nyheter
Miljonförluster
Stora ekonomiska konsekvenser
när Världscupen i Skidskytte flyttas från Östersund.
nytt jobb
Sånga-Säby
blickar framåt med ny vd.
Nordic Travel Clearing:
Tjänsteresandet ökar igen
- upp 94 procent sedan i mars.
Tvåa i Europa
​Helsingborg
är en av Europas mest innovativa städer enligt EU-kommissionen.
ikoniskt hotell
Arne Jacobsens
världsberömda designhotell firar 60 år.
50 000 besökare räcker inte
Naturum Falsterbo hotas
– kan bli del av ett spahotell.
bakslag för det personliga mötet
IBTM World 2020-ställs in
men blir virtuell.
utvecklande möten
Bo Frank, Växjö kommun,
är omvald till styrelsen i nätverket Energy Cities.
skapar ny plattform
Dubai Tourism bildar specialkommittee för Business Events
öppnar hela mötesindustrin den 1 oktober.
2000 deltagande företag
Stort intresse
för taiwanesisk plattform om covid-19.
RSS
rss_icon
Länkar
Han ska lyfta Arlandas största mötesplats

Det är med fokus på matupplevelser för stora konferenser och event som Ted Dahlström återvänder till sin hemkommun och tillträder som Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Clarion Hotel Arlanda Airport har med Arlandas största konferens- och eventlokal, Kitchen & Table och Living Room Bar över 500 gäster som äter varje dag. För att möta kundernas och gästernas behov har Ted Dahlström tillsatts för att ta matupplevelsen på hotellet till nästa nivå. Ted kommer även att ha en betydande roll i hotellets arbete med att hjälpa konferensgäster att välja en klimatsmart måltid genom samarbetet med Klimato.

"Ted har många års erfarenhet av Clarion, och vad som krävs för att vi ska leverera en passionerad och kvalitativ mat- och dryckesupplevelse. Framförallt får vi en skjuts när det gäller att möta behovet av flexibilitet och kreativitet samband med stora konferenser och event. Vi är bra på det redan idag, men jag vet att vi kommer att växla upp ytterligare och det ur ett miljöperspektiv", säger Pernilla Johansson, vd Clarion Hotel Arlanda Airport.

Ted var med och öppnade Clarion Hotel Arlanda Airport 2012 och bidrog till att hotellet fick utmärkelsen "Clarion Hotel Of The Year 2014"och ”International Clarion Hotel of the Year 2015” samt som första hotell i Sverige bli helt palmoljefria. Ted kommer nu senast från Clarion Hotel Sign inne i Stockholm där han jobbat som Executive Chef i två år.

"Jag är oerhört laddad och förväntansfull över att tillsammans med hela Food & Beverage-teamet få ta Clarion Arlanda till nästa nivå. Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda", säger Ted Dahlström, Food & Beverage Manager Clarion Hotel Arlanda Airport.

 

Bilden: Ted Dahlström, Food & Beverage Manager.