platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
Omvärldsanalys
Haag internationella kongresser
växte med 48 procent under 2019.
Evenemang skapar möten
​Lund växer som evenemangsstad
arrangörer kan få evenemangsstöd.
nytt jobb
Darren John
gör om Råbaren till TAKs Izakaya.
133 000 hotellnätter utvärderade
Egencia presenterar de 100 bästa affärshotellen 2020
enligt deras kunder. Sju svenska hotell är med.
nytt jobb
Aliki Krantz - hotelldirektören som hittat hem:
”På Park Inn by Radisson Stockholm Solna finns allt jag brinner för”
mässor skapar möten
Lounge Expo och GastroNord
arrangeras 31 mars – 2 april.
service i världsklass
Clarion Hotel Sign
vill ta gästupplevelsen till en ny nivå och tillsätter ett unikt Guest Experience Team.
Hållbarhet
Östersjöns och Mälarens överlevnad
i fokus på Allt för sjön 2020.
nytt jobb
Per Keller lämnar Yasuragi
återvänder till Sundsvall för att öppna Clarion Hotel.
Nytt jobb
Amanda Lindblad
ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.
RSS
rss_icon
Länkar
Ola Wallin från SK Mat & Människor vann Nordiska Mästerskapen

Igår avgjordes Nordiska Mästerskapen i Herning i Danmark och kocken Ola Wallin från SK Mat & Människor tog hem segern.

Nordiska Kockars Förening arrangerar den årliga tävlingen där kockar från de nordiska länderna tävlar i tre kategorier.

Ola Wallin representerade Sverige via Svenska Kocklandslaget i kategorin Senior. Han hade sex timmar på sig att utifrån en förutbestämd råvarukorg att laga förrätt, varmrätt och dessert till tolv personer.

Segermenyn

Förrätt: Hälleflundra och havskräfta med ingefära.

Huvudrätt: Pepparglaserad biff med tillbehör.

Dessert: Choklad, mandel och äpple.

Ola Wallin är sedan ett år med i Svenska Kocklandslaget och nästa stora tävling blir VM i Luxemburg.

Bilden: Emma Ziemann (tredje plats i kategorin Servis), Ola Wallin (vinnare i kategorin Senior) och Desiree Jaks (vinnare i kategorin Junior).