platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
Swedish Network of Event Destinations
Visit Blekinges destinationsutvecklare
tar plats i nationell nätverksstyrelse.
I bästa sällskapet
Events Industry Council
belönar svenska Lotta Boman, Sigtunahöjden.
100 mest inflytelserika
Rösta på Atti Soenarso, Chefredaktör på Meetings International
Nominerad till Eventex Index 2021 De 100 mest inflytelserika personerna inom eventindustrin.
letar nyckeltal
Visita i nytt samarbete för nationell evenemangsstatistik
Sora aktörer tar fram relevant och pålitlig statistik för att stärka kunskapen om branschen.
Thought Leadership Hub
The ACF – Audite, Cogitare, Facite lovar att lyssna, tänka och göra
Ska hjälpa organisationer och destinationer att nå sin fulla potential genom business events.
ökat belgiskt intresse
Göteborg knyter band med Flandern
Avsiktsförklaring att stärka innovationssamarbetet mellan regionerna.
Dörrarna öppnas
Borås fylls av besökare igen
tre kongresser samma vecka plus EM-kval i fotboll för F16.
27 oktober
Ny dansk-svenskjobbmässa
på Malmömässan.
Cool konst
Tre dolda kulturgårdar
i Litauens främsta städer.
RSS
rss_icon
Länkar
Fotografiska åter bäst i Sverige på hållbarhet och gastronomi

Den 23 november presenterade 360° Eat Guide listan över de bästa restaurangerna i Norden 2020 där Fotografiska för andra året i rad utsågs till bästa restaurang i Sverige. 360° Eat Guide bedömer förutom gastronomisk upplevelse också restaurangers hållbarhet.

Fotografiskas restaurang, under kreativ ledning av Paul Svensson, knep i år fjärdeplatsen, tätt efter tre danska restauranger. I juryn sitter bland annat grundare av 360° Eat Guide, Pär Bergkvist, och Tove Oskarsson Henckel. 360° Eat Guide är den enda restaurangguiden som förutom gastronomi också betygsätter restaurangers hållbarhet.

”Vad vill vi ha för restauranger i framtiden? Frågar man 360° Eat Guide är det restauranger som lyckas kombinera makalöst god och innovativ mat med att också göra gott på sikt. Vi är så hedrade och lyckliga över 360° Eat Guides utmärkelse! Den är ett bevis på att vårt ledmotiv om hållbar njutning är fortsatt högintressant – för alltid tror vi. Vi är också glada och stolta över att bli utsedda till bästa svenska restaurang för andra året i rad. Vi kommer nu satsa ännu hårdare för att ta nästa steg i vår resa och vilja att inspirera fler att arbeta för en zero waste och hållbar, njutbar värld, hälsar restaurang-teamet på Fotografiska”, säger Paul Svensson.

Fotografiskas mat- och dryckesfilosofi, signerad matkreatören Paul Svensson med team, bygger på att skapa smaksensationer och samtidigt bidra till ökad medvetenhet kring hållbarhet. I det ekologiska växtbaserade köket maximeras upplevelser och smak efter säsong genom att alla delar av alla råvaror används. Ibland på traditionell grund, alltid med en udd.

Sedan 2020 erhåller Fotografiskas restaurang också Guide Michelins hållbarhetsmärkning.

Bilden: Fotografiskas Elvira Lindqvist, Martin Wall, Gustaf Sandfridsson, Paul Svensson. Foto: Christoffer Englund