platsannonser
nyheter
nytt jobb
Scandic
rekryterar ny HR- och hållbarhetsdirektör.
hotellnytt
Scandic
öppnar nytt hotell i Köpenhamn.
kunskapsmöte
350 djurparksveterinärer
är samlade på Vildmarkshotellet i Kolmården.
sustainability
Clarion Signs Tomas Bengtsson
ansluter sig till det hållbara nätverket Chefs Manifesto.
mat och möten
Clarion Hotel hjälper företagen att välja rätt
- lanserar hälsosam och klimatsmart meny baserad på global forskning.
på nytt jobb
Jannis Norén Karas
får utökad roll på Svenska Möten.
32:a året
IBTM World
lanserar ett nytt Corporate Buyer-program.
på nytt jobb
​Erica Hultmark
blir ny vd på Stenungsbaden Yacht Club.
mat och möten
Göteborg är en av världens bästa matdestinationer!
enligt National Geographic.
kunskapsförädling
Internationellt intresse
för snabbväxande eHälsobransch gav rekord för Vitalis.
RSS
rss_icon
Länkar
Bjertorp slott får högst betyg i Västergötland av White Guide

Bjertorp slott utanför Vara fick högsta betyget i Västergötland när de främsta restaurangerna korades under White Guidegalan i Stockholm igår.

För Bjertorp Slott betydde det att man återigen blev uppmärksammad för sin matkonst, personliga service och den fina miljö som hotellets restaurang erbjuder. Juryns poäng till hotellets restaurang innebär att Bjertorp Slott med sina 68 poäng nu har högsta poängen i Västergötland bland samtliga restauranger.

Victoria Johansson, vd för slottet, berättar att de har varit topp två till fem i deras geografiska område de senaste tio åren.

– Och i år är vi överst i Västergötland! De höga poängen betyder mycket för all personal här på slottet som dagligen levererar kvalitet och service med känsla, passion och engagemang. Idag handlar det om att erbjuda en helhetsupplevelse till gästen då ett restaurangbesök är så mycket mer än god mat och dryck.

Slottets köksmästare Stephen Rowe beskriver arbetet på landsbygden som en stor utmaning periodvis med en över året ojämn ström av gäster till hotellet och restaurangen.

– Samtidigt är vi otroligt tacksamma över samarbetet med våra lokala mat- och dryckesproducenter. Det här är en teaminsats och det är ständig utveckling som gäller för att fortsätta finnas med i toppen.

 

Bilden: Baren på slottet. Fotograf Lindell