platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
innovativt drag
Nordic Choice Hotels
digitala utvecklingsbolag eBerry startar globalt utbytesprogram.
kunskapsmöte
Associations World Congress & Expo
på Svenska Mässan 7-10 april.
fullspäckat utvecklingsprogram
En tidigare munk,
en spelutvecklare och en självutnämnd tekniknörd bland experttalarna på IMEX i Frankfurt.

Lounge Summit i Göteborg presenterar
Spännande program med nästan 30 talare.
resor skapar möten
Nordic Choice Hotels inleder samarbete med Nordic Travel och Visit Group
Ska underlätta bokningen av paketlösningar.
World Water Day
För andra året i rad
tar Clarion Hotel Amaranten upp kampen för rent vatten för alla.
hotellnytt
Skanska bygger nollenergihotell
i Solna för cirka 470 miljoner kronor. Comfort Hotels har driften.
Event skapar möten
Strategi för bättre evenemang till Luleåborna
Ska vara klar i maj/juni.
Möten skapar affärer
Årets Mötespris går till Uddeholms AB
Självklara vinnare 2019.
nya kunskaper
Meeting Design Week
den 10 och 11 april i Helsingfors.
RSS
rss_icon
Länkar
Anders Dahl ny köksmästare på Hässelby Slott

Hesselby Slott ingår i Stockholm Meeting Selection som även driver 9 andra slott, hotell och eventlokaler i Stockholmsområdet. Nu stärker slottet upp med ett helt nytt köksteam och en ny köksmästare.

– Hesselby slott är ett härligt ställe som alltid har haft en hög profil på restaurangen. Här finns många spännande möjligheter för oss att fortsätta utveckla både mat och dryck så vi kan erbjuda en ännu bättre upplevelse till våra gäster säger Anders Dahl.

Anders Dahl, 38 år, har en lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från Hufvudsta Gård mat & möten. Anders har tidigare arbetat som köksmästare på Monän och Pontus by the Sea. Han har även arbetat på ett flertal meriterade krogar som Gondolen, Lejontornet, Bon lloc, Villa Pauli och Kung Carls Bakficka.

Anders är utbildad sommelier och har tävlat i Årets Kock med 4 semifinaler och 2 sista chansen på meritlistan.

I det nya köksteamet ingår även Souschef, Ulf Ericsson, som tidigare arbetat på bland annat Stora Brännbo och Hufvudsta Gård Mat & Möten samt kocken, Adrian Jungnelius, som tidigare arbetat på bland annat Eriks Bakficka och Gula Hönan på Gotland. I bageriet ansvarar konditor Carolin Sahlén Jorstedt.

– Det känns mycket bra att få Anders med team på plats. Med Anders långa erfarenhet av mat & restaurangbranschen så är jag övertygad om att vi kommer att utveckla och förhöja matupplevelsen för våra gäster säger Eva Forsberg, Affärsområdeschef för Hesselby Slott.

Hesselby Slott, Sveriges Musikslott, har 68 musikinspirerade hotellrum inklusive 8 hotellsviter designade av populära svenska artister. Det finns 12 konferensrum inklusive "Polar Music Prize Salen" där prisets alla mottagare finns porträtterade. I höstas lanserades Music Lounge som är en ytterligare del av Hesselby Slotts musiksatsning, bestående av två inspelningsstudios med egen lounge och bar. I Orangeriet finns den mycket uppskattade Sensuella Isabella Baren.

-------------------------------------------------------------------------------------------------Stockholm Meeting Selection (SMS) driver tio hotell, restaurang och eventlokaler med olika inriktningar i Stockholm med omnejd. Allt från anrika slott och herrgårdar med vackra sjölägen till kreativa mötesplatser i city. Vi tror på det levande mötet där kombinationen av förstklassig mat och spännande design gör varje besök till en upplevelse utöver det vanliga. Våra hotell finns samtliga på bekvämt avstånd från Stockholm City och flera av dem nära Bromma och Arlanda flygplats.

 

I Stockholm Meeting Selection ingår Ulfsunda Slott, Hesselby Slott och Åkeshofs Slott i västerort, samt Näsby Slott i Täby, Lovik och Bosön på Lidingö, Skeppet i Värtahamnen, Sturegatan 15 och Restaurang Hantverket i city samt Rosersberg Slottshotell i Sigtuna.