platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
60 hektar mark
Jägersro nya travbana
närmare byggstart.
kunskapskälla
Ny rapport:
Eventindustrin bidrag stort till ekonomin.
affärer & möten
Satsning vid Höga Kusten:
Sydkoreas största hotellgrupp vill investera i anläggningar.
14 000 besökare
IBTM World 2019
utsågs till bästa internationella mässa.
Award winner
Lotta Boman, Sigtunahöjden
tilldelades IACCs Mel Hosansky Award.
söks från 10 augusti
Evenemangsstödet införs
måste vara minst 250 deltagare.
hotellnyttt
Qatar öppnar 105 nya hotell
inför Fotbolls-VM 2022.
Bra inititativ
Seoul Convention Bureau
bjöd in till en online-kampanj för att lyfta MICE-industrin.
30 nov - 2 dec 2021
IBTM World öppnar registreringen för Hosted Buyers
mässan för första gången i hybridformat.
växande mötesplats
Nytt toppmodernt storkök
i Scandinavian XPO byggdes på rekordtid.
RSS
rss_icon
Länkar
​Hjulen kommer att börja snurra igen

Den 3-4 februari 2021 kommer Fastfood & Café & Restaurant Expo återigen tillbaka till Kistamässan.

Det har minst sagt varit tuffa tider för foodservice-näringen under den rådande Corona-pandemin. Kreativiteten som fötts i krisens spår har lett till ny efterfrågan, nya vanor och nya tjänster. Nya tider kräver helt enkelt nya lösningar och samarbeten.

Den 3-4 februari 2021 kommer Fastfood & Café & Restaurant Expo återigen tillbaka till Kistamässan. På mässan ges branschens leverantörer och näringsidkare möjlighet att återigen träffas för att stärka sina relationer, hitta nya samarbeten och göra sina inköp.

"Jag är övertygad om att vår mötesplats aldrig varit viktigare än nu. Vi vill vara med och sätta hjulen i rullning igen. Restaurangkartan kommer att se annorlunda ut efter krisen och då behövs vår mötesplats för att hitta nya producenter, leverantörer, grossister och träffa övriga aktörer inom branschen. Hittills är närmare 200 utställare bokad", säger Lisa Zenovon, Head of Event.

Nytt för mässan i Stockholm 2021 är scenkoncepten ”Live-köket” och ”Loungen”, där en känd branschprofil intervjuar branschkändisar, för att därefter laga mat inför öppen ridå och med besökarna som provsmakare. De senaste månaderna har mycket ställts på sin spets och hösten ser ännu oviss ut. Teman för alla samtal i soffan kommer därför att sättas efter sommaren för att vara så aktuella och relevanta som möjligt.

"Vår vision är att flytta branschen framåt, att vara en katalysator för utvecklingen framåt, och därför behöver vi se var utvecklingen tar vägen innan vi spikar alla ämnen. Vi har sett fantastiska saker därute, vad som händer när gemensamma ansträngningar sker. Det är imponerande! Vi tror verkligen på att magiska saker kan ske när människor träffas ansikte mot ansikte. Det är just därför vår mässa i februari kommer att bli en ovärderlig mötesplats för restaurang-, café- och fastfood-näringen, säger Lisa Zenovon.