platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
Nytt jobb
Sophie Ahlin
har tagit över Clarion Collection Hotel Temperance.
Fler än 2300 deltagare
Cvent Connect Europe
handlar om mångfald, jämställdhet och inkludering.
RSS
rss_icon
Länkar
GastroSummit – framtidens gastronomiska forum

Den 3-4 september är det dags för GastroSummit att inta Stockholmsmässan. GastroSummit är ett nytt och helt unikt gastronomiskt forum som kan beskrivas som GastroNords ”smartare lillasyster”. GastroSummit fokuserar på nyheter, innovation och framtidens mat. GastroSummit, som består av en inspirationsdel och en seminariedel, har ingen motsvarighet i Sverige. Här utlovas hög puls och många överraskningar. Det är på GastroSummit du får höra det först, enligt pressreleasen.

GastroSummit är den nya, spännande mötesplatsen för hela den svenska livsmedelsbranschen – såväl HoReCa (Hotell, Restaurang och Catering) som dagligvaruhandel, matproducenter, storkök, logistik och beslutsfattare.

"GastroSummit är en dynamisk plattform för trender, tendenser och samhällsutveckling inom branschen", säger Daniel Fritzdorf, projektchef för GastroSummit.

GastroSummit är indelad i en inspirationsdel och en seminariedel. Inspirationsdelen har gratis inträde och kommer att bjuda på möten, trender, företagspresentationer, food tech start-ups, speaker’s corner och ett livligt tävlingsområde.

Summit-delen, eller seminariedelen, av GastroSummit består av fyra halvdagar fokuserade på fyra branschaktuella teman: hållbarhet, innovation, hälsa och inspiration & framgång. Här kommer en rad framstående profiler från branschen att dela med sig av sina kunskaper och insikter. Presentationer, trender, debatter och paneler blandas med snabba start-up-pitcher som livar upp. Åhörarna aktiveras i debatten med mentometrar och presentationerna hålls i ett högt tempo – de kortaste i bara två minuter! Till detta kortare pauser med provsmakningar.

"Vi vill skapa en helt ny inspirerande vetenskaplig plattform i Sverige, med syftet att lyfta de mest aktuella frågorna inom gastronomi och livsmedelshantering", säger Daniel Fritzdorf.