platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
Gastrolution of Skåne
Skånska mat- och dryckesevenemang
ska nå internationell världsklass.
mat och möten
Parabere Forum Malmö 2018
en av fem finalister på The World Restaurants Awards i kategorin ”Event of the Year”.
kunskapsöverföring
Sveriges största mötesarrangörer
till Umeå för Mötets Dag.
Bli en bättre ledare
Bok om ledarskap
hjälper dig att se mellanrummen som möjligheter.
omvärldsanalys
Svenska startups sökes
till gratisplatser på framtidsmässa.
omvärldsanalys
Kompetensutveckla
ditt företag på Industrimässorna.
hotellnytt
Quality Hotel The Box
tar hem priset som New Hotel of the Year.
hotellnytt
Egencia presenterar
de 100 bästa affärsresehotellen 2019 – Sex svenska hotell med på topplistan.
nytt jobb
Patric Sjöberg
lämnar Stockholmsmässan i maj 2019.
globalt nätverk
Göteborg
vill bli Sveriges första Unesco City of Literature.
RSS
rss_icon
Länkar
Robert Hedman, Hufvudsta Gård, Noreskock 2010
Robert Hedman, kock och matkreatör på Hufvudsta Gård Konferens, vann kocktävlingen och utnämndes till Noreskocken 2010. Bengt Norrbo, restaurangchef på Villa Brevik, kammade hem första pris i Guldkorken för bästa sommelier. Jörgen Landen, servitör och barmästare från Villa Brevik, vann Bronskorken som delas ut till bästa blivande sommelier.

Noreskocken avgjordes den 22 mars på Nalen i Stockholm och är en nordisk kocktävling för hotell och restauranger, medlemmar i Nores, en inköpsorganisation med cirka 1 200 medlemmar i Sverige och Norge. Tävlingen går ut på att laga de bästa rätterna baserat på nordiska råvaror. Utnämningarna Guld- och Bronskorken som också delades ut på Nalen vänder sig till sommelierer och övriga som hanterar alkoholdrycker på restaurang.

Hufvudsta Gård Konferens i Solna är en dagkonferensanläggning med Svanenmärkt restaurang. Villa Brevik på Lidingö är en komplett Svanenmärkt konferensanläggning med övernattning. Dde är båda medlemmar i Svenska Möten.

 

Bild: Robert Hedman, kock och matkreatör på Hufvudsta Gård Konferens, vann kocktävlingen och utnämndes till Noreskocken 2010.