platsannonser
Kommunikationsstrateg för IUFROs världskongress 2024
Framtid, innovation och Agenda 2030 utgör ledstjärnor för kongressen.
nyheter
pantersprång
Rekordstor ökning av videokonferenser
på Karolinska Universitetssjukhuset.
Fajt mellan städerna
Malmö och Uppsala
vill båda bli kulturhuvudstad i Europa 2029.
beslutet fattat
Scandinavium
ska ersättas av en ny multiarena.
KVALITETSMÄSSAN 2021
Sjutton utvecklingsprojekt
nominerade till GötaPriset.
en äkta eldsjäl
Årets Eventskåning 2020
till KB och Totte Lundgren.
nytt jobb
Monika Hilm
ny vd på Yasuragi.
nya upplevelser
Inomhusgolf med virtuella banor
öppnar i Gränbystaden i Uppsala.
ny studiolösning
Svenska Mässan Gothia Towers
lanserar Sveriges största arena för hybridmöten.
forskning skapar möten
Forskare
har en viktig och mångfacetterad roll i inkubatorer.
Hotellnytt
BWH Hotel Group
fortsätter expandera i Norge.
RSS
rss_icon
Länkar
GastroSummit – framtidens gastronomiska forum

Den 3-4 september är det dags för GastroSummit att inta Stockholmsmässan. GastroSummit är ett nytt och helt unikt gastronomiskt forum som kan beskrivas som GastroNords ”smartare lillasyster”. GastroSummit fokuserar på nyheter, innovation och framtidens mat. GastroSummit, som består av en inspirationsdel och en seminariedel, har ingen motsvarighet i Sverige. Här utlovas hög puls och många överraskningar. Det är på GastroSummit du får höra det först, enligt pressreleasen.

GastroSummit är den nya, spännande mötesplatsen för hela den svenska livsmedelsbranschen – såväl HoReCa (Hotell, Restaurang och Catering) som dagligvaruhandel, matproducenter, storkök, logistik och beslutsfattare.

"GastroSummit är en dynamisk plattform för trender, tendenser och samhällsutveckling inom branschen", säger Daniel Fritzdorf, projektchef för GastroSummit.

GastroSummit är indelad i en inspirationsdel och en seminariedel. Inspirationsdelen har gratis inträde och kommer att bjuda på möten, trender, företagspresentationer, food tech start-ups, speaker’s corner och ett livligt tävlingsområde.

Summit-delen, eller seminariedelen, av GastroSummit består av fyra halvdagar fokuserade på fyra branschaktuella teman: hållbarhet, innovation, hälsa och inspiration & framgång. Här kommer en rad framstående profiler från branschen att dela med sig av sina kunskaper och insikter. Presentationer, trender, debatter och paneler blandas med snabba start-up-pitcher som livar upp. Åhörarna aktiveras i debatten med mentometrar och presentationerna hålls i ett högt tempo – de kortaste i bara två minuter! Till detta kortare pauser med provsmakningar.

"Vi vill skapa en helt ny inspirerande vetenskaplig plattform i Sverige, med syftet att lyfta de mest aktuella frågorna inom gastronomi och livsmedelshantering", säger Daniel Fritzdorf.