platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
Mat & Möten
Sigtunakockar tävlar i världsfinalen
av Copper Skillet i Toronto 11 april 2019.
hotellindustrin
Så bidrar hotellen till ett attraktivare Göteborg
Göteborg & Co är en sammanhållande länk.
innovativt drag
Nordic Choice Hotels
digitala utvecklingsbolag eBerry startar globalt utbytesprogram.
kunskapsmöte
Associations World Congress & Expo
på Svenska Mässan 7-10 april.
fullspäckat utvecklingsprogram
En tidigare munk,
en spelutvecklare och en självutnämnd tekniknörd bland experttalarna på IMEX i Frankfurt.

Lounge Summit i Göteborg presenterar
Spännande program med nästan 30 talare.
resor skapar möten
Nordic Choice Hotels inleder samarbete med Nordic Travel och Visit Group
Ska underlätta bokningen av paketlösningar.
World Water Day
För andra året i rad
tar Clarion Hotel Amaranten upp kampen för rent vatten för alla.
hotellnytt
Skanska bygger nollenergihotell
i Solna för cirka 470 miljoner kronor. Comfort Hotels har driften.
Event skapar möten
Strategi för bättre evenemang till Luleåborna
Ska vara klar i maj/juni.
RSS
rss_icon
Länkar
Premiär för restaurang Noi i Nobis Hotel Stockholm

Efter en omfattande renovering öppnar restaurangen Noi idag på Norrmalmstorg i Stockholm. Visionen för krogen, som tidigare huserade Caina, är att skapa en elegant och intim miljö med plats för drygt 70 gäster.

Maten är signerad av kockarna Peder Andreasen, Christian Attlefelt och Filip Poon med gastronomisk vägledning från Stefano Catenacci.

På menyn finns influenser från hela Europa och det erbjuds rätter som löjrom med mandelpotatischips, grillad bläckfisk, halstrad tonfisk på saltsten, rostade betor med friterad getost och knaperstekt ankbröst.

Noi har också fått en bar, dj-utrymme, bågformade middagsbås och två chambre séparées.

Enligt Morsi Khaled, vd för Nobis Hotel, har de sedan öppningen av hotellet kallat loungen för Stockholms vardagsrum.

– Det är en naturlig förlängning av konceptet att presentera Stockholms matsal i form av Noi. Det är en lyxig, avslappnad och stämningsfull miljö.

Alla delar av restaurangen är specialritade av arkitekter från Wingårdhs. Materialvalen i matsalen är genomgående naturliga och tonerna går i cognac, saffransgul och mörkgrön.

– Vi har arbetat på att addera en avslappnad mystik, och det har vi gjort genom dova kulörer och uteslutande exklusiva materialval, säger Sara Helder, inredningsarkitekt hos Wingårdhs.

 

Foto: Peo Bengtsson