platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
2,500 delegates
Conference win
recognises New Zealand’s environmental protection innovation.
digital utveckling
Venue4you
Den första globala, skräddarsydda bokningsplattformen av mäss- och kongressanläggningar.
Good News
Tyskland runt
med regionaltåg för 67 kronor.
möten och affärer
Umeå Congress
får uppdraget att leverera event och studioproduktion åt Akademiska Hus.
hotellnytt
Scandic Oceanhamnen öppnar idag
– hållbarhet i fokus.
Mässnytt
Nordic Live Expo AB
lanserar Nordic Mobility Conference & Expo på Kistamässan den 3-4 maj 2023.

Rekryteringsevent arrangeras i Västerås
för att underlätta för hotell och restauranger att hitta medarbetare.
nytt jobb
Anna Westerberg
blir ny Hotelldirektör för Yasuragi.
flygnytt
Arlanda
återöppnar terminal fyra.
Mässor skapar möten
Succé
på första samlade mötesplatsen inom hållbarhet.
RSS
rss_icon
Länkar
Stockholm tar emot internationellt toppmöte

Den 13 – 14 juni välkomnar EAT Stockholm Food Forum för tredje året i rad 450 delegater från 32 länder och 67 talare från globala storföretag, ledande forskare, politiker och internationella entreprenörer inom mat och hälsa. Målet är att hitta lösningar på de globala hållbarhetsutmaningarna och att förbättra den globala folkhälsan hos världens växande befolkning.

Årets forum som startar i Stockholm idag är det största hittills och kommer att ta upp bland annat förändrade livsmedelssystem mot ökad hållbarhet, hälsa, säkerhet och rättvisa genom teknologi och innovation.

– Vi är glada att EAT har valt Stockholm som plats för ett viktigt toppmöte som behandlar alla de frågor som vi är internationellt framstående inom.Tech, miljö och hållbarhet är områden som är viktiga för att lösa framtidens utmaningar, säger Karin Mäntymäki, tf vd Visit Stockholm

Talare är bland andra Jamie Oliver, matikon, Mary Robinson, fd president Irland, Azita Shariati, CEO Sodexo Sweden, Professor Johan Rockström, Executive Director Stockholm Resilience Centre, Marcus Samuelsson, kock, Michiel Bakker, Director Global Food Services Google, Dr Francesco Branca, Director of Nutrition for Health and Development WHO, Olivier Oullier, Head of Strategy Global Health and Healthcare Industries, World Economic Forum.