nyheter
Portulans Institute och Unesco
Sverige etta i världen
på digital samhällsomvandling.
Framtidens mötesbransch
Besöksnäringens omställning
stöttas genom ny finansiering.
DEBATT DEBATT DEBATT
Svenska Möten
har erbjudit digital konferensbokning sedan 2015.
Nysatsning
Lundsbrunns kurort blir
Lundsbrunn Resort & Spa.
Strikta hälso- och säkerhetsprocesser
Radisson Blu Hotel, Lund
är certifierade enligt Radisson Safety Protocol.
Digitala Connect 2020
Elmia Subcontractor
lyfter tillverkningsindustrin.
förenklad kommunikation
Event Logic
digitaliserar upphandling och hanteringen av möten & events för Momentum Industrial.
safety & Security
Skogshem & Wijk
första svenska anläggningen att certifieras enligt StaySafe Hospitality’s internationella säkerhetsstandard.
Debatt
Förmedlingen av konferenser är död
Frågan är nu: Hur ska dessa tjänster bokas och användas post corona?
Beyond 2020
Svensk världskonferens ska visa vägen till hållbara samhällsbyggen
Beyond 2020, årets viktigaste globala konferens om hållbart byggande.
RSS
rss_icon
Länkar
Bjertorp slott får högst betyg i Västergötland av White Guide

Bjertorp slott utanför Vara fick högsta betyget i Västergötland när de främsta restaurangerna korades under White Guidegalan i Stockholm igår.

För Bjertorp Slott betydde det att man återigen blev uppmärksammad för sin matkonst, personliga service och den fina miljö som hotellets restaurang erbjuder. Juryns poäng till hotellets restaurang innebär att Bjertorp Slott med sina 68 poäng nu har högsta poängen i Västergötland bland samtliga restauranger.

Victoria Johansson, vd för slottet, berättar att de har varit topp två till fem i deras geografiska område de senaste tio åren.

– Och i år är vi överst i Västergötland! De höga poängen betyder mycket för all personal här på slottet som dagligen levererar kvalitet och service med känsla, passion och engagemang. Idag handlar det om att erbjuda en helhetsupplevelse till gästen då ett restaurangbesök är så mycket mer än god mat och dryck.

Slottets köksmästare Stephen Rowe beskriver arbetet på landsbygden som en stor utmaning periodvis med en över året ojämn ström av gäster till hotellet och restaurangen.

– Samtidigt är vi otroligt tacksamma över samarbetet med våra lokala mat- och dryckesproducenter. Det här är en teaminsats och det är ständig utveckling som gäller för att fortsätta finnas med i toppen.

 

Bilden: Baren på slottet. Fotograf Lindell