nyheter
Säkerhet
Internationella CPTED
organisationens kongress 2021 till Helsingborg.
Hide and Seek
Högskolan Kristianstad
nominerad till Stora Kommunikationspriset.
hållbar stadsutveckling
Avsiktsförklaring mellan Johanneberg Science Park
och Landvetter Södra Utveckling AB.
hotellnytt
Första Radisson Individuals i Baltikum
öppnar sina dörrar i Tallinn.
nytt jobb
Anna Wallén
ny näringspolitisk chef på Visita.
Börjar 7 maj
Kändistätt på Lund Hotel Music tour
visas på egna YouTube-kanalen.
hotellnytt
Countryside Hotels:
70-plussare bokar weekends i maj.
skapar engagemang
Facilitatorhuset
utbildade 1600 deltagare på digitala möten.
skapar långsiktig samverkan
Stockholm utvecklar mötesindustrin
med 1,3 miljoner.
ökad säkerhet
Skånska Möten ingår avtal med StaySafe Hospitality
för att Covid-19 certifiera sina medlemsanläggningar.
RSS
rss_icon
Länkar
Han ska lyfta Arlandas största mötesplats

Det är med fokus på matupplevelser för stora konferenser och event som Ted Dahlström återvänder till sin hemkommun och tillträder som Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Clarion Hotel Arlanda Airport har med Arlandas största konferens- och eventlokal, Kitchen & Table och Living Room Bar över 500 gäster som äter varje dag. För att möta kundernas och gästernas behov har Ted Dahlström tillsatts för att ta matupplevelsen på hotellet till nästa nivå. Ted kommer även att ha en betydande roll i hotellets arbete med att hjälpa konferensgäster att välja en klimatsmart måltid genom samarbetet med Klimato.

"Ted har många års erfarenhet av Clarion, och vad som krävs för att vi ska leverera en passionerad och kvalitativ mat- och dryckesupplevelse. Framförallt får vi en skjuts när det gäller att möta behovet av flexibilitet och kreativitet samband med stora konferenser och event. Vi är bra på det redan idag, men jag vet att vi kommer att växla upp ytterligare och det ur ett miljöperspektiv", säger Pernilla Johansson, vd Clarion Hotel Arlanda Airport.

Ted var med och öppnade Clarion Hotel Arlanda Airport 2012 och bidrog till att hotellet fick utmärkelsen "Clarion Hotel Of The Year 2014"och ”International Clarion Hotel of the Year 2015” samt som första hotell i Sverige bli helt palmoljefria. Ted kommer nu senast från Clarion Hotel Sign inne i Stockholm där han jobbat som Executive Chef i två år.

"Jag är oerhört laddad och förväntansfull över att tillsammans med hela Food & Beverage-teamet få ta Clarion Arlanda till nästa nivå. Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda", säger Ted Dahlström, Food & Beverage Manager Clarion Hotel Arlanda Airport.

 

Bilden: Ted Dahlström, Food & Beverage Manager.