platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
nytt jobb
Per Keller
blir ny vd för Yasuragi.
på nytt jobb
Sunniva Fallan Röd
ny vd för Sturebadet.
Hållbarhet på riktigt
Quality Hotel bäst i Norden
på att bedriva sin verksamhet på ett etiskt, socialt och miljömässigt riktigt sätt.
nytt jobb
​Staffan Ingvarsson
blir ny vd för Stockholm Business Region.
nytt jobb
Ny hotelldirektör
på Radisson Blu Metropol i Helsingborg siktar högt.
Mat & Möten
Sigtunakockar tävlar i världsfinalen
av Copper Skillet i Toronto 11 april 2019.
hotellindustrin
Så bidrar hotellen till ett attraktivare Göteborg
Göteborg & Co är en sammanhållande länk.
innovativt drag
Nordic Choice Hotels
digitala utvecklingsbolag eBerry startar globalt utbytesprogram.
kunskapsmöte
Associations World Congress & Expo
på Svenska Mässan 7-10 april.
fullspäckat utvecklingsprogram
En tidigare munk,
en spelutvecklare och en självutnämnd tekniknörd bland experttalarna på IMEX i Frankfurt.
RSS
rss_icon
Länkar
SAS utökar menyn i SAS Go med fokus på resenärers livsstil och kostbehov

SAS fortsätter att anpassa erbjudandet efter önskemål från SAS resenärer. Som ett av få reguljärflygbolag i Europa, erbjuder SAS från och med den 4 oktober resenärer i SAS Go möjlighet att förbeställa mat till sin resa, anpassad efter kost och livsstil med bland annat vegetariskt, veganskt, gluten- och laktosfritt alternativ.

Innovation har varit en drivkraft för SAS under företagets 70 år i luften. Nyligen lanserades SAS nya mat- och dryckeskoncept ”New Nordic by SAS” för resenärer i SAS Plus på samtliga flyg inom Europa, Skandinavien och inrikes. Konceptet fokuserar på det lokala ursprunget och säsongens råvaror. SAS fortsätter att skapa nya upplevelser utifrån våra resenärers behov och önskemål och lanserar nu, som ett av få reguljärflygbolag, möjligheten att förbeställa mat anpassad efter kostbehov och livsstil för passagerare i SAS Go på resor inom Europa på minst 2 timmar och som följer samma koncept.

– Vi vill kunna erbjuda våra gäster ombord en skräddarsydd upplevelse. Mat och dryck är en viktig del och man vill kunna äta utifrån sin livsstil även ombord med SAS. Vi är därför glada att kunna lansera möjligheten för våra resenärer i SAS Go att förbeställa mat ur vårt nya och bredare sortiment inom Europa, säger Therese Lorenius, Head of product & Services på SAS.

Maten serveras i den nya New Nordic by SAS-designen som är unik i branschen och inspirerad av take-away-kulturen. Alla måltider kommer förpackade i en kub som gör det enkelt att kunna äta under tiden som man arbetar, läser eller ser en film. Genom att förbeställa är man garanterad att få mat och som bara kan köpas i förväg.

Måltiderna kan förbeställas senast 18 timmar före resan, vid bokningstillfället, på sas hemsida, via sin resebyrå eller SAS Call Centres. Priset är 110 kr (utom minipizza – 55 kr).

 

Nyheter:

•        Glutenfritt

•        Laktosfritt

•        Gluten- och laktosfritt

•        Vegetariskt

•        Veganskt

•        ”Non-pork”

•        Mini-pizza (Lakto ovo vegetarian)

 

Redan i menyn: (Priset varierar mellan 65-95kr)

•        Lunch

•        Middag

•        Kids’ Meal

•        Sallad (Finns som förbeställning och att köpa ombord)

•        Sandwich (Finns som förbeställning och att köpa ombord)

•        Frukost (Fram till 09:00 som förbeställning och att köpa ombord)

 

Läs mer här: https://www.sas.se/preordermeals

Läs mer om våra övriga nyheter ombord på SAS New Experience

* På flygningar till USA och Asien ingår mat i SAS Go, och möjlighet finns för resenärer att ringa i förväg och beställa specialmat.