platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
hotellnytt
Egencia presenterar
de 100 bästa affärsresehotellen 2019 – Sex svenska hotell med på topplistan.
nytt jobb
Patric Sjöberg
lämnar Stockholmsmässan i maj 2019.
globalt nätverk
Göteborg
vill bli Sveriges första Unesco City of Literature.
mötesakademin
Spännande samarbete
Mellan Vår Gård och House of Sparks.
hotellnytt
Passion Manager Sophia Allerth
förverkligar Stordalens kultur på Stockholms största hotell.
forskning skapar möten
110 miljoner
till biologiska läkemedel.
ökad hållbarhet
Uniaden:
Resan mot ännu ett miljömärkt event.
flygindustrin
Världens säkraste flygbolag
2019 utsedda.
hotellnytt
Fem arkitektkontor tävlar
om att gestalta Svenska Mässans fjärde torn.
Strategi
Nederländska Kongress & Turistbyrån
stänger sitt kontor i Stockholm.
RSS
rss_icon
Länkar
Kända matprofiler på Sthlm Food & Wines scener

Nästa fredag, 9 november, går startskottet för årets Sthlm Food & Wine på Stockholmsmässan. Under tre dagar kommer besökarna att erbjudas spännande provsmakningar av mat, vin och övrig dryck. Dessutom finns många av Sveriges mest framstående mat- och dryckesprofiler på plats.

 

Några av scenhöjdpunkterna på Sthlm Food & Wine:

Frida Ronge är köksmästare och kreativ ledare för restaurang Tak och Unn i Stockholm. På Allt om Mat:s scen kommer hon att bjuda besökarna på asiatiska smaker. Maten serveras också i Allt om Mat:s pop up-restaurang. (9 november, 14.20–14.45, Allt om mat-scenen)

Mattias Kristiansson är en av Sveriges största vegoprofiler och grundare av tidningen VEGO. Nu är han aktuell med sin egen matbibel ”Det veganska köket. 1700 recept från växtriket”. (10 november, 12.15–12.45, SMAK-scenen)

Zeina Mourtada (Zeinas Kitchen) känd matbloggare, tv-kock och kokboksförfattare lagar recept från Mellanöstern. Kom och smaka på Kisir, turkisk bulgursallad med granatäppelsirap. (10 november, 17.15–17.45, Allt om Mat-scenen)

Kocken och kokboksförfattaren Tommy Myllymäki lagar och bjuder på fänkål- och musselsoppa ur nya boken ”Soppa, potage & buljong”. (9 november, 14.00–15.30, Allt om mat-scenen)

Här visar Tareq Taylor hur du lagar middagsmat på enklaste vis genom att laga all mat på en plåt. Upplägget fungerar dessutom lika bra vardag som fest. Rätterna präglas av Tareqs sunda och smakrika måltidstänk: bra, hälsosamma och enkla råvaror kombineras med kryddor från hela världen och blir till läckra middagar. (11 november, 13.30–14.00, Food & Wine-scenen)

På Sthlm Food & Wine samlas flera av våra största matbloggare och bjuder på god mat och inspiration. Här träffar besökarna bland andra Gustav Johansson @jävligtgott, Julia Tuvesson @tuvessonskan och Fanny Lindkvist @lesscarbs (Matbloggarna, C15:39)

I år intar köket.se och Bonnier Fakta Sthlm Food & Wine. På plats i montern finns matprofiler som Paolo Roberto, Per Morberg, Jennie, Walldén, My Feldt och Sveriges mästerkocksvinnare 2018, Erik Hammar, som alla kommer att inspirera, bjuda på smakprover och signera sina kokböcker. (C12:51)

Sthlm Food & Wine är Nordens godaste upplevelse inom mat och dryck. Här samlas cirka 200 utställare och över 35 000 besökare.

Hela programmet med alla spännande programpunkter på Sthlm Food & Wine finns här: www.sthlmfoodandwine.se

Sthlm Food & Wine äger rum 9-11 november på Stockholmsmässan. Parallellt med Sthlm Food & Wine går Allt för hälsan. Läs mer: www.alltforhalsan.se

 

Bilden: Jennie Walldén, My Feldt, Paolo Roberto och Tareq Taylor gästar alla Sthlm Food & Wine. Foto: Anna Huerta, Linda Lomelino, Magnus Skoglöf och Peter Carlsson