platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Återöppnat Elmia:
Ett unikt mäss- och mötesår.
29/12-8/1
Malmö:
Vinterspelens universum återuppstår på ny plats.
nytt jobb
Josefine Gudmundson
blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.
26-27 juni 2023
Sverige arrangerar stor life science-kongress
som del av EU-ordförandeskapet.
Satsar på Business Events
Macaos kasinon satsar framåt på Business Events
investerar runt 170 miljarder kommande decenniet.
Event
Skåne Trendrapport 2022
Event in Skåne: Det har hänt magiska saker i Skåne under 2022.
Omvärldsanalys
Sju mötes- och eventtrender som du behöver känna till inför 2023
Utdrag ur eboken 7 Meeting and Event Trends You Need to Know for 2023.
Omvärldsanalys
Det är dags att bana nya spår för eventplanerare
Alla tecken pekar mot ett hektiskt 2023.
Kellerman
I have a feeling we are not in Kansas anymore
Roger Kellerman om att stå inför en värld där gamla regler inte längre gäller.
RSS
rss_icon
Länkar
Fotografiska åter bäst i Sverige på hållbarhet och gastronomi

Den 23 november presenterade 360° Eat Guide listan över de bästa restaurangerna i Norden 2020 där Fotografiska för andra året i rad utsågs till bästa restaurang i Sverige. 360° Eat Guide bedömer förutom gastronomisk upplevelse också restaurangers hållbarhet.

Fotografiskas restaurang, under kreativ ledning av Paul Svensson, knep i år fjärdeplatsen, tätt efter tre danska restauranger. I juryn sitter bland annat grundare av 360° Eat Guide, Pär Bergkvist, och Tove Oskarsson Henckel. 360° Eat Guide är den enda restaurangguiden som förutom gastronomi också betygsätter restaurangers hållbarhet.

”Vad vill vi ha för restauranger i framtiden? Frågar man 360° Eat Guide är det restauranger som lyckas kombinera makalöst god och innovativ mat med att också göra gott på sikt. Vi är så hedrade och lyckliga över 360° Eat Guides utmärkelse! Den är ett bevis på att vårt ledmotiv om hållbar njutning är fortsatt högintressant – för alltid tror vi. Vi är också glada och stolta över att bli utsedda till bästa svenska restaurang för andra året i rad. Vi kommer nu satsa ännu hårdare för att ta nästa steg i vår resa och vilja att inspirera fler att arbeta för en zero waste och hållbar, njutbar värld, hälsar restaurang-teamet på Fotografiska”, säger Paul Svensson.

Fotografiskas mat- och dryckesfilosofi, signerad matkreatören Paul Svensson med team, bygger på att skapa smaksensationer och samtidigt bidra till ökad medvetenhet kring hållbarhet. I det ekologiska växtbaserade köket maximeras upplevelser och smak efter säsong genom att alla delar av alla råvaror används. Ibland på traditionell grund, alltid med en udd.

Sedan 2020 erhåller Fotografiskas restaurang också Guide Michelins hållbarhetsmärkning.

Bilden: Fotografiskas Elvira Lindqvist, Martin Wall, Gustaf Sandfridsson, Paul Svensson. Foto: Christoffer Englund