platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
Nytt jobb
Sophie Ahlin
har tagit över Clarion Collection Hotel Temperance.
Fler än 2300 deltagare
Cvent Connect Europe
handlar om mångfald, jämställdhet och inkludering.
5 oktober 2022
Nick Shackleton-Jones:
Hur man skapar en arbetsplatskultur vid L&D-evenemang.
19 oktober, Stockholm
Årets största mötesplats
om hotell och hotellfastigheter.
2 december 2022
eComExpo gör endags transport- och energikonferens i Göteborg:
”Vi måste synka myndigheternas arbete för en fossilfri transportnäring
SmartBygd Event
Digitala lösningar och innovationer
visas på mässa i Dorotea.
RSS
rss_icon
Länkar
Bjertorp slott får högst betyg i Västergötland av White Guide

Bjertorp slott utanför Vara fick högsta betyget i Västergötland när de främsta restaurangerna korades under White Guidegalan i Stockholm igår.

För Bjertorp Slott betydde det att man återigen blev uppmärksammad för sin matkonst, personliga service och den fina miljö som hotellets restaurang erbjuder. Juryns poäng till hotellets restaurang innebär att Bjertorp Slott med sina 68 poäng nu har högsta poängen i Västergötland bland samtliga restauranger.

Victoria Johansson, vd för slottet, berättar att de har varit topp två till fem i deras geografiska område de senaste tio åren.

– Och i år är vi överst i Västergötland! De höga poängen betyder mycket för all personal här på slottet som dagligen levererar kvalitet och service med känsla, passion och engagemang. Idag handlar det om att erbjuda en helhetsupplevelse till gästen då ett restaurangbesök är så mycket mer än god mat och dryck.

Slottets köksmästare Stephen Rowe beskriver arbetet på landsbygden som en stor utmaning periodvis med en över året ojämn ström av gäster till hotellet och restaurangen.

– Samtidigt är vi otroligt tacksamma över samarbetet med våra lokala mat- och dryckesproducenter. Det här är en teaminsats och det är ständig utveckling som gäller för att fortsätta finnas med i toppen.

 

Bilden: Baren på slottet. Fotograf Lindell