platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
service i världsklass
Clarion Hotel Sign
vill ta gästupplevelsen till en ny nivå och tillsätter ett unikt Guest Experience Team.
Hållbarhet
Östersjöns och Mälarens överlevnad
i fokus på Allt för sjön 2020.
nytt jobb
Per Keller lämnar Yasuragi
återvänder till Sundsvall för att öppna Clarion Hotel.
Nytt jobb
Amanda Lindblad
ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.
coronoaviruset
IBTM skjuter upp IBTM Asia Pacific 2020
genomförs i Singapore 13-14 april 2021.
mässor skapar möten
Elmias resultat bättre än väntat
omsatte 232 miljoner med 350 000 besökare.
samarbete skapar events
Uppsala värdstad
för flera viktiga golfevenemang de kommande fem åren.
event skapar möten
USM i handboll
stannar i Uppsala ytterligare två år.
Coronaviruset
Wyndham stänger 1000 hotell i Kina
men öppnar ytterligare 500 hotell i Kina inom tre år

Nordbygg på Stockholmsmässan
en port in till den svenska marknaden.
RSS
rss_icon
Länkar
Anders Dahl ny köksmästare på Hässelby Slott

Hesselby Slott ingår i Stockholm Meeting Selection som även driver 9 andra slott, hotell och eventlokaler i Stockholmsområdet. Nu stärker slottet upp med ett helt nytt köksteam och en ny köksmästare.

– Hesselby slott är ett härligt ställe som alltid har haft en hög profil på restaurangen. Här finns många spännande möjligheter för oss att fortsätta utveckla både mat och dryck så vi kan erbjuda en ännu bättre upplevelse till våra gäster säger Anders Dahl.

Anders Dahl, 38 år, har en lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från Hufvudsta Gård mat & möten. Anders har tidigare arbetat som köksmästare på Monän och Pontus by the Sea. Han har även arbetat på ett flertal meriterade krogar som Gondolen, Lejontornet, Bon lloc, Villa Pauli och Kung Carls Bakficka.

Anders är utbildad sommelier och har tävlat i Årets Kock med 4 semifinaler och 2 sista chansen på meritlistan.

I det nya köksteamet ingår även Souschef, Ulf Ericsson, som tidigare arbetat på bland annat Stora Brännbo och Hufvudsta Gård Mat & Möten samt kocken, Adrian Jungnelius, som tidigare arbetat på bland annat Eriks Bakficka och Gula Hönan på Gotland. I bageriet ansvarar konditor Carolin Sahlén Jorstedt.

– Det känns mycket bra att få Anders med team på plats. Med Anders långa erfarenhet av mat & restaurangbranschen så är jag övertygad om att vi kommer att utveckla och förhöja matupplevelsen för våra gäster säger Eva Forsberg, Affärsområdeschef för Hesselby Slott.

Hesselby Slott, Sveriges Musikslott, har 68 musikinspirerade hotellrum inklusive 8 hotellsviter designade av populära svenska artister. Det finns 12 konferensrum inklusive "Polar Music Prize Salen" där prisets alla mottagare finns porträtterade. I höstas lanserades Music Lounge som är en ytterligare del av Hesselby Slotts musiksatsning, bestående av två inspelningsstudios med egen lounge och bar. I Orangeriet finns den mycket uppskattade Sensuella Isabella Baren.

-------------------------------------------------------------------------------------------------Stockholm Meeting Selection (SMS) driver tio hotell, restaurang och eventlokaler med olika inriktningar i Stockholm med omnejd. Allt från anrika slott och herrgårdar med vackra sjölägen till kreativa mötesplatser i city. Vi tror på det levande mötet där kombinationen av förstklassig mat och spännande design gör varje besök till en upplevelse utöver det vanliga. Våra hotell finns samtliga på bekvämt avstånd från Stockholm City och flera av dem nära Bromma och Arlanda flygplats.

 

I Stockholm Meeting Selection ingår Ulfsunda Slott, Hesselby Slott och Åkeshofs Slott i västerort, samt Näsby Slott i Täby, Lovik och Bosön på Lidingö, Skeppet i Värtahamnen, Sturegatan 15 och Restaurang Hantverket i city samt Rosersberg Slottshotell i Sigtuna.