platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
digital utveckling
Venue4you
Den första globala, skräddarsydda bokningsplattformen av mäss- och kongressanläggningar.
Good News
Tyskland runt
med regionaltåg för 67 kronor.
möten och affärer
Umeå Congress
får uppdraget att leverera event och studioproduktion åt Akademiska Hus.
hotellnytt
Scandic Oceanhamnen öppnar idag
– hållbarhet i fokus.
Mässnytt
Nordic Live Expo AB
lanserar Nordic Mobility Conference & Expo på Kistamässan den 3-4 maj 2023.

Rekryteringsevent arrangeras i Västerås
för att underlätta för hotell och restauranger att hitta medarbetare.
nytt jobb
Anna Westerberg
blir ny Hotelldirektör för Yasuragi.
flygnytt
Arlanda
återöppnar terminal fyra.
Mässor skapar möten
Succé
på första samlade mötesplatsen inom hållbarhet.
flygindustrin
Emirates finkammar världen
efter kabinpersonal – besöker trettio städer under sex veckor.
RSS
rss_icon
Länkar
Stort intresse för Årets Kock 2020 – ansökningarna har gått upp med över 10 procent

När ansökan till Årets Kock 2020 - SM i professionell matlagning stängde vid midnatt igår hade drygt 10 procent fler ansökningar kommit in jämfört med förra året. Antalet kvinnliga sökande har gått upp med 50 procent.

"Det känns fantastiskt att intresset för att söka till Årets Kock ökar från år till år och att vi ser att fler kvinnor söker känns extra roligt. Med tanke på de tuffa tider restaurangbranschen befinner sig i så är det härligt att se, att så många kockar runt om i Sverige laddar för att vara med i Årets Kock 2020", säger Andreas Stenberg, vd för Årets Kock.

På måndag den 18 maj sker den första uttagningen när juryordförande, Tommy Myllymäki, tillsammans med jury ska utse vilka, av de 68 ansökningar som kommit in, som ska gå vidare till kvaltävlingen den 9-10 juni. Finalen i Årets Kock sker i september.

Tävlingen Årets Kock 2020 består av tre tävlingsfaser: anmälan, kvaltävling och final-tävling. Under tävlingens gång kommer juryn att bedöma tävlingens olika delmoment. Utformning av jury kommer att variera beroende på vilket eller vilka tävlingsmoment som ska bedömas. Juryordförande för Årets Kock 2020 är Tommy Myllymäki.