nyheter
bra flygnytt
Finnair återinför flyg
från Sverige till Asien och USA.
hotellvärlden
Hilton Hotels vd:
Affärsresorna är tillbaka till 50 procent
covidsäkrat event
10-årsjubileum
för Australiens hälsovårdsvecka.
flygnytt
SAS öppnar ny linje
från Luleå till London.
hotellnytt
Lunds största hotell
väljer BWH Hotel Group.
24-26 augusti
Trender, framtidsspaningar och kunskap
– Formex bjuder på digitala aktiviteter i augusti.
digifysiska hybridmöten
Coeo tar in fyra miljoner i kapital
för att digitalisera mötesindustrin.
ny global rapport
Bristfällig krishantering
i många organisationer.
teknikdrivet bolag
Wihlborgs hyr ut till Regin
som öppnar innovationscenter på Ideon i Lund.
Upp Till €60,000 PER EVENT
Vienna Convention Bureau
startar en mötesfond på 40 miljoner kronor.
RSS
rss_icon
Länkar
Emirates utökar sin verksamhet till USA efter ökad efterfrågan

EMIRATES meddelae att de återupptar nonstop-flygningarna till Seattle (från 1 februari), Dallas och San Francisco (från 2 mars) och erbjuda sina kunder sömlös anslutning via Dubai till och från populära destinationer i Mellanöstern, Afrika och Asien.

Tillägget av dessa tre destinationer inom Emirates nordamerikanska nätverk för att bolaget ny flyger till tio destinationer: Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, New York JFK, Toronto och Washington DC.

Flyg till/från San Francisco kommer att gå fyra gånger i veckan med Emirates Boeing 777-300ER medan flyg till/från Seattle (kör fyra gånger i veckan) och Dallas (tre gånger i veckan) kommer att köras med tvåklassig Boeing 777-200LR, som erbjuder 38 liggsäten i Business och 264 ergonomiskt utformade säten i ekonomiklass.

Flygbolaget kommer också att erbjuda sina kunder fler alternativ och val med ytterligare flygningar till New York, Los Angeles och São Paulo. Från och med den 1 februari kommer Emirates att köra dubbla dagliga flygningar till John F. Kennedy International Airport (JFK) och en daglig flygning till Los Angeles (LAX). Emirates-kunder har också sömlös tillgång till andra amerikanska städer via flygbolagens koddelningsavtal med Jetblue och Alaskan Airlines.

I Sydamerika kommer Emirates att införa en femte flygning varje vecka till São Paulo (från 5 februari) och erbjuda kunderna i Brasilien ännu fler resealternativ med större tillgång till det expanderande nätverket. Utöver São Paulo kan Emirates-kunder njuta av sömlös anslutning och tillgång till 24 andra städer i Brasilien via flygbolagets codeshare-partnerskap med GOL och dess interlineavtal med Azul och LATAM.

Emirates har säkert och gradvis startat om verksamheten över sitt nätverk och betjänar för närvarande 114 destinationer på sex kontinenter.

Eftersom det på ett säkert sätt återupptog turismaktiviteten i juli är Dubai fortfarande ett av världens mest populära semestermål, särskilt under vintersäsongen. Staden är öppen för internationella affärs- och fritidsbesökare. Från solsträckta stränder och kulturarvaktiviteter till gästfrihet och fritidsfaciliteter i världsklass, erbjuder Dubai en mängd upplevelser i världsklass. Det var en av världens första städer som fick Safe Travels-stämpel från World Travel and Tourism Council (WTTC) - som stöder Dubais omfattande och effektiva åtgärder för att säkerställa gästens hälsa och säkerhet.

Flexibilitet och försäkran: Emirates bokningspolicy erbjuder kunderna flexibilitet och förtroende för att planera sina resor. Kunder som köper en Emirates-biljett för resor före den 30 juni 2021 har generösa ombokningsvillkor och alternativ om de måste ändra sina reseplaner. Kunderna har möjlighet att ändra sina resedatum eller förlänga sin biljettgiltighet med två år.

Res med större självförtroende: Alla Emirates-kunder kan resa med större förtroende och sinnesro med flygbranschens första flerriskreseförsäkring och Covid-19-täckning. Omslaget har ordnats av Emirates för alla Emirates-biljetter som köpts den 1 december 2020 (fram till programmets slutdatum, som anges på emirates.com), utan extra kostnad för kunderna. Förutom Covid-19 medicinskt skydd har detta skydd genom Emirates också bestämmelser om personliga olyckor under resor, vintersportsskydd, förlust av personliga tillhörigheter och resstörningar på grund av oväntat stängning av luftrum, reserekommendationer eller råd, liknande andra -riskreseförsäkringsprodukter. Vissa begränsningar och undantag gäller. Obs: Försäkringspolicyn enligt vilken täckning tillhandahålls tecknas av försäkringsbolagets dotterbolag, dotterbolag eller nätverkspartners till American International Group, Inc.

Hälsa och säkerhet: Emirates har genomfört en omfattande uppsättning åtgärder i varje steg på kundresan för att säkerställa säkerheten för sina kunder och anställda på marken och i luften, inklusive distribution av gratis hygienpaket som innehåller masker, handskar, handdesinfektionsmedel och antibakteriella torkdukar till alla kunder. För mer information om dessa åtgärder och de tjänster som finns tillgängliga för varje flygning, besök: www.emirates.com/yoursafety

Covid-19 PCR-testning: Emirates-kunder som behöver ett Covid-19 PCR-testcertifikat före avresa från Dubai, kan utnyttja specialpriser på kliniker i Dubai genom att helt enkelt visa upp sin biljett eller ombordstigningskort. Testning på hemmet eller på kontoret är också tillgängligt med resultat inom 48 timmar. Mer information finns på www.emirates.com/flytoDubai