nyheter
Säkerhet
Internationella CPTED
organisationens kongress 2021 till Helsingborg.
Hide and Seek
Högskolan Kristianstad
nominerad till Stora Kommunikationspriset.
hållbar stadsutveckling
Avsiktsförklaring mellan Johanneberg Science Park
och Landvetter Södra Utveckling AB.
hotellnytt
Första Radisson Individuals i Baltikum
öppnar sina dörrar i Tallinn.
nytt jobb
Anna Wallén
ny näringspolitisk chef på Visita.
Börjar 7 maj
Kändistätt på Lund Hotel Music tour
visas på egna YouTube-kanalen.
hotellnytt
Countryside Hotels:
70-plussare bokar weekends i maj.
skapar engagemang
Facilitatorhuset
utbildade 1600 deltagare på digitala möten.
skapar långsiktig samverkan
Stockholm utvecklar mötesindustrin
med 1,3 miljoner.
ökad säkerhet
Skånska Möten ingår avtal med StaySafe Hospitality
för att Covid-19 certifiera sina medlemsanläggningar.
RSS
rss_icon
Länkar
Premiär för restaurang Noi i Nobis Hotel Stockholm

Efter en omfattande renovering öppnar restaurangen Noi idag på Norrmalmstorg i Stockholm. Visionen för krogen, som tidigare huserade Caina, är att skapa en elegant och intim miljö med plats för drygt 70 gäster.

Maten är signerad av kockarna Peder Andreasen, Christian Attlefelt och Filip Poon med gastronomisk vägledning från Stefano Catenacci.

På menyn finns influenser från hela Europa och det erbjuds rätter som löjrom med mandelpotatischips, grillad bläckfisk, halstrad tonfisk på saltsten, rostade betor med friterad getost och knaperstekt ankbröst.

Noi har också fått en bar, dj-utrymme, bågformade middagsbås och två chambre séparées.

Enligt Morsi Khaled, vd för Nobis Hotel, har de sedan öppningen av hotellet kallat loungen för Stockholms vardagsrum.

– Det är en naturlig förlängning av konceptet att presentera Stockholms matsal i form av Noi. Det är en lyxig, avslappnad och stämningsfull miljö.

Alla delar av restaurangen är specialritade av arkitekter från Wingårdhs. Materialvalen i matsalen är genomgående naturliga och tonerna går i cognac, saffransgul och mörkgrön.

– Vi har arbetat på att addera en avslappnad mystik, och det har vi gjort genom dova kulörer och uteslutande exklusiva materialval, säger Sara Helder, inredningsarkitekt hos Wingårdhs.

 

Foto: Peo Bengtsson