platsannonser
Kommunikationsstrateg för IUFROs världskongress 2024
Framtid, innovation och Agenda 2030 utgör ledstjärnor för kongressen.
nyheter
forskning skapar möten
Forskare
har en viktig och mångfacetterad roll i inkubatorer.
Hotellnytt
BWH Hotel Group
fortsätter expandera i Norge.
UNWTO-möte i går
IATA tror på vaccinationskrav
för att flyga internationellt.
Fourth Industrial Revolution
MCI ställer om
till den digitala tidsåldern.
forskningsresultat
Innovationsnätverket ”Future Meeting Space”:
har ett digitalt evenemang den 22 februari.
flygnytt
Emirates utökar sin verksamhet till USA
efter ökad efterfrågan.
En sann förebild
Charbél Gabro
vinner Stora Målpriset 2020.
strikta krav
Mallorca tilldelas prestigefyllt certifikat från UNWTO
- som första turistdestination i Europa.
omställning
​Stockholmsmässan
blir padelarena.
I natt jag drömde
Micke Darmell
skriver ett brev från framtiden.
RSS
rss_icon
Länkar
Andreas Edlund utvecklar eventköket på At Six

För ett år sedan öppnade At Six på Brunkebergstorg i centrala Stockholm, och restaurangen har sedan starten haft ett stort fokus på att leverera helhetsupplevelser för sina gäster.

För att ta den upplevelsen till nästa nivå anställs Andreas Edlund som ny kökschef. Han ska ansvara för eventköket och smakupplevelserna, men han ska också se till att organisationen håller en nivå som överträffar förväntningarna. Han får ansvar för hotellets 2 000 kvadratmeter stora eventytor.

– Jag gillar att jobba med stora events och tillställningar. Det är en häftig organisation bakom och det kräver mycket av mig som kock. Ambitionen är att maten vi serverar på At Six ska vara den avgörande faktorn, den ska överträffa alla förväntningar, säger Anders Edlund.

Under året som At Six har varit öppet har det genomförts flera stora evenemang, det största med 1 100 gäster.

Andreas Edlund kommer närmast från sju år i Pontusgruppen, där han har haft flera olika roller som kökschef. Han har bland annat varit köksmästare för event och catering, och jobbat med allt från tvådagarsbröllop på landsbygden till intima middagar på yachts.

Därutöver har han även deltagit i den svenska Bocuse d’Or-uttagningen flera gånger, vunnit Årets Unga Kock 2011, arbetat i New York och på den trestjärniga Michelinkrogen Georges Blanc i Frankrike.

 

Bilden: Andreas Edlund är ny kökschef för At Six.

Foto: Marcus Crépin Sundström.