platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
mässor skapar möten
Lounge Expo och GastroNord
arrangeras 31 mars – 2 april.
service i världsklass
Clarion Hotel Sign
vill ta gästupplevelsen till en ny nivå och tillsätter ett unikt Guest Experience Team.
Hållbarhet
Östersjöns och Mälarens överlevnad
i fokus på Allt för sjön 2020.
nytt jobb
Per Keller lämnar Yasuragi
återvänder till Sundsvall för att öppna Clarion Hotel.
Nytt jobb
Amanda Lindblad
ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.
coronoaviruset
IBTM skjuter upp IBTM Asia Pacific 2020
genomförs i Singapore 13-14 april 2021.
mässor skapar möten
Elmias resultat bättre än väntat
omsatte 232 miljoner med 350 000 besökare.
samarbete skapar events
Uppsala värdstad
för flera viktiga golfevenemang de kommande fem åren.
event skapar möten
USM i handboll
stannar i Uppsala ytterligare två år.
Coronaviruset
Wyndham stänger 1000 hotell i Kina
men öppnar ytterligare 500 hotell i Kina inom tre år
RSS
rss_icon
Länkar
Bjertorp slott får högst betyg i Västergötland av White Guide

Bjertorp slott utanför Vara fick högsta betyget i Västergötland när de främsta restaurangerna korades under White Guidegalan i Stockholm igår.

För Bjertorp Slott betydde det att man återigen blev uppmärksammad för sin matkonst, personliga service och den fina miljö som hotellets restaurang erbjuder. Juryns poäng till hotellets restaurang innebär att Bjertorp Slott med sina 68 poäng nu har högsta poängen i Västergötland bland samtliga restauranger.

Victoria Johansson, vd för slottet, berättar att de har varit topp två till fem i deras geografiska område de senaste tio åren.

– Och i år är vi överst i Västergötland! De höga poängen betyder mycket för all personal här på slottet som dagligen levererar kvalitet och service med känsla, passion och engagemang. Idag handlar det om att erbjuda en helhetsupplevelse till gästen då ett restaurangbesök är så mycket mer än god mat och dryck.

Slottets köksmästare Stephen Rowe beskriver arbetet på landsbygden som en stor utmaning periodvis med en över året ojämn ström av gäster till hotellet och restaurangen.

– Samtidigt är vi otroligt tacksamma över samarbetet med våra lokala mat- och dryckesproducenter. Det här är en teaminsats och det är ständig utveckling som gäller för att fortsätta finnas med i toppen.

 

Bilden: Baren på slottet. Fotograf Lindell