platsannonser
nyheter
kunskapsförädling
Internationellt intresse
för snabbväxande eHälsobransch gav rekord för Vitalis.
hotellnytt
Radisson Blu Metropol
rekryterar världens första Director of Crazy.
hotellnytt
Nordic Choice Hotels rebellkedja
Comfort Hotel tar mark på hotellscenen i Stockholm.
hotellnytt
Ulrika Andersson
blir ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.

Internationell kongress till Borås
iConference får cirka 450 deltagare.
280 möten och events under 2018
Halmstads Teater
satsar på nationella och internationella möten.
kunskapsöverföring
Internationell mätkongress till Borås
Mötet förväntas locka 200 deltagare.
event skapar möten
Premiär för Göteborgs egna och unika bubbelevent
champagne, cava, crémant och prosecco i fokus.
Hållbarhet
BRA skriver flyghistoria igen:
idag landade världens mest klimateffektiva flygning på Bromma flygplats.
nytt jobb
Martin Åkesson
Ny vd på Radisson Blu Hotel, Malmö
RSS
rss_icon
Länkar
Platsannons | tisdag 30 april 2019
Marknads- och Försäljningschef - Karlstad CCC

Organisation & Ledning – Karlstad

 

Karlstad CCC invigdes i januari 2011 och har sedan starten tagit plats som en av landets ledande mötesanläggningar, där flexibilitet och moderna lokaler tillsammans med ett välrenommerat kök och ett välkomnande värdskap lett fram till kundnöjdhet på högsta nivå. Möten och människor samsas med evenemang och upplevelser i detta kongress- och konserthus som tar emot 4500p samtidigt varav 1620 personer i den största lokalen. Bakom verksamheten står starka ägare med ett stort samhällsengagemang, vars mål med Karlstad CCC är att stärka hela Karlstads attraktionskraft och bidra till att regionen är en av Sveriges starkaste eventdestinationer.

 

För att ta nästa kliv i arbetet med att få till ännu fler möten, kongresser och evenemang till Karlstad, söker vi nu en Marknads- och Försäljningschef. Som via ett starkt affärsintresse och erfarenheter av modern kommunikation och ett tydligt ledarskap vill bidra till att utveckla vår verksamhet. Vi söker efter dig som har goda kunskaper om affärsdrivande marknadsföring, dokumenterade framgångar inom försäljning och ledarskap samt en passion för att positionera Karlstad CCC i Sverigetoppen.

 

Som Marknads- och försäljningschef hos oss ser vi dig som vill ta ledningen i ett engagerat och kunnigt team och driva vårt arbete framåt, både inom försäljning och marknad. Du trivs att motivera och inspirera dina medarbetare för ökad kvalité och lönsamhet samtidigt som du har ansvar för dina egna kunder. Du arbetar effektivt och har stor lojalitet till företaget.

 

Du ser till att vi har en god marknads- och kommunikationsstrategi som blir väl etablerad i hela organisationen så att alla strävar mot samma mål. Med en väl planerad strategi kommer vi kunna ha ett större fokus på våra försäljningsuppdrag och åstadkomma en bättre synkning avdelningarna emellan.

 

Vi söker dig som har relevant utbildning kombinerat med ett starkt affärsmässigt tänk. Du har tidigare arbetat med säljstyrning och säljledning och haft ansvar för stora nyckelkunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att skapa marknadsstrategier för att öka företagets värde. Då våra kunder finns inom privat tjänstesektor, offentlig sektor och myndigheter är det meriterande om du arbetat med tjänsteförsäljning till olika sektorer för att ha full förståelse för alla våra kunder.

 

Tjänsten passar dig som är en lyhörd ledare med entreprenörsanda. Du är resultat- och målorienterad och har viljan och engagemanget att tillsammans med ditt team uppnå bästa resultat. Du är en god kommunikatör som trivs i mötet med nya människor. Som ledare är du trygg och tydlig och vill arbeta i ett nära samarbete med dina kollegor i ledningsgruppen och med dina medarbetare.

 

Viktigast för oss är att du har rätt inställning för tjänsten och vill vara med och påverka att vår verksamhet växer och möter morgondagens utmaningar!

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Andrea Elfman på 073 509 38 66. Välkommen med din ansökan senast 7 maj.

 

Bästa värdskap är en självklarhet för oss och vi kan stoltsera med 98% kundnöjdhet.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN HÄR!

 

Eller vet du någonsom skulle passa bättre?

Berätta för dem!