Bay - i november.

 

Både mässans utställaralista och hotellrumsbokning har fyllts på den här veckan så nu satsar IMEX-teamet på att göra "Vägen till Mandalay" så smidig som möjligt för den globala mötes- och eventindustrin.

De internationella utställarna som redan bekräftats för IMEX America, som äger rum 9 - 11 november, spänner över alla sektorer i industrin och inkluderar destinationer som Arizona, Atlantic City, Boise, Asheville, Greater Birmingham, Los Cabos, Monaco, Omaha, Peru, San Antonio och Savannah; tillsammans med företag som Amadeus River Cruises, Carnival Cruises, Dorchester Collection, Iberostar Hotel & Resorts, Kerzner International, Loews Hotels, Montage och Omni Hotels.

Kanske inte jätteimponerande vid en första anblick, men arrangören räknar med att fylla på utställare ända fram till mässtarten när vaccinerna börjar nå ut till större befolkningsunderlag än idag.

"IMEX America är i sitt hjärta en levande marknadsplats så vi är glada över att våra utställare är redo att komma igång igen vid vårt ansikte-mot-ansikte-event. Det känns så bra att välkomna både utstälalre och besökare. Vi vet att många leverantörer och köpare är hungriga efter en noggrant utformad, och säker mässa, men också längtar efter  personliga upplevelse och våra team är redan upptagna med att planera trafikflöden, ankomstresor, riktlinjer för registrering och mer", säger Carina Bauer, vd för IMEX-gruppen.

Eftersom mässtaden Las Vegas förväntas ha ett högt tryck på sig i november uppmuntrar IMEX-teamet både utställare och deltagare att boka sina hotellrum så snart som möjligt. Genom IMEX:s partnerskap med MGM Resorts finns det flera bra hotellerbjudanden tillgängliga med rum som börjar på 90 USD per natt.

”Vissa saker är verkligen värda att vänta på och vi välkomnar hela mötes- och eventindustrin tillbaka till IMEX America. På grund av omständigheterna vi lever med just har vi börjat planera ännu tidigare än vanligt. Vi kommer snart att publicera vår första uppsättning säkerhetsriktlinjer och även om dessa kommer att förändras när veckorna går vidare och officiella råd förändras, är vi avsedda att vara öppna, ärliga och konsekventa med all vår kommunikation så att ingen behöver känna tvivel om att vi inte gör vårt yttersta för att skydda allaa som kommer till mässn. Vår 2021-show kommer att ha ett nytt utseende på när vi flyttar till Mandalay Bay, så vi planerar också några spännande nya funktioner som vi kommer att meddela närmare mässan", säger Carina Bauer.

I november är det också den 10:e upplagan av IMEX America, vilket ger eventindustrin ännu en anledning att fira att komma tillbaka till att göra affärer igen.

 

Klicka här för mer information om boendealternativ och bokning.

 

IMEX America äger rum 9 - 11 november i Mandalay Bay i Las Vegas med Smart Monday, som arrangeras av MPI, den 8 november. Registrera ditt intresse här!

 

www.imexamerica.com