platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
Swedish Network of Event Destinations
Visit Blekinges destinationsutvecklare
tar plats i nationell nätverksstyrelse.
I bästa sällskapet
Events Industry Council
belönar svenska Lotta Boman, Sigtunahöjden.
100 mest inflytelserika
Rösta på Atti Soenarso, Chefredaktör på Meetings International
Nominerad till Eventex Index 2021 De 100 mest inflytelserika personerna inom eventindustrin.
letar nyckeltal
Visita i nytt samarbete för nationell evenemangsstatistik
Sora aktörer tar fram relevant och pålitlig statistik för att stärka kunskapen om branschen.
Thought Leadership Hub
The ACF – Audite, Cogitare, Facite lovar att lyssna, tänka och göra
Ska hjälpa organisationer och destinationer att nå sin fulla potential genom business events.
ökat belgiskt intresse
Göteborg knyter band med Flandern
Avsiktsförklaring att stärka innovationssamarbetet mellan regionerna.
Dörrarna öppnas
Borås fylls av besökare igen
tre kongresser samma vecka plus EM-kval i fotboll för F16.
27 oktober
Ny dansk-svenskjobbmässa
på Malmömässan.
Cool konst
Tre dolda kulturgårdar
i Litauens främsta städer.
RSS
rss_icon
Länkar
Premiär för restaurang Noi i Nobis Hotel Stockholm

Efter en omfattande renovering öppnar restaurangen Noi idag på Norrmalmstorg i Stockholm. Visionen för krogen, som tidigare huserade Caina, är att skapa en elegant och intim miljö med plats för drygt 70 gäster.

Maten är signerad av kockarna Peder Andreasen, Christian Attlefelt och Filip Poon med gastronomisk vägledning från Stefano Catenacci.

På menyn finns influenser från hela Europa och det erbjuds rätter som löjrom med mandelpotatischips, grillad bläckfisk, halstrad tonfisk på saltsten, rostade betor med friterad getost och knaperstekt ankbröst.

Noi har också fått en bar, dj-utrymme, bågformade middagsbås och två chambre séparées.

Enligt Morsi Khaled, vd för Nobis Hotel, har de sedan öppningen av hotellet kallat loungen för Stockholms vardagsrum.

– Det är en naturlig förlängning av konceptet att presentera Stockholms matsal i form av Noi. Det är en lyxig, avslappnad och stämningsfull miljö.

Alla delar av restaurangen är specialritade av arkitekter från Wingårdhs. Materialvalen i matsalen är genomgående naturliga och tonerna går i cognac, saffransgul och mörkgrön.

– Vi har arbetat på att addera en avslappnad mystik, och det har vi gjort genom dova kulörer och uteslutande exklusiva materialval, säger Sara Helder, inredningsarkitekt hos Wingårdhs.

 

Foto: Peo Bengtsson