platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
nytt jobb
Peter Hales är ny F&B Manager
på Stockholm City Conference Centre
hotellnytt
Klart med Scandic i Kirunas nya centrum
– bygger Kirunas första skybar.
sustainability
Göteborgs Kulturkalas
är årets hållbara event.
omvärldsanalys
Ny analys om Sydsveriges ekonomi
“Malmö är den nya lärdomsstaden och nytt skånskt rekord i investeringar”
omvärldsanalys
35 svenskar
till ICCA-kongressen i Dubai.
hotellnytt
The Sparrow
- boutiquehotellet som ska förgylla Stockholm med både puls och paus.
Transformation
Elmia Subcontractor
mobiliserar för framtiden.
hållbarhet
Radisson och Park Inn i Uppsala
har kranmärkt sina konferensavdelningar.
events skapar möten
Dags för Halmstads andra VM 2018
250 deltagare från fler än 35 länder.
Gothia +One
Svenska Mässan höjer ribban
Utlyser arkitekttävling för det fjärde tornet.
RSS
rss_icon
Länkar
Anders Dahl ny köksmästare på Hässelby Slott

Hesselby Slott ingår i Stockholm Meeting Selection som även driver 9 andra slott, hotell och eventlokaler i Stockholmsområdet. Nu stärker slottet upp med ett helt nytt köksteam och en ny köksmästare.

– Hesselby slott är ett härligt ställe som alltid har haft en hög profil på restaurangen. Här finns många spännande möjligheter för oss att fortsätta utveckla både mat och dryck så vi kan erbjuda en ännu bättre upplevelse till våra gäster säger Anders Dahl.

Anders Dahl, 38 år, har en lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från Hufvudsta Gård mat & möten. Anders har tidigare arbetat som köksmästare på Monän och Pontus by the Sea. Han har även arbetat på ett flertal meriterade krogar som Gondolen, Lejontornet, Bon lloc, Villa Pauli och Kung Carls Bakficka.

Anders är utbildad sommelier och har tävlat i Årets Kock med 4 semifinaler och 2 sista chansen på meritlistan.

I det nya köksteamet ingår även Souschef, Ulf Ericsson, som tidigare arbetat på bland annat Stora Brännbo och Hufvudsta Gård Mat & Möten samt kocken, Adrian Jungnelius, som tidigare arbetat på bland annat Eriks Bakficka och Gula Hönan på Gotland. I bageriet ansvarar konditor Carolin Sahlén Jorstedt.

– Det känns mycket bra att få Anders med team på plats. Med Anders långa erfarenhet av mat & restaurangbranschen så är jag övertygad om att vi kommer att utveckla och förhöja matupplevelsen för våra gäster säger Eva Forsberg, Affärsområdeschef för Hesselby Slott.

Hesselby Slott, Sveriges Musikslott, har 68 musikinspirerade hotellrum inklusive 8 hotellsviter designade av populära svenska artister. Det finns 12 konferensrum inklusive "Polar Music Prize Salen" där prisets alla mottagare finns porträtterade. I höstas lanserades Music Lounge som är en ytterligare del av Hesselby Slotts musiksatsning, bestående av två inspelningsstudios med egen lounge och bar. I Orangeriet finns den mycket uppskattade Sensuella Isabella Baren.

-------------------------------------------------------------------------------------------------Stockholm Meeting Selection (SMS) driver tio hotell, restaurang och eventlokaler med olika inriktningar i Stockholm med omnejd. Allt från anrika slott och herrgårdar med vackra sjölägen till kreativa mötesplatser i city. Vi tror på det levande mötet där kombinationen av förstklassig mat och spännande design gör varje besök till en upplevelse utöver det vanliga. Våra hotell finns samtliga på bekvämt avstånd från Stockholm City och flera av dem nära Bromma och Arlanda flygplats.

 

I Stockholm Meeting Selection ingår Ulfsunda Slott, Hesselby Slott och Åkeshofs Slott i västerort, samt Näsby Slott i Täby, Lovik och Bosön på Lidingö, Skeppet i Värtahamnen, Sturegatan 15 och Restaurang Hantverket i city samt Rosersberg Slottshotell i Sigtuna.