platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
2,500 delegates
Conference win
recognises New Zealand’s environmental protection innovation.
digital utveckling
Venue4you
Den första globala, skräddarsydda bokningsplattformen av mäss- och kongressanläggningar.
Good News
Tyskland runt
med regionaltåg för 67 kronor.
möten och affärer
Umeå Congress
får uppdraget att leverera event och studioproduktion åt Akademiska Hus.
hotellnytt
Scandic Oceanhamnen öppnar idag
– hållbarhet i fokus.
Mässnytt
Nordic Live Expo AB
lanserar Nordic Mobility Conference & Expo på Kistamässan den 3-4 maj 2023.

Rekryteringsevent arrangeras i Västerås
för att underlätta för hotell och restauranger att hitta medarbetare.
nytt jobb
Anna Westerberg
blir ny Hotelldirektör för Yasuragi.
flygnytt
Arlanda
återöppnar terminal fyra.
Mässor skapar möten
Succé
på första samlade mötesplatsen inom hållbarhet.
RSS
rss_icon
Länkar
SAS utökar menyn i SAS Go med fokus på resenärers livsstil och kostbehov

SAS fortsätter att anpassa erbjudandet efter önskemål från SAS resenärer. Som ett av få reguljärflygbolag i Europa, erbjuder SAS från och med den 4 oktober resenärer i SAS Go möjlighet att förbeställa mat till sin resa, anpassad efter kost och livsstil med bland annat vegetariskt, veganskt, gluten- och laktosfritt alternativ.

Innovation har varit en drivkraft för SAS under företagets 70 år i luften. Nyligen lanserades SAS nya mat- och dryckeskoncept ”New Nordic by SAS” för resenärer i SAS Plus på samtliga flyg inom Europa, Skandinavien och inrikes. Konceptet fokuserar på det lokala ursprunget och säsongens råvaror. SAS fortsätter att skapa nya upplevelser utifrån våra resenärers behov och önskemål och lanserar nu, som ett av få reguljärflygbolag, möjligheten att förbeställa mat anpassad efter kostbehov och livsstil för passagerare i SAS Go på resor inom Europa på minst 2 timmar och som följer samma koncept.

– Vi vill kunna erbjuda våra gäster ombord en skräddarsydd upplevelse. Mat och dryck är en viktig del och man vill kunna äta utifrån sin livsstil även ombord med SAS. Vi är därför glada att kunna lansera möjligheten för våra resenärer i SAS Go att förbeställa mat ur vårt nya och bredare sortiment inom Europa, säger Therese Lorenius, Head of product & Services på SAS.

Maten serveras i den nya New Nordic by SAS-designen som är unik i branschen och inspirerad av take-away-kulturen. Alla måltider kommer förpackade i en kub som gör det enkelt att kunna äta under tiden som man arbetar, läser eller ser en film. Genom att förbeställa är man garanterad att få mat och som bara kan köpas i förväg.

Måltiderna kan förbeställas senast 18 timmar före resan, vid bokningstillfället, på sas hemsida, via sin resebyrå eller SAS Call Centres. Priset är 110 kr (utom minipizza – 55 kr).

 

Nyheter:

•        Glutenfritt

•        Laktosfritt

•        Gluten- och laktosfritt

•        Vegetariskt

•        Veganskt

•        ”Non-pork”

•        Mini-pizza (Lakto ovo vegetarian)

 

Redan i menyn: (Priset varierar mellan 65-95kr)

•        Lunch

•        Middag

•        Kids’ Meal

•        Sallad (Finns som förbeställning och att köpa ombord)

•        Sandwich (Finns som förbeställning och att köpa ombord)

•        Frukost (Fram till 09:00 som förbeställning och att köpa ombord)

 

Läs mer här: https://www.sas.se/preordermeals

Läs mer om våra övriga nyheter ombord på SAS New Experience

* På flygningar till USA och Asien ingår mat i SAS Go, och möjlighet finns för resenärer att ringa i förväg och beställa specialmat.