platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
600 deltagare
Stor kongress
inom mark- och exploatering till Borås 2020.
hotellnytt
Petter Stordalen
tar Comfort Hotel till Lund.
Sveriges bästa talare
Stora Talarpriset 2019
går till Charbél Gabro.
nytt jobb
Pointpeople växer
och satsar ännu mer på fjällvärlden.
hotellnytt
Medvind för Forenom
- Västra Hamnens första aparthotel öppnar som planerat.
GDS-Index
Göteborg toppar världsranking
i hållbarhet för fjärde året i rad.
105 400 badkar
Scandics nya hållbarhetsinitiativ
har sparat 17 miljoner liter vatten.
150 personer kommer
Stadsbyggnadsdagarna
väljer Borås som kongressort 2020.
Town Square Park
Mega-projektet i Dubai
når milstolpe idag fredag.
Framtiden på G
Svenska Mässans gestaltningstävling är avgjord
- Såhär ser vinnande förslaget av fjärde tornet ut.
RSS
rss_icon
Länkar
IBTM World 2019 tillkännager flera nya spännande talare och med dubbla Key-notes

IBTM lanserar dubbla Key-note-talare, två mycket inspirerande talare liksom ett helt nytt "TED talk" evenemang för IBTM World 2019, som äger rum på Fira Barcelona 19-21 november.

Tredje Key-note-talardagen, som äger rum onsdag 20 november, delas i år av två utmärkta talare som var och en kommer att hålla ett 28-minuters samtal: Aric Dromi och Margarita Mayo.

Aric Dromi, grundare av den strategiska tankesmedjan Tempus.Motu och intern framtidsspanare för Volvo Cars Group, kommer att presentera en spännande session om framtida trender och ny teknik, med ett annorlunda tänkandedär vi kan fråga oss själva hur vi upplever världen, hur vi tänker på tänkande och hur vi förstår förändring.

Margarita Mayo, professor i ledarskap vid IE Business School i Madrid, key-notetalare och författare, kommer att diskutera hur man kan förbli sig själv i både ledarskap och liv. Margarita presenterar Thinkers50 ‘Guru Radar’ som en av världens ledande experter inom området och var nominerad till Leadership Award 2017, betraktat som “Oscars of Management Thinking” av Financial Times.

Omedelbart efter dessa två  kommer en helt ny TED-talare program; med tre 23-minuters talare, sponsrade av Thinking Heads Speaker Agency.

Moderaterat av key note-talaren Oisin Lunny, kommer hela denna lilla talarshow att öppna med ex-Formel 1 racerförare Jaime Alguersuari. Ämnet för Jaimes samtal är personlig återuppfinning, och för att illustrera detta kommer han att ta oss med på en resa från att tävla i ungerska Grand Prix på bara 19 år, till hans övergång till elektronisk musikproducent och DJ.

Nästa på listan är vd och grundaren av Wordly, Lakshman Rathnam. Han är baserad i hjärtat av Silicon Valley, ger programmet Worldy en samtidig översättning i realtid till 15 olika språk. Lakshman kommer att diskutera varför det är så viktigt att tänka igenom hur vi kommunicerar över olika kulturer.

Avslutare av talarshowen är Mariano Sigman; neurovetenskapsman, två gånger TED-talare och författare till böcker inklusive "The Secret Life of the Mind". Mariano kommer att använda sin omfattande kunskap om neurovetenskap för att utforska de fascinerande funktionerna i hjärnan och de faktorer som påverkar beslutsprocessen.

”Vi vet från att ha pratat med massor av våra deltagare att en viktig del av att delta i ett evenemang som IBTM är att få ny kunskap och idéer och kanske ett helt nytt perspektiv på världen. Vi är glada över att kunna presentera vår nya talarshow och den tredje dagens magidka program, som är full av engagerande innehåll och ger oss talare som inkluderar deltagarna och får dem att känna sig stärkta och inspirerade att tillämpa några av dessa idéer på sina egna liv och företag, säger David Thompson, evenemangsdirektör, på IBTM World.

IBTM World Knowledge Program är ett tre-dagars schema fyllt med mångfacetterade och högprofilerade samtal utformade för att ge deltagarna relevanta och konkreta tips som kan tas hem till den egna verksamheten.  Det fullständiga Keynote-programmet är Lucy Bloom, prisbelönad affärsekspert, författare och internationell masterkommunikator (tisdag); Aric Dromi och Margarita Mayo och talaren uppvisning (onsdag); och John Volanthen, världsrekordhållaren och brittiska grottadykaren som spelade en viktig roll i den fantastiska Tham Luang Thailand grottadräddning (torsdag).

 

Foto: Margarita Mayo, professor i ledarskap vid IE Business School i Madrid, huvudtalare och författare, kommer att diskutera hur man kan förbli giltig i både ledarskap och liv.