platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
nytt jobb
Per Keller
blir ny vd för Yasuragi.
på nytt jobb
Sunniva Fallan Röd
ny vd för Sturebadet.
Hållbarhet på riktigt
Quality Hotel bäst i Norden
på att bedriva sin verksamhet på ett etiskt, socialt och miljömässigt riktigt sätt.
nytt jobb
​Staffan Ingvarsson
blir ny vd för Stockholm Business Region.
nytt jobb
Ny hotelldirektör
på Radisson Blu Metropol i Helsingborg siktar högt.
Mat & Möten
Sigtunakockar tävlar i världsfinalen
av Copper Skillet i Toronto 11 april 2019.
hotellindustrin
Så bidrar hotellen till ett attraktivare Göteborg
Göteborg & Co är en sammanhållande länk.
innovativt drag
Nordic Choice Hotels
digitala utvecklingsbolag eBerry startar globalt utbytesprogram.
kunskapsmöte
Associations World Congress & Expo
på Svenska Mässan 7-10 april.
fullspäckat utvecklingsprogram
En tidigare munk,
en spelutvecklare och en självutnämnd tekniknörd bland experttalarna på IMEX i Frankfurt.
RSS
rss_icon
Länkar
Stockholm tar emot internationellt toppmöte

Den 13 – 14 juni välkomnar EAT Stockholm Food Forum för tredje året i rad 450 delegater från 32 länder och 67 talare från globala storföretag, ledande forskare, politiker och internationella entreprenörer inom mat och hälsa. Målet är att hitta lösningar på de globala hållbarhetsutmaningarna och att förbättra den globala folkhälsan hos världens växande befolkning.

Årets forum som startar i Stockholm idag är det största hittills och kommer att ta upp bland annat förändrade livsmedelssystem mot ökad hållbarhet, hälsa, säkerhet och rättvisa genom teknologi och innovation.

– Vi är glada att EAT har valt Stockholm som plats för ett viktigt toppmöte som behandlar alla de frågor som vi är internationellt framstående inom.Tech, miljö och hållbarhet är områden som är viktiga för att lösa framtidens utmaningar, säger Karin Mäntymäki, tf vd Visit Stockholm

Talare är bland andra Jamie Oliver, matikon, Mary Robinson, fd president Irland, Azita Shariati, CEO Sodexo Sweden, Professor Johan Rockström, Executive Director Stockholm Resilience Centre, Marcus Samuelsson, kock, Michiel Bakker, Director Global Food Services Google, Dr Francesco Branca, Director of Nutrition for Health and Development WHO, Olivier Oullier, Head of Strategy Global Health and Healthcare Industries, World Economic Forum.