nyheter
Pilotprojekt
Ny riktad insats
ska stötta kultur och besöksnäring i Sörmland.
nytt jobb
Paul Lukes
blir ny vd på Clarion Hotel Post.
hotellnytt
Direktörsswop för Comfort Hotel
inkluderar Skandinaviens första nollenergihotell.
säkerhet & Hygien
​Svenska Möten
CovidClean™ certifierar mötesanläggningar.
Tillväxtverket satsar
Digital satsning på Västerås
som mötes- och evenemangsdestination.
digitalisera mera
Visit Stockholm och Tillväxtverket
satsar 8,3 miljoner på besöksnäring.
idéer som skapar möten
Karlstad: Nära 10 miljoner
fördelas till föreningar och organisationer 2021
NY detaljplan krävs
Lunds kongresshus ett steg närmare förverkligandet
Beslut om inriktning för mötesanläggningen, men vidare utredning krävs.
sammanslagning
Bokningsbolaget och Compro Möten & Event går samman
Nya Mice Bokningsbolaget AB ska möta morgondagens efterfrågan inom mötesindustrin.
automatisk bokningsbekräftelse
Nordic Choice Hotels utökar möjligheterna till digitala mötesbokningar
Succésatsning på online-bokning av mötesrum expanderas till 71 nordiska hotell.
RSS
rss_icon
Länkar
Andreas Edlund utvecklar eventköket på At Six

För ett år sedan öppnade At Six på Brunkebergstorg i centrala Stockholm, och restaurangen har sedan starten haft ett stort fokus på att leverera helhetsupplevelser för sina gäster.

För att ta den upplevelsen till nästa nivå anställs Andreas Edlund som ny kökschef. Han ska ansvara för eventköket och smakupplevelserna, men han ska också se till att organisationen håller en nivå som överträffar förväntningarna. Han får ansvar för hotellets 2 000 kvadratmeter stora eventytor.

– Jag gillar att jobba med stora events och tillställningar. Det är en häftig organisation bakom och det kräver mycket av mig som kock. Ambitionen är att maten vi serverar på At Six ska vara den avgörande faktorn, den ska överträffa alla förväntningar, säger Anders Edlund.

Under året som At Six har varit öppet har det genomförts flera stora evenemang, det största med 1 100 gäster.

Andreas Edlund kommer närmast från sju år i Pontusgruppen, där han har haft flera olika roller som kökschef. Han har bland annat varit köksmästare för event och catering, och jobbat med allt från tvådagarsbröllop på landsbygden till intima middagar på yachts.

Därutöver har han även deltagit i den svenska Bocuse d’Or-uttagningen flera gånger, vunnit Årets Unga Kock 2011, arbetat i New York och på den trestjärniga Michelinkrogen Georges Blanc i Frankrike.

 

Bilden: Andreas Edlund är ny kökschef för At Six.

Foto: Marcus Crépin Sundström.