platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
16-17 juni 2020
Internationell kongress
om 3D-printing till Örebro.
bra initiativ
Turistrådet Västsverige
hjälper besöksnäringen att behålla anställda.
omställningen är här
Internationell konferens
för framtidens handel kommer till Stockholm.
500 000 drabbade
EXPO2020 i fara
- hotell och restauranger är nere på 20 procents beläggning.
08.45 - 11.00
Upplev Trädgårdsmässan LIVE
hemifrån i morgon.
ett gött initiativ
”För ditt Göteborg”
stöttar lokala besöksnäringen.
Lastbilbranschen enig
Elmia Lastbil
flyttas fram till 2021.
fint initiativ
Elite Hotels sträcker ut handen
till 70+ och vårdpersonal.
tidig statistik
Konkurser inom hotell- och restaurang
väntas öka med 57 % i mars månad.
20-22 oktober
GastroNord tar nya tag i oktober
bokningarna var de största hittills.
RSS
rss_icon
Länkar
Robert Hedman, Hufvudsta Gård, Noreskock 2010
Robert Hedman, kock och matkreatör på Hufvudsta Gård Konferens, vann kocktävlingen och utnämndes till Noreskocken 2010. Bengt Norrbo, restaurangchef på Villa Brevik, kammade hem första pris i Guldkorken för bästa sommelier. Jörgen Landen, servitör och barmästare från Villa Brevik, vann Bronskorken som delas ut till bästa blivande sommelier.

Noreskocken avgjordes den 22 mars på Nalen i Stockholm och är en nordisk kocktävling för hotell och restauranger, medlemmar i Nores, en inköpsorganisation med cirka 1 200 medlemmar i Sverige och Norge. Tävlingen går ut på att laga de bästa rätterna baserat på nordiska råvaror. Utnämningarna Guld- och Bronskorken som också delades ut på Nalen vänder sig till sommelierer och övriga som hanterar alkoholdrycker på restaurang.

Hufvudsta Gård Konferens i Solna är en dagkonferensanläggning med Svanenmärkt restaurang. Villa Brevik på Lidingö är en komplett Svanenmärkt konferensanläggning med övernattning. Dde är båda medlemmar i Svenska Möten.

 

Bild: Robert Hedman, kock och matkreatör på Hufvudsta Gård Konferens, vann kocktävlingen och utnämndes till Noreskocken 2010.