platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
hotellnytt
Egencia presenterar
de 100 bästa affärsresehotellen 2019 – Sex svenska hotell med på topplistan.
nytt jobb
Patric Sjöberg
lämnar Stockholmsmässan i maj 2019.
globalt nätverk
Göteborg
vill bli Sveriges första Unesco City of Literature.
mötesakademin
Spännande samarbete
Mellan Vår Gård och House of Sparks.
hotellnytt
Passion Manager Sophia Allerth
förverkligar Stordalens kultur på Stockholms största hotell.
forskning skapar möten
110 miljoner
till biologiska läkemedel.
ökad hållbarhet
Uniaden:
Resan mot ännu ett miljömärkt event.
flygindustrin
Världens säkraste flygbolag
2019 utsedda.
hotellnytt
Fem arkitektkontor tävlar
om att gestalta Svenska Mässans fjärde torn.
Strategi
Nederländska Kongress & Turistbyrån
stänger sitt kontor i Stockholm.
RSS
rss_icon
Länkar
Clarion Hotel lanseras i Finland – öppnar två hotell på samma vecka

Clarion Hotel tar ny marknad och öppnar två hotell i Helsingfors, båda med det prisade restaurangkonceptet Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Clarion Hotel Helsinki på attraktiva Busholmen öppnade i måndags och Clarion Helsinki Airport öppnar på lördag. Den officiella invigningen för båda hotellen sker den 24 oktober.

Clarion Hotel Helsingfors är med sin unikt designade byggnad som är 78 meter hög, en av stadens högsta. Cocktailbaren Sky Room är belägen på 16:e våningen med en bra utsikt över staden. Cocktailmenyn är komponerad som en hyllning till kända byggnader och platser i Helsingfors, vilka alla kan ses från Sky Room.

Med de två hotellen skapar Clarion nya levande mötesplatser för lokalbefolkning och hotellgäster, och når en bred målgrupp på strategiskt viktiga platser. Ett hotell mitt i stadens puls, och det andra i direkt anslutning till flygplatsen.

– Att introducera ett nytt varumärke på en ny marknad har varit en spännande resa från start, säger Henrik Berghult, Vice President Clarion Hotel. Att öppna två hotell på en och samma vecka är inget vi har gjort tidigare, men tillsammans med det fantastiska teamet på plats i Helsingfors visar vi vad vi är kapabla till. Vi slår omkull föreställningen av vad en traditionell hotellupplevelse är, och bevisar igen att vi rockar, fortsätter Berghult.

Clarion Hotels populära restaurangkoncept Kitchen & Table by Marcus Samuelsson möter nu en ny marknad, ny kultur och nya smaker. Som på alla Kitchen & Table restauranger kombineras lokala råvaror och traditioner med smaker från multikulturella Manhattan. Det lokala DNA:et är alltid ett viktigt inslag. Närliggande leverantörer och bryggerier har valts med omsorg. Gäster som besöker Kitchen & Table kommer uppleva en avslappnad och urban atmosfär där Fine dining har ersatts med Fun Dining. För de som har besökt Marcus Samuelssons uppmärksammade restaurang Red Rooster i Harlem, New York, kommer man känna igen rätter från menyn.