nyheter
NY detaljplan krävs
Lunds kongresshus
ett steg närmare förverkligandet
sammanslagning
BokningsBolaget och Compro Möten & Event
går samman blir Mice BokningsBolaget AB.
automatisk bokningsbekräftelse
Nordic Choice Hotels
utökar möjligheterna till digitala mötesbokningar.
satsning för ökad konkurrenskraft
​Stor omställningsinsats
för skånska mötesanläggningar.
400 startande
10-årsjubileum för vintersim i Skellefteå
arrangeras av Föreningen För Mörkrets och Kylans Glada Vänner.
Portulans Institute och Unesco
Sverige etta i världen
på digital samhällsomvandling.
Framtidens mötesbransch
Besöksnäringens omställning
stöttas genom ny finansiering.
DEBATT DEBATT DEBATT
Svenska Möten
har erbjudit digital konferensbokning sedan 2015.
Nysatsning
Lundsbrunns kurort blir
Lundsbrunn Resort & Spa.
Strikta hälso- och säkerhetsprocesser
Radisson Blu Hotel, Lund
är certifierade enligt Radisson Safety Protocol.
RSS
rss_icon
Länkar
Ola Wallin från SK Mat & Människor vann Nordiska Mästerskapen

Igår avgjordes Nordiska Mästerskapen i Herning i Danmark och kocken Ola Wallin från SK Mat & Människor tog hem segern.

Nordiska Kockars Förening arrangerar den årliga tävlingen där kockar från de nordiska länderna tävlar i tre kategorier.

Ola Wallin representerade Sverige via Svenska Kocklandslaget i kategorin Senior. Han hade sex timmar på sig att utifrån en förutbestämd råvarukorg att laga förrätt, varmrätt och dessert till tolv personer.

Segermenyn

Förrätt: Hälleflundra och havskräfta med ingefära.

Huvudrätt: Pepparglaserad biff med tillbehör.

Dessert: Choklad, mandel och äpple.

Ola Wallin är sedan ett år med i Svenska Kocklandslaget och nästa stora tävling blir VM i Luxemburg.

Bilden: Emma Ziemann (tredje plats i kategorin Servis), Ola Wallin (vinnare i kategorin Senior) och Desiree Jaks (vinnare i kategorin Junior).