nyheter
Nordic Travel Clearing:
Tjänsteresandet ökar igen
- upp 94 procent sedan i mars.
Tvåa i Europa
​Helsingborg
är en av Europas mest innovativa städer enligt EU-kommissionen.
ikoniskt hotell
Arne Jacobsens
världsberömda designhotell firar 60 år.
50 000 besökare räcker inte
Naturum Falsterbo hotas
– kan bli del av ett spahotell.
bakslag för det personliga mötet
IBTM World 2020-ställs in
men blir virtuell.
utvecklande möten
Bo Frank, Växjö kommun,
är omvald till styrelsen i nätverket Energy Cities.
skapar ny plattform
Dubai Tourism bildar specialkommittee för Business Events
öppnar hela mötesindustrin den 1 oktober.
2000 deltagande företag
Stort intresse
för taiwanesisk plattform om covid-19.
400 spelare kommer
Uppsala
arrangerar nya veteran-SM i innebandy 2021.
Leap for Life
Hallands nya innovationscentrum:
för informationsdriven vård.
RSS
rss_icon
Länkar
​Hjulen kommer att börja snurra igen

Den 3-4 februari 2021 kommer Fastfood & Café & Restaurant Expo återigen tillbaka till Kistamässan.

Det har minst sagt varit tuffa tider för foodservice-näringen under den rådande Corona-pandemin. Kreativiteten som fötts i krisens spår har lett till ny efterfrågan, nya vanor och nya tjänster. Nya tider kräver helt enkelt nya lösningar och samarbeten.

Den 3-4 februari 2021 kommer Fastfood & Café & Restaurant Expo återigen tillbaka till Kistamässan. På mässan ges branschens leverantörer och näringsidkare möjlighet att återigen träffas för att stärka sina relationer, hitta nya samarbeten och göra sina inköp.

"Jag är övertygad om att vår mötesplats aldrig varit viktigare än nu. Vi vill vara med och sätta hjulen i rullning igen. Restaurangkartan kommer att se annorlunda ut efter krisen och då behövs vår mötesplats för att hitta nya producenter, leverantörer, grossister och träffa övriga aktörer inom branschen. Hittills är närmare 200 utställare bokad", säger Lisa Zenovon, Head of Event.

Nytt för mässan i Stockholm 2021 är scenkoncepten ”Live-köket” och ”Loungen”, där en känd branschprofil intervjuar branschkändisar, för att därefter laga mat inför öppen ridå och med besökarna som provsmakare. De senaste månaderna har mycket ställts på sin spets och hösten ser ännu oviss ut. Teman för alla samtal i soffan kommer därför att sättas efter sommaren för att vara så aktuella och relevanta som möjligt.

"Vår vision är att flytta branschen framåt, att vara en katalysator för utvecklingen framåt, och därför behöver vi se var utvecklingen tar vägen innan vi spikar alla ämnen. Vi har sett fantastiska saker därute, vad som händer när gemensamma ansträngningar sker. Det är imponerande! Vi tror verkligen på att magiska saker kan ske när människor träffas ansikte mot ansikte. Det är just därför vår mässa i februari kommer att bli en ovärderlig mötesplats för restaurang-, café- och fastfood-näringen, säger Lisa Zenovon.