platsannonser
Destination Halmstad
söker en projektledare till Halmstad Convention Bureau.
Projektledare
till Akademikonferens SLU i Uppsala.
Uppsala Konsert & Kongress
söker medarbetare till konferensavdelningen!
Projektledare
till Event in Skåne, Malmö.
nyheter
safety & Security
PwC:s storsatsning inom cybersäkerhet
- 24 nya medarbetare inför hösten.
Nytt jobb
Christian Woronka
ny vd för Vienna Convention Bureau.
Omvärldsanalys
10:e kongressen för Europeiska FACEnetwork
kommer till Kristianstad 10-12 oktober.
strategisk utveckling
Trollhättan tar över ordförandeskapet
för Swedish Network of Convention Bureaus.
hotellnytt
Första spadtaget
för nytt Nordic Choice hotell i Sickla.
nytt jobb
Christina Kilström
Stockholmsmässans nya marknadsdirektör.
Omvärldsanalys
Växande städer
utmanar logistikbranschen.
förädlar och förflyttar kunskap
VAK 2019
kommer till Halmstad med 700 deltagare.
Hotellnytt
Art Noveau
möter punk på Näsby Slott.
hotellnytt
Quality Hotel View expanderar
– endast 2,5 år efter öppningen.
RSS
rss_icon
Länkar
Pocket by Pontus i Arenastaden öppnar i mitten av augusti

I slutet av sommaren öppnar krögaren och entreprenören Pontus Frithiof Pocket by Pontus i Arenastaden, Solna, mittemot Mall of Scandinavia. Restaurangen får ett härligt bistrokoncept och kommer erbjuda affärsluncher, expresslunch, takeaway-rätter och catering. Pocket by Pontus i Arenastaden öppnar i mitten av augusti 2017.

Arenastaden får nu en restaurang som passar utmärkt för affärsluncher och lunchmöten. Pontus Frithiofs nya restaurang Pocket by Pontus i Arenastaden blir krögarens andra restaurang i Solna med samma grundkoncept. Stamgäster kommer att känna igen sig i menyn, bistroatmosfären och interiören med Pockets symboliska gula Thonetstolar.

Det attraktiva läget i Arenastaden mittemot Mall of Scandinavia med bra kommunikationsmöjligheter gör Pocket by Pontus i Arenastaden till ett perfekt ställe för lunchmöten och representationsluncher. Självklart kommer det finnas expresslunch, som innebär självservering, vällagade takeaway-rätter och catering.

– Solna och Arenastaden befinner sig i ett skede med nya inflyttningar, vilket ger oss ett stort potentiellt gästunderlag och möjligheten att vara ett alternativ till de restauranger som finns idag. Lokalen är stor och rymlig och läget är fantastiskt. Vi ser fram emot att öppna efter sommaren, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare Pontus Group.

För driften av restaurangen står restauratören Thomas Dahlstedt med Modis Restauranger och Malin Valkonen, blir driftchef. Hyresvärd för de attraktiva lokalerna är fastighetsbolaget Fabege.

– Vi är mycket glada att Pontus populära restaurangkoncept Pocket by Pontus flyttar in i våra lokaler. Vi kan erbjuda våra hyresgäster, företag i området samt besökare i området ett nytt kvalitativt lunchalternativ, som inte finns i området idag, säger Niclas Ternstål, marknadsområdeschef Fabege Arenastaden.

Ytterligare en nyhet är att ett nytt restaurangkoncept kommer att ersätta Pocket City på Norrlandsgatan, som stänger den 16 juni för total ombyggnad av gatuplanet. Den nya restaurangen öppnar under hösten 2017.

-----------------------------------------------------------------------------------------------Pontus Group grundades 2002 av Pontus Frithiof och består idag av verksamheterna Pocket City, Pontus in the Park i Solna (inkl. Pocket Solna), Burger & Lobster, Tidningshuset by Pontus, Deli by Pontus, Bakery by Pontus och Atelier 23, Pontus in the Air, Monstro samt American Express Lounge by Pontus på Stockholm-Arlanda Terminal 5, Catering Från Pontus samt all mat- och dryck på MTR Express.


Pontus Frithiof är inte enbart kock och krögare, utan även en sann entreprenör och anhängare av förändring och förnyelse. Samtidigt håller han hårt i sitt företags grundläggande värden: kvalitet, omtanke, personlighet, humor och en nypa flärd. En Pontusupplevelse ska innehålla allt detta och - såklart! - riktigt god mat.


Pontus Frithiof mottog 2003 Gastronomiska Akademiens guldmedalj. Kokboken Pontus by the Book belönades 2006 med priset för bästa kokboksdesign vid Gourmand World Cookbook Awards samt ett Silverägg i kategorin Design 2005.