platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
nytt jobb
Per Keller
blir ny vd för Yasuragi.
på nytt jobb
Sunniva Fallan Röd
ny vd för Sturebadet.
Hållbarhet på riktigt
Quality Hotel bäst i Norden
på att bedriva sin verksamhet på ett etiskt, socialt och miljömässigt riktigt sätt.
nytt jobb
​Staffan Ingvarsson
blir ny vd för Stockholm Business Region.
nytt jobb
Ny hotelldirektör
på Radisson Blu Metropol i Helsingborg siktar högt.
Mat & Möten
Sigtunakockar tävlar i världsfinalen
av Copper Skillet i Toronto 11 april 2019.
hotellindustrin
Så bidrar hotellen till ett attraktivare Göteborg
Göteborg & Co är en sammanhållande länk.
innovativt drag
Nordic Choice Hotels
digitala utvecklingsbolag eBerry startar globalt utbytesprogram.
kunskapsmöte
Associations World Congress & Expo
på Svenska Mässan 7-10 april.
fullspäckat utvecklingsprogram
En tidigare munk,
en spelutvecklare och en självutnämnd tekniknörd bland experttalarna på IMEX i Frankfurt.
RSS
rss_icon
Länkar
Clarion Hotel lanseras i Finland – öppnar två hotell på samma vecka

Clarion Hotel tar ny marknad och öppnar två hotell i Helsingfors, båda med det prisade restaurangkonceptet Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Clarion Hotel Helsinki på attraktiva Busholmen öppnade i måndags och Clarion Helsinki Airport öppnar på lördag. Den officiella invigningen för båda hotellen sker den 24 oktober.

Clarion Hotel Helsingfors är med sin unikt designade byggnad som är 78 meter hög, en av stadens högsta. Cocktailbaren Sky Room är belägen på 16:e våningen med en bra utsikt över staden. Cocktailmenyn är komponerad som en hyllning till kända byggnader och platser i Helsingfors, vilka alla kan ses från Sky Room.

Med de två hotellen skapar Clarion nya levande mötesplatser för lokalbefolkning och hotellgäster, och når en bred målgrupp på strategiskt viktiga platser. Ett hotell mitt i stadens puls, och det andra i direkt anslutning till flygplatsen.

– Att introducera ett nytt varumärke på en ny marknad har varit en spännande resa från start, säger Henrik Berghult, Vice President Clarion Hotel. Att öppna två hotell på en och samma vecka är inget vi har gjort tidigare, men tillsammans med det fantastiska teamet på plats i Helsingfors visar vi vad vi är kapabla till. Vi slår omkull föreställningen av vad en traditionell hotellupplevelse är, och bevisar igen att vi rockar, fortsätter Berghult.

Clarion Hotels populära restaurangkoncept Kitchen & Table by Marcus Samuelsson möter nu en ny marknad, ny kultur och nya smaker. Som på alla Kitchen & Table restauranger kombineras lokala råvaror och traditioner med smaker från multikulturella Manhattan. Det lokala DNA:et är alltid ett viktigt inslag. Närliggande leverantörer och bryggerier har valts med omsorg. Gäster som besöker Kitchen & Table kommer uppleva en avslappnad och urban atmosfär där Fine dining har ersatts med Fun Dining. För de som har besökt Marcus Samuelssons uppmärksammade restaurang Red Rooster i Harlem, New York, kommer man känna igen rätter från menyn.