platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
hållbarhet gäller alla
Sveriges flygindustri
uppmanar passagerare att flyga säkert, dricka ansvarsfullt.
16-17 juni 2020
Internationell kongress
om 3D-printing till Örebro.
flera nya avtal
Rekordår för Svenska Möten
ökar med nio procent jämfört med 2018.
Omvärldsanalys
Haag internationella kongresser
växte med 48 procent under 2019.
Evenemang skapar möten
​Lund växer som evenemangsstad
arrangörer kan få evenemangsstöd.
nytt jobb
Darren John
gör om Råbaren till TAKs Izakaya.
133 000 hotellnätter utvärderade
Egencia presenterar de 100 bästa affärshotellen 2020
enligt deras kunder. Sju svenska hotell är med.
nytt jobb
Aliki Krantz - hotelldirektören som hittat hem:
”På Park Inn by Radisson Stockholm Solna finns allt jag brinner för”
mässor skapar möten
Lounge Expo och GastroNord
arrangeras 31 mars – 2 april.
service i världsklass
Clarion Hotel Sign
vill ta gästupplevelsen till en ny nivå och tillsätter ett unikt Guest Experience Team.
RSS
rss_icon
Länkar
Andreas Edlund utvecklar eventköket på At Six

För ett år sedan öppnade At Six på Brunkebergstorg i centrala Stockholm, och restaurangen har sedan starten haft ett stort fokus på att leverera helhetsupplevelser för sina gäster.

För att ta den upplevelsen till nästa nivå anställs Andreas Edlund som ny kökschef. Han ska ansvara för eventköket och smakupplevelserna, men han ska också se till att organisationen håller en nivå som överträffar förväntningarna. Han får ansvar för hotellets 2 000 kvadratmeter stora eventytor.

– Jag gillar att jobba med stora events och tillställningar. Det är en häftig organisation bakom och det kräver mycket av mig som kock. Ambitionen är att maten vi serverar på At Six ska vara den avgörande faktorn, den ska överträffa alla förväntningar, säger Anders Edlund.

Under året som At Six har varit öppet har det genomförts flera stora evenemang, det största med 1 100 gäster.

Andreas Edlund kommer närmast från sju år i Pontusgruppen, där han har haft flera olika roller som kökschef. Han har bland annat varit köksmästare för event och catering, och jobbat med allt från tvådagarsbröllop på landsbygden till intima middagar på yachts.

Därutöver har han även deltagit i den svenska Bocuse d’Or-uttagningen flera gånger, vunnit Årets Unga Kock 2011, arbetat i New York och på den trestjärniga Michelinkrogen Georges Blanc i Frankrike.

 

Bilden: Andreas Edlund är ny kökschef för At Six.

Foto: Marcus Crépin Sundström.