nyheter
hotellnytt
Skandinaviens första Radisson Red
öppnar i Aarhus, Danmark.
flygnytt
Easyjet öppnar fler linjer
för att möta starkt ökande efterfrågan.
2-3 september
Nu börjar nedräkningen
till Nordic Meetings & Events Expo 2020 i Köpenhamn.
17-18 september 2020
Seoul blir värd
för UIA:s virtuella rundabordssamtal.
första gången på 51 år
Dubai Rugby Sevens 2020
ställs in på grund av Covid-19.
nytt jobb
Han blir vd för Visit Lund
lämnar digitaliseringsarbetet i svensk elitfotboll.
Ska Sverige öppna sist?
​Nödrop från mötesindustrin!
Öppet brev till regeringen, riksdag, media och övriga intressenter.
22 & 23 september
Framtidens arbetsplats
- Ett digitalt event med Senab och Katarina Gospic.
Clean & Safe
Ny säkerhetsmärkning
bidrar till tryggt resande i Schweiz.
openforbusiness.com
Safetures nya verktyg
hjälper anställda boka säkra resor.
RSS
rss_icon
Länkar
Robert Hedman, Hufvudsta Gård, Noreskock 2010
Robert Hedman, kock och matkreatör på Hufvudsta Gård Konferens, vann kocktävlingen och utnämndes till Noreskocken 2010. Bengt Norrbo, restaurangchef på Villa Brevik, kammade hem första pris i Guldkorken för bästa sommelier. Jörgen Landen, servitör och barmästare från Villa Brevik, vann Bronskorken som delas ut till bästa blivande sommelier.

Noreskocken avgjordes den 22 mars på Nalen i Stockholm och är en nordisk kocktävling för hotell och restauranger, medlemmar i Nores, en inköpsorganisation med cirka 1 200 medlemmar i Sverige och Norge. Tävlingen går ut på att laga de bästa rätterna baserat på nordiska råvaror. Utnämningarna Guld- och Bronskorken som också delades ut på Nalen vänder sig till sommelierer och övriga som hanterar alkoholdrycker på restaurang.

Hufvudsta Gård Konferens i Solna är en dagkonferensanläggning med Svanenmärkt restaurang. Villa Brevik på Lidingö är en komplett Svanenmärkt konferensanläggning med övernattning. Dde är båda medlemmar i Svenska Möten.

 

Bild: Robert Hedman, kock och matkreatör på Hufvudsta Gård Konferens, vann kocktävlingen och utnämndes till Noreskocken 2010.