platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
språnget
Nordens största event
på temat omvärldsanalys omvandlas till Virtual IntelliSummit 2020.
beredskapen byggs ut
Idag står de första 140 vårdplatserna klara
– Stockholmsmässan fortsätter bygga.
70 av 90 permitteras
Elmia AB
omgrupperar under pandemitiden.
16-17 juni 2020
Internationell kongress
om 3D-printing till Örebro.
bra initiativ
Turistrådet Västsverige
hjälper besöksnäringen att behålla anställda.
omställningen är här
Internationell konferens
för framtidens handel kommer till Stockholm.
500 000 drabbade
EXPO2020 i fara
- hotell och restauranger är nere på 20 procents beläggning.
08.45 - 11.00
Upplev Trädgårdsmässan LIVE
hemifrån i morgon.
ett gött initiativ
”För ditt Göteborg”
stöttar lokala besöksnäringen.
Lastbilbranschen enig
Elmia Lastbil
flyttas fram till 2021.
RSS
rss_icon
Länkar
Anders Dahl ny köksmästare på Hässelby Slott

Hesselby Slott ingår i Stockholm Meeting Selection som även driver 9 andra slott, hotell och eventlokaler i Stockholmsområdet. Nu stärker slottet upp med ett helt nytt köksteam och en ny köksmästare.

– Hesselby slott är ett härligt ställe som alltid har haft en hög profil på restaurangen. Här finns många spännande möjligheter för oss att fortsätta utveckla både mat och dryck så vi kan erbjuda en ännu bättre upplevelse till våra gäster säger Anders Dahl.

Anders Dahl, 38 år, har en lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från Hufvudsta Gård mat & möten. Anders har tidigare arbetat som köksmästare på Monän och Pontus by the Sea. Han har även arbetat på ett flertal meriterade krogar som Gondolen, Lejontornet, Bon lloc, Villa Pauli och Kung Carls Bakficka.

Anders är utbildad sommelier och har tävlat i Årets Kock med 4 semifinaler och 2 sista chansen på meritlistan.

I det nya köksteamet ingår även Souschef, Ulf Ericsson, som tidigare arbetat på bland annat Stora Brännbo och Hufvudsta Gård Mat & Möten samt kocken, Adrian Jungnelius, som tidigare arbetat på bland annat Eriks Bakficka och Gula Hönan på Gotland. I bageriet ansvarar konditor Carolin Sahlén Jorstedt.

– Det känns mycket bra att få Anders med team på plats. Med Anders långa erfarenhet av mat & restaurangbranschen så är jag övertygad om att vi kommer att utveckla och förhöja matupplevelsen för våra gäster säger Eva Forsberg, Affärsområdeschef för Hesselby Slott.

Hesselby Slott, Sveriges Musikslott, har 68 musikinspirerade hotellrum inklusive 8 hotellsviter designade av populära svenska artister. Det finns 12 konferensrum inklusive "Polar Music Prize Salen" där prisets alla mottagare finns porträtterade. I höstas lanserades Music Lounge som är en ytterligare del av Hesselby Slotts musiksatsning, bestående av två inspelningsstudios med egen lounge och bar. I Orangeriet finns den mycket uppskattade Sensuella Isabella Baren.

-------------------------------------------------------------------------------------------------Stockholm Meeting Selection (SMS) driver tio hotell, restaurang och eventlokaler med olika inriktningar i Stockholm med omnejd. Allt från anrika slott och herrgårdar med vackra sjölägen till kreativa mötesplatser i city. Vi tror på det levande mötet där kombinationen av förstklassig mat och spännande design gör varje besök till en upplevelse utöver det vanliga. Våra hotell finns samtliga på bekvämt avstånd från Stockholm City och flera av dem nära Bromma och Arlanda flygplats.

 

I Stockholm Meeting Selection ingår Ulfsunda Slott, Hesselby Slott och Åkeshofs Slott i västerort, samt Näsby Slott i Täby, Lovik och Bosön på Lidingö, Skeppet i Värtahamnen, Sturegatan 15 och Restaurang Hantverket i city samt Rosersberg Slottshotell i Sigtuna.