platsannonser
Sigtunahöjden söker
Inhouse sales & booking.
nyheter
nytt jobb
Maria Tallén
ny hotelldirektör på Clarion Hotel Winn i Gävle
ny mässor skapar nya möten
Så skall Live Expo förändra mässbranschen.
Rivstartar med tre mässor i februari 2020.
Möten utvecklar språk
Språkforskare
från hela världen på kongress i Lund.
Fokus på det fysiska mötet
Easyfairs Nordic förstärker ledningsgruppen
med seniora profiler från Accenture och Sats.
många stjärnor på plats
Summer Design Week i Stockholm
bjuder in till designfest.
hotellnytt
Hotellikonen gör comeback
– Raffles Singapore öppnar igen.
Skapa kreativa möten
Elite Hotel satsar stort
på konferens i höga kusten.
forskning skapar möten
Tio miljoner
till forskning om hjärnans utveckling.
nya jobb
Easyfairs
stärker sin säljorganisation.
nytt jobb
Ny vd utsedd
för Meet in Reykjavík - Reykjavík Convention Bureau.
RSS
rss_icon
Länkar
Convene återvänder till Vilnius 2020

I februari i år genomfördes framgångsrikt den 8:e upplagan av Convene och nu är det klart att den 9:e upplagan också kommer att genomföras i Vilnius, och även denna gång med Meetings International som mediapartner. 12-13 februari 2020 blir de nya datumen och registreringen av de som vill ha en garanterad plats bland utställarna har redan öppnats.

Convene-mässan organiseras årligen av Go Vilnius, stadens officiella affärs- och turismutvecklingsbyrå, och lovar att leverera nätverks- och B2B-möjligheter som det har blivit känt för under de första åtta åren samtidigt som nya funktioner introduceras för att ge deltagarna ännu mer mervärde.

”Vi är stolta över att en annan utgåva av Convene var så väl mottagen, med feedback från både utställare och köpare i stort sett positiva, och är entusiastiska över hur vår region möte och evenemang industrin utvecklas. Vilnius ensam såg en ökning med 30% av internationella konferenser förra året till ett värde av 57 miljoner euro, vilket är en mycket positiv indikator för hela regionen, säger Go Vilnius-direktör Inga Romanovskienė”

Med det partnerskap mellan offentlig och privat sektor som ökar i staden har Go Vilnius utsett Baltic Travel Group till evenemangets officiella PCO. "Efter att ha stött Convene sedan dess början är vi stolta över att ta på sig denna roll och bidra till regionens främsta B2B-mötesindustrievenemang", säger BTG:s vd Vlad Koriagin.

"Vi går in i 2020 med massor av ambitioner och planerar att bygga vidare på alla prestationer under de senaste sju åren samtidigt som vi skapar en produktiv och givande upplevelse för både besökare, värdköpare och utställare."

Den senaste Convene-mässan lockade över 1 000 deltagare, inklusive 165 köpare från 30 länder och 80 regionala leverantörer, som tillsammans deltog i cirka 2 640 B2B-möten. Showen innehöll också 11 olika utbildningssessioner, och hälften av alla köpare deltog i póst-tours efter evenemanget för att uppleva en av flera destinationer i Östersjöregionen från första hand.

Convene, som organiseras årligen av Go Vilnius, är en affärsmarknadsplats som erbjuder nätverksmöjligheter för att träffa proffs. Den två dagar långa utställningen samlar branschleverantörer från Östersjöregionen och köpare från hela världen tillsammans under ett tak för att underlätta värdefulla professionella kontakter, samt utbyte av kunskap och bästa praxis. För mer information, besök www.convene.lt

Meetings International ordnar också en Hosted Buyer-resa för skandinaviska planerare som lära sig mer om de Baltiska länderna i första hand, men redan gör internationella möten oavsett marknad.

Mejla roger.kellerman@meetingsinternational.com, och berätta att du vill följa med på resan, så är chansen ganska stor att du får följa med oss. Hosted Buyer = Allting är redan betalt, flyg, hotell och måltider.