platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
Radar
Coronaviruset:
Hilton stänger 150 hotell med 33 000 rum.
mässor skapar möten
Fastighetsmässan firar tio år i Malmö
har ökat utställare med 218 procent och besökare med 410 procent.
innovativ utveckling
Blique by Nobis
låter Sveriges första professionella lägenhetstestare checka in.
Nytt rekordår
Gästnätterna i Halmstad ökar
över tre miljoner totalt för första gången.
Omvärldsanalys
Helsingborg skapar ny näringslivsstrategi
ska bli en av Europas mest innovativa städer.
nytt jobb
Kristofer Skoglund
Ny commercial director på Yasuragi.
Jubileum
Milgårdarna fyller 40 år
Firar med hållbar inspirationsdag den 5 mars.
Vintagelife
Zorn, vintage, historisk mat och kända profiler
– nu öppnar Antikmässan.
Hållbarhet på riktigt
Nu går hotell- och restaurangbranschen
ihop för en knarkfri framtid.
bra innovation
Slipp väntan på notan
på Pontus in the air.
RSS
rss_icon
Länkar
Premiär för restaurang Noi i Nobis Hotel Stockholm

Efter en omfattande renovering öppnar restaurangen Noi idag på Norrmalmstorg i Stockholm. Visionen för krogen, som tidigare huserade Caina, är att skapa en elegant och intim miljö med plats för drygt 70 gäster.

Maten är signerad av kockarna Peder Andreasen, Christian Attlefelt och Filip Poon med gastronomisk vägledning från Stefano Catenacci.

På menyn finns influenser från hela Europa och det erbjuds rätter som löjrom med mandelpotatischips, grillad bläckfisk, halstrad tonfisk på saltsten, rostade betor med friterad getost och knaperstekt ankbröst.

Noi har också fått en bar, dj-utrymme, bågformade middagsbås och två chambre séparées.

Enligt Morsi Khaled, vd för Nobis Hotel, har de sedan öppningen av hotellet kallat loungen för Stockholms vardagsrum.

– Det är en naturlig förlängning av konceptet att presentera Stockholms matsal i form av Noi. Det är en lyxig, avslappnad och stämningsfull miljö.

Alla delar av restaurangen är specialritade av arkitekter från Wingårdhs. Materialvalen i matsalen är genomgående naturliga och tonerna går i cognac, saffransgul och mörkgrön.

– Vi har arbetat på att addera en avslappnad mystik, och det har vi gjort genom dova kulörer och uteslutande exklusiva materialval, säger Sara Helder, inredningsarkitekt hos Wingårdhs.

 

Foto: Peo Bengtsson