platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
forskning skapar möten
Första spadtaget
för nytt internationellt innovationskluster i Mölndal.
I Örby nära Kinna
Två Skyttlar
blir del av Countryside Hotels.
hållbarhet i fokus
Clarion Hotel Stockholm
först ut med egen Sustainability Manager.
Konferensen
”Framtidens Idrotts- & Fritidsanläggningar”
pågår 27-28 januari i Stockholm.
ny mötesplats
Riksbanken
vill att BIS etablerar en innovationshubb i Sverige.
slott blir hotell och mötesplats
Torreby öppnar för åretruntverksamhet
Maria Kjellsson är ”keeper of the castle”
ny mötesplats
Internetstiftelsen öppnar mötesplats
för internetinnovation i Malmö.
evenemang skapar möten
Damlandslaget i handboll
spelar EM-kval på IFU Arena i Uppsala.
events skapar möten
Dundret
siktar på World Cup 2023.

Stolta vinnare
av Elmia Spark Award.
RSS
rss_icon
Länkar
Radisson Blu Royal Park i Stockholm ska bli världsledande inom växtbaserade matupplevelser

Radisson Blu Royal Park, i Hagaparken i Stockholm, satsar på 100% vegansk med vegansk hotellbrunch och vegansk avsmakningsmeny. Menyn presenteras av hotellets samarbetspartner tillika inspiratören bakom kreationen, den kanadensiske stjärnkocken Doug McNish.

Vad som började med en välrenommerad vegansk söndagsbrunch kulminerar nu i ett växtbaserat utbud som spänner över hela hotell-destinationen med målsättningen att sätta en ny global standard där veganska rätter är normen, inte alternativet. Detta progressiva kulinariska etos, under ledning av ägare Ulrich John, är resultatet av ett nära samarbete mellan Radisson Blu Royal Park Hotel och John & Co Plant Lab & Cuisine.

Med hjälp av både lokala förmågor och ledande internationell kompetens fortsätter utvecklingen att förfinas i takt med visionen.

Doug McNish, en av världens främsta vegankockar, har varit instrumentell i transformationen av menyerna på destinationen. Med tre prisbelönta böcker i ryggen fortsätter han arbetet med att sprida det veganska köket till allmänheten genom att lyfta frågor inom etik, hälsa och miljö tillsammans med Radisson Blu Royal Park.

Smakerna står i centrum och gästerna kan botanisera och njuta av bland annat kokosbacon, veganska ostar, mushroom paté, sötpotatis-pommes, vegansk caprese, glass och hemlagad kokosyoghurt med krispig granola.

Mathantverket på Radisson Blu Royal Park drivs av långsiktighet och kvalitet för såväl människa som för djur och natur.

Konceptet Plant Powered Brunch är en del av Radisson Blu Royal Parks satsning att erbjuda gästerna en trivsam och unik upplevelse intill den stadsnära oasen i Hagaparken. Gästupplevelsen går från en traditionell hotellvistelse till en resortkänsla.

Radisson Royal Blu Park Hotel i Stockholm är idealiskt beläget i kanten av vackra Brunnsviken och Hagaparken. Här får du uppleva en lugnare sida av huvudstaden. Med city bara fem kilometer bort tar du dig ändå snabbt in till vimlet med buss eller taxi. Hotellet har 193 rum och alla rum är stora och luftiga, och för hotellets boende gäster erbjuds fri entré till Haga Health Club som har spa och pool.