nyheter
Hide and Seek
Högskolan Kristianstad
nominerad till Stora Kommunikationspriset.
hållbar stadsutveckling
Avsiktsförklaring mellan Johanneberg Science Park
och Landvetter Södra Utveckling AB.
hotellnytt
Första Radisson Individuals i Baltikum
öppnar sina dörrar i Tallinn.
nytt jobb
Anna Wallén
ny näringspolitisk chef på Visita.
Börjar 7 maj
Kändistätt på Lund Hotel Music tour
visas på egna YouTube-kanalen.
hotellnytt
Countryside Hotels:
70-plussare bokar weekends i maj.
skapar engagemang
Facilitatorhuset
utbildade 1600 deltagare på digitala möten.
skapar långsiktig samverkan
Stockholm utvecklar mötesindustrin
med 1,3 miljoner.
ökad säkerhet
Skånska Möten ingår avtal med StaySafe Hospitality
för att Covid-19 certifiera sina medlemsanläggningar.
H22 Helsingborg
Dockanparken och Djungellekan
tar form i Oceanhamnen.
RSS
rss_icon
Länkar
​Hjulen kommer att börja snurra igen

Den 3-4 februari 2021 kommer Fastfood & Café & Restaurant Expo återigen tillbaka till Kistamässan.

Det har minst sagt varit tuffa tider för foodservice-näringen under den rådande Corona-pandemin. Kreativiteten som fötts i krisens spår har lett till ny efterfrågan, nya vanor och nya tjänster. Nya tider kräver helt enkelt nya lösningar och samarbeten.

Den 3-4 februari 2021 kommer Fastfood & Café & Restaurant Expo återigen tillbaka till Kistamässan. På mässan ges branschens leverantörer och näringsidkare möjlighet att återigen träffas för att stärka sina relationer, hitta nya samarbeten och göra sina inköp.

"Jag är övertygad om att vår mötesplats aldrig varit viktigare än nu. Vi vill vara med och sätta hjulen i rullning igen. Restaurangkartan kommer att se annorlunda ut efter krisen och då behövs vår mötesplats för att hitta nya producenter, leverantörer, grossister och träffa övriga aktörer inom branschen. Hittills är närmare 200 utställare bokad", säger Lisa Zenovon, Head of Event.

Nytt för mässan i Stockholm 2021 är scenkoncepten ”Live-köket” och ”Loungen”, där en känd branschprofil intervjuar branschkändisar, för att därefter laga mat inför öppen ridå och med besökarna som provsmakare. De senaste månaderna har mycket ställts på sin spets och hösten ser ännu oviss ut. Teman för alla samtal i soffan kommer därför att sättas efter sommaren för att vara så aktuella och relevanta som möjligt.

"Vår vision är att flytta branschen framåt, att vara en katalysator för utvecklingen framåt, och därför behöver vi se var utvecklingen tar vägen innan vi spikar alla ämnen. Vi har sett fantastiska saker därute, vad som händer när gemensamma ansträngningar sker. Det är imponerande! Vi tror verkligen på att magiska saker kan ske när människor träffas ansikte mot ansikte. Det är just därför vår mässa i februari kommer att bli en ovärderlig mötesplats för restaurang-, café- och fastfood-näringen, säger Lisa Zenovon.