platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
Resa i Sverige
Svenskarnas intresse
för att fortsätta upptäcka Sverige är stort - 8 av 10 vill se mer.
22-25 september 2022
Tara Moshizi, Johan Kollén och Sandra Lewinsson
nya rekryteringar till Bokmässan i Göteborg.
Conventum, Örebro
Årets Biodlarkonferens
- Apiscandia 11-13 februari 2022.
startskott
Rasta
etablerar sig på Höga kusten.
23-24 mars 2022
Tommy Myllymäki
ny president för Bocuse d’Or Sweden.
fint pris
Sofia B Olsson
restaurang Vrå på Clarion Hotel Post i Göteborg får Tore Wretmans guldmedalj.
nytt jobb
Emma Keenan
ny vd och hotelldirektör för Comfort Hotel Västerås.
17-18 maj 2022
A Sustainable Tomorrow och Cradlenet
inleder samarbete med Nordic Sustainability Expo.
100 000 kronor
Vasaloppet
vinner Stora Turismpriset 2021.
4 december 2021
Internationella lärarkonferensen researchED
kommer till Haninge - med fokus på forskning och skola.
RSS
rss_icon
Länkar
​Hjulen kommer att börja snurra igen

Den 3-4 februari 2021 kommer Fastfood & Café & Restaurant Expo återigen tillbaka till Kistamässan.

Det har minst sagt varit tuffa tider för foodservice-näringen under den rådande Corona-pandemin. Kreativiteten som fötts i krisens spår har lett till ny efterfrågan, nya vanor och nya tjänster. Nya tider kräver helt enkelt nya lösningar och samarbeten.

Den 3-4 februari 2021 kommer Fastfood & Café & Restaurant Expo återigen tillbaka till Kistamässan. På mässan ges branschens leverantörer och näringsidkare möjlighet att återigen träffas för att stärka sina relationer, hitta nya samarbeten och göra sina inköp.

"Jag är övertygad om att vår mötesplats aldrig varit viktigare än nu. Vi vill vara med och sätta hjulen i rullning igen. Restaurangkartan kommer att se annorlunda ut efter krisen och då behövs vår mötesplats för att hitta nya producenter, leverantörer, grossister och träffa övriga aktörer inom branschen. Hittills är närmare 200 utställare bokad", säger Lisa Zenovon, Head of Event.

Nytt för mässan i Stockholm 2021 är scenkoncepten ”Live-köket” och ”Loungen”, där en känd branschprofil intervjuar branschkändisar, för att därefter laga mat inför öppen ridå och med besökarna som provsmakare. De senaste månaderna har mycket ställts på sin spets och hösten ser ännu oviss ut. Teman för alla samtal i soffan kommer därför att sättas efter sommaren för att vara så aktuella och relevanta som möjligt.

"Vår vision är att flytta branschen framåt, att vara en katalysator för utvecklingen framåt, och därför behöver vi se var utvecklingen tar vägen innan vi spikar alla ämnen. Vi har sett fantastiska saker därute, vad som händer när gemensamma ansträngningar sker. Det är imponerande! Vi tror verkligen på att magiska saker kan ske när människor träffas ansikte mot ansikte. Det är just därför vår mässa i februari kommer att bli en ovärderlig mötesplats för restaurang-, café- och fastfood-näringen, säger Lisa Zenovon.