platsannonser
Kommunikationsstrateg för IUFROs världskongress 2024
Framtid, innovation och Agenda 2030 utgör ledstjärnor för kongressen.
nyheter
forskning skapar möten
Forskare
har en viktig och mångfacetterad roll i inkubatorer.
Hotellnytt
BWH Hotel Group
fortsätter expandera i Norge.
UNWTO-möte i går
IATA tror på vaccinationskrav
för att flyga internationellt.
Fourth Industrial Revolution
MCI ställer om
till den digitala tidsåldern.
forskningsresultat
Innovationsnätverket ”Future Meeting Space”:
har ett digitalt evenemang den 22 februari.
flygnytt
Emirates utökar sin verksamhet till USA
efter ökad efterfrågan.
En sann förebild
Charbél Gabro
vinner Stora Målpriset 2020.
strikta krav
Mallorca tilldelas prestigefyllt certifikat från UNWTO
- som första turistdestination i Europa.
omställning
​Stockholmsmässan
blir padelarena.
I natt jag drömde
Micke Darmell
skriver ett brev från framtiden.
RSS
rss_icon
Länkar
Bjertorp slott får högst betyg i Västergötland av White Guide

Bjertorp slott utanför Vara fick högsta betyget i Västergötland när de främsta restaurangerna korades under White Guidegalan i Stockholm igår.

För Bjertorp Slott betydde det att man återigen blev uppmärksammad för sin matkonst, personliga service och den fina miljö som hotellets restaurang erbjuder. Juryns poäng till hotellets restaurang innebär att Bjertorp Slott med sina 68 poäng nu har högsta poängen i Västergötland bland samtliga restauranger.

Victoria Johansson, vd för slottet, berättar att de har varit topp två till fem i deras geografiska område de senaste tio åren.

– Och i år är vi överst i Västergötland! De höga poängen betyder mycket för all personal här på slottet som dagligen levererar kvalitet och service med känsla, passion och engagemang. Idag handlar det om att erbjuda en helhetsupplevelse till gästen då ett restaurangbesök är så mycket mer än god mat och dryck.

Slottets köksmästare Stephen Rowe beskriver arbetet på landsbygden som en stor utmaning periodvis med en över året ojämn ström av gäster till hotellet och restaurangen.

– Samtidigt är vi otroligt tacksamma över samarbetet med våra lokala mat- och dryckesproducenter. Det här är en teaminsats och det är ständig utveckling som gäller för att fortsätta finnas med i toppen.

 

Bilden: Baren på slottet. Fotograf Lindell