platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
Award winner
Lotta Boman, Sigtunahöjden
tilldelades IACCs Mel Hosansky Award.
söks från 10 augusti
Evenemangsstödet införs
måste vara minst 250 deltagare.
hotellnyttt
Qatar öppnar 105 nya hotell
inför Fotbolls-VM 2022.
Bra inititativ
Seoul Convention Bureau
bjöd in till en online-kampanj för att lyfta MICE-industrin.
30 nov - 2 dec 2021
IBTM World öppnar registreringen för Hosted Buyers
mässan för första gången i hybridformat.
växande mötesplats
Nytt toppmodernt storkök
i Scandinavian XPO byggdes på rekordtid.
mässor skapar möten
Stockholm Furniture & Light Fair
storsatsar på 2022 - skandinavisk design får större fokus än någonsin tidigare.
hotellutveckling
Pride House
checkar in på Clarion Hotel Stockholm.
mötesskapare
Internetstiftelsen
öppnar ett nordiskt chapter för World Wide Web Consortium, W3C.

Ny guide planerar Skånerundan
– lokala drycker kombineras med mat, cykling, vandring och kultur.
RSS
rss_icon
Länkar
Andreas Edlund utvecklar eventköket på At Six

För ett år sedan öppnade At Six på Brunkebergstorg i centrala Stockholm, och restaurangen har sedan starten haft ett stort fokus på att leverera helhetsupplevelser för sina gäster.

För att ta den upplevelsen till nästa nivå anställs Andreas Edlund som ny kökschef. Han ska ansvara för eventköket och smakupplevelserna, men han ska också se till att organisationen håller en nivå som överträffar förväntningarna. Han får ansvar för hotellets 2 000 kvadratmeter stora eventytor.

– Jag gillar att jobba med stora events och tillställningar. Det är en häftig organisation bakom och det kräver mycket av mig som kock. Ambitionen är att maten vi serverar på At Six ska vara den avgörande faktorn, den ska överträffa alla förväntningar, säger Anders Edlund.

Under året som At Six har varit öppet har det genomförts flera stora evenemang, det största med 1 100 gäster.

Andreas Edlund kommer närmast från sju år i Pontusgruppen, där han har haft flera olika roller som kökschef. Han har bland annat varit köksmästare för event och catering, och jobbat med allt från tvådagarsbröllop på landsbygden till intima middagar på yachts.

Därutöver har han även deltagit i den svenska Bocuse d’Or-uttagningen flera gånger, vunnit Årets Unga Kock 2011, arbetat i New York och på den trestjärniga Michelinkrogen Georges Blanc i Frankrike.

 

Bilden: Andreas Edlund är ny kökschef för At Six.

Foto: Marcus Crépin Sundström.