platsannonser
Kommunikationsstrateg för IUFROs världskongress 2024
Framtid, innovation och Agenda 2030 utgör ledstjärnor för kongressen.
nyheter
UNWTO-möte i går
IATA tror på vaccinationskrav
för att flyga internationellt.
Fourth Industrial Revolution
MCI ställer om
till den digitala tidsåldern.
forskningsresultat
Innovationsnätverket ”Future Meeting Space”:
har ett digitalt evenemang den 22 februari.
flygnytt
Emirates utökar sin verksamhet till USA
efter ökad efterfrågan.
En sann förebild
Charbél Gabro
vinner Stora Målpriset 2020.
strikta krav
Mallorca tilldelas prestigefyllt certifikat från UNWTO
- som första turistdestination i Europa.
omställning
​Stockholmsmässan
blir padelarena.
I natt jag drömde
Micke Darmell
skriver ett brev från framtiden.
PRESSTOP
IMEX i Frankfurt 2021
ställs in.
hotellnytt
Scandic Arlandastad slår upp dörrarna
med mötesarenan Scandinavian XPO som granne.
RSS
rss_icon
Länkar
​Hjulen kommer att börja snurra igen

Den 3-4 februari 2021 kommer Fastfood & Café & Restaurant Expo återigen tillbaka till Kistamässan.

Det har minst sagt varit tuffa tider för foodservice-näringen under den rådande Corona-pandemin. Kreativiteten som fötts i krisens spår har lett till ny efterfrågan, nya vanor och nya tjänster. Nya tider kräver helt enkelt nya lösningar och samarbeten.

Den 3-4 februari 2021 kommer Fastfood & Café & Restaurant Expo återigen tillbaka till Kistamässan. På mässan ges branschens leverantörer och näringsidkare möjlighet att återigen träffas för att stärka sina relationer, hitta nya samarbeten och göra sina inköp.

"Jag är övertygad om att vår mötesplats aldrig varit viktigare än nu. Vi vill vara med och sätta hjulen i rullning igen. Restaurangkartan kommer att se annorlunda ut efter krisen och då behövs vår mötesplats för att hitta nya producenter, leverantörer, grossister och träffa övriga aktörer inom branschen. Hittills är närmare 200 utställare bokad", säger Lisa Zenovon, Head of Event.

Nytt för mässan i Stockholm 2021 är scenkoncepten ”Live-köket” och ”Loungen”, där en känd branschprofil intervjuar branschkändisar, för att därefter laga mat inför öppen ridå och med besökarna som provsmakare. De senaste månaderna har mycket ställts på sin spets och hösten ser ännu oviss ut. Teman för alla samtal i soffan kommer därför att sättas efter sommaren för att vara så aktuella och relevanta som möjligt.

"Vår vision är att flytta branschen framåt, att vara en katalysator för utvecklingen framåt, och därför behöver vi se var utvecklingen tar vägen innan vi spikar alla ämnen. Vi har sett fantastiska saker därute, vad som händer när gemensamma ansträngningar sker. Det är imponerande! Vi tror verkligen på att magiska saker kan ske när människor träffas ansikte mot ansikte. Det är just därför vår mässa i februari kommer att bli en ovärderlig mötesplats för restaurang-, café- och fastfood-näringen, säger Lisa Zenovon.