platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
600 deltagare
Stor kongress
inom mark- och exploatering till Borås 2020.
hotellnytt
Petter Stordalen
tar Comfort Hotel till Lund.
Sveriges bästa talare
Stora Talarpriset 2019
går till Charbél Gabro.
nytt jobb
Pointpeople växer
och satsar ännu mer på fjällvärlden.
hotellnytt
Medvind för Forenom
- Västra Hamnens första aparthotel öppnar som planerat.
GDS-Index
Göteborg toppar världsranking
i hållbarhet för fjärde året i rad.
105 400 badkar
Scandics nya hållbarhetsinitiativ
har sparat 17 miljoner liter vatten.
150 personer kommer
Stadsbyggnadsdagarna
väljer Borås som kongressort 2020.
Town Square Park
Mega-projektet i Dubai
når milstolpe idag fredag.
Framtiden på G
Svenska Mässans gestaltningstävling är avgjord
- Såhär ser vinnande förslaget av fjärde tornet ut.
RSS
rss_icon
Länkar
Han ska lyfta Arlandas största mötesplats

Det är med fokus på matupplevelser för stora konferenser och event som Ted Dahlström återvänder till sin hemkommun och tillträder som Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Clarion Hotel Arlanda Airport har med Arlandas största konferens- och eventlokal, Kitchen & Table och Living Room Bar över 500 gäster som äter varje dag. För att möta kundernas och gästernas behov har Ted Dahlström tillsatts för att ta matupplevelsen på hotellet till nästa nivå. Ted kommer även att ha en betydande roll i hotellets arbete med att hjälpa konferensgäster att välja en klimatsmart måltid genom samarbetet med Klimato.

"Ted har många års erfarenhet av Clarion, och vad som krävs för att vi ska leverera en passionerad och kvalitativ mat- och dryckesupplevelse. Framförallt får vi en skjuts när det gäller att möta behovet av flexibilitet och kreativitet samband med stora konferenser och event. Vi är bra på det redan idag, men jag vet att vi kommer att växla upp ytterligare och det ur ett miljöperspektiv", säger Pernilla Johansson, vd Clarion Hotel Arlanda Airport.

Ted var med och öppnade Clarion Hotel Arlanda Airport 2012 och bidrog till att hotellet fick utmärkelsen "Clarion Hotel Of The Year 2014"och ”International Clarion Hotel of the Year 2015” samt som första hotell i Sverige bli helt palmoljefria. Ted kommer nu senast från Clarion Hotel Sign inne i Stockholm där han jobbat som Executive Chef i två år.

"Jag är oerhört laddad och förväntansfull över att tillsammans med hela Food & Beverage-teamet få ta Clarion Arlanda till nästa nivå. Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda", säger Ted Dahlström, Food & Beverage Manager Clarion Hotel Arlanda Airport.

 

Bilden: Ted Dahlström, Food & Beverage Manager.