platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
forskning skapar möten
Vetenskapsrådet ger pengar
till forskarskola för lärare i idrott och hälsa.
prisbelönta
Hotell Kristina i Sigtuna
är vinnare av Ekoutmaningen 2018.
forskning skapar möten
Köpenhamn får globalt forskningscenter
mot antibiotikaresistens.
events skapar möten
Åre 2019 ISO-certifierade som hållbart event
Förväntas få 700 miljoner TV-tittare och locka 120 000 besökare.
innovationsfrämjare
Idag invigs Comfort Hotel Kista
och sänder Sveriges längst Businesspodd.
samordning och långsiktighet
Kreativa industrin växlar upp
med ny organisation.
Awardswinning
Göteborg toppar världsranking
i hållbarhet för tredje året.
Events skapar möten
​Para-EM i bordtennis
till Helsingborg 2019.
hotellnytt
Massivt engagemang för att namnge Mölndalshotell
Det nya namnet är Quality Hotel The Weaver.
nytt jobb
Peter Hales är ny F&B Manager
på Stockholm City Conference Centre
RSS
rss_icon
Länkar
Unik middagsupplevelse i 3D kommer till At Six i Stockholm

Efter succér i Dubai, London och Berlin gör världens minsta kock, Le Petit Chef, entré i Sverige och på At Six. Det innovativa middagskonceptet Dinner Time Story gör sin fjärde lansering i världen, det bjuds på en helt ny upplevelse där gastronomi och teknik möts. Genom avancerad 3D-teknik och storytelling får gästerna följa med på en kulinarisk resa med smaker, ingredienser, ljud och ljus. Pop up-restaurangen slår upp dörrarna på At Six i februari och stannar under två månader.

Dinner Time Story berättar historien om Le Petit Chef som beger sig ut i världen på en kulinarisk resa i fotspåren av Marco Polo. Genom teknik kallad skullmapping skapas en 3D-illusion, där den 58 millimeter långa kocken gör entré på middagsbordet. Sceneriet förändras med historiens olika kapitel och går bland annat från Marseille i Frankrike över havet till arabiska matmarknader och vidare till Himalayas bergstopp, resan skapar en känsla av en verklig upplevelse. Under den två timmar långa middagen serveras en sexrättersmeny tolkad av Dining Room på At Six i Stockholm.

"Vi gör en internationell resa med Dinner Time Story och världens minsta kock. Vi är otroligt glada att få lansera konceptet i Sverige som har en nyfiken marknad med stort matintresse. Vårt val att samarbeta med At Six kändes väldigt naturligt då de ligger i framkant med att definiera framtidens upplevelser", säger Nadine Beshir, grundare och vd/Show Producer på Dinner Time Story.

Stockholm är först ut i Skandinavien och det fjärde stoppet i världen för Le Petit Chef. Från Dubai till London och Berlin – och nu på At Six i Sverige. Dinner Time Story planerar stopp över hela världen och pop up-restaurangen har gjort stor succé med hög efterfrågan och fullbokade sittningar sedan lanseringen i Dubai i början på 2017.

"Nu talar jag för hela At Six, vi är superstolta att få vara arena för en såhär innovativ och nyskapande upplevelse som Le Petit Chef är. Jag är övertygad om att det här kommer locka fram skaparglädjen i köket och vi kommer få se en meny som inte bara imponerar men också bjuder på lika innovativa smaker som tekniklösningar", säger Henrik Jakobsen, F&B Director på At Six.

I varje stad gör restaurangen och dess kock sin egen tolkning av meny och scenuppbyggnad till berättelsen. I Stockholm väntar gastronomisk höjd utformat av Executive Chef Andreas Askling. Under resans gång kommer en sexrättersmeny att serveras, fylld av överraskningar för alla fem sinnen – intryck där gästernas syn, hörsel, känsel, lukt och smak får samverka.

Bokningar till Dinner Time Story Stockholm öppnar 9 januari och pop-up restaurangen på At Six kommer att ha sittningar varje fredag och lördag med start 9 februari 2018.

Läs mer: http://www.dinnertimestory.com/ och http://www.lepetitchef.com/---------------------------------------------------------------------------------------------------Fakta om Dinner Time Stories - Le Petit Chef

Dinner Time Stories är ett innovativt restaurangkoncept. Genom en teknik som kallas skullmapping skapas en illusion av 3D på middagsbordet. Gästerna får följa med världens minsta kock, Le Petit Chef, ut i världen på en kulinarisk resa i fotspåren av Marco Polo. Under resans gång serveras en sexrättersmeny fylld av överraskningar för alla fem sinnen. Bakom konceptet står Filip Sterckx och Antoon Verbeeck, grundare av Skullmapping i Belgien.