platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
digital utveckling
Venue4you
Den första globala, skräddarsydda bokningsplattformen av mäss- och kongressanläggningar.
Good News
Tyskland runt
med regionaltåg för 67 kronor.
möten och affärer
Umeå Congress
får uppdraget att leverera event och studioproduktion åt Akademiska Hus.
hotellnytt
Scandic Oceanhamnen öppnar idag
– hållbarhet i fokus.
Mässnytt
Nordic Live Expo AB
lanserar Nordic Mobility Conference & Expo på Kistamässan den 3-4 maj 2023.

Rekryteringsevent arrangeras i Västerås
för att underlätta för hotell och restauranger att hitta medarbetare.
nytt jobb
Anna Westerberg
blir ny Hotelldirektör för Yasuragi.
flygnytt
Arlanda
återöppnar terminal fyra.
Mässor skapar möten
Succé
på första samlade mötesplatsen inom hållbarhet.
flygindustrin
Emirates finkammar världen
efter kabinpersonal – besöker trettio städer under sex veckor.
RSS
rss_icon
Länkar
Andreas Edlund utvecklar eventköket på At Six

För ett år sedan öppnade At Six på Brunkebergstorg i centrala Stockholm, och restaurangen har sedan starten haft ett stort fokus på att leverera helhetsupplevelser för sina gäster.

För att ta den upplevelsen till nästa nivå anställs Andreas Edlund som ny kökschef. Han ska ansvara för eventköket och smakupplevelserna, men han ska också se till att organisationen håller en nivå som överträffar förväntningarna. Han får ansvar för hotellets 2 000 kvadratmeter stora eventytor.

– Jag gillar att jobba med stora events och tillställningar. Det är en häftig organisation bakom och det kräver mycket av mig som kock. Ambitionen är att maten vi serverar på At Six ska vara den avgörande faktorn, den ska överträffa alla förväntningar, säger Anders Edlund.

Under året som At Six har varit öppet har det genomförts flera stora evenemang, det största med 1 100 gäster.

Andreas Edlund kommer närmast från sju år i Pontusgruppen, där han har haft flera olika roller som kökschef. Han har bland annat varit köksmästare för event och catering, och jobbat med allt från tvådagarsbröllop på landsbygden till intima middagar på yachts.

Därutöver har han även deltagit i den svenska Bocuse d’Or-uttagningen flera gånger, vunnit Årets Unga Kock 2011, arbetat i New York och på den trestjärniga Michelinkrogen Georges Blanc i Frankrike.

 

Bilden: Andreas Edlund är ny kökschef för At Six.

Foto: Marcus Crépin Sundström.