platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
Award winner
Lotta Boman, Sigtunahöjden
tilldelades IACCs Mel Hosansky Award.
söks från 10 augusti
Evenemangsstödet införs
måste vara minst 250 deltagare.
hotellnyttt
Qatar öppnar 105 nya hotell
inför Fotbolls-VM 2022.
Bra inititativ
Seoul Convention Bureau
bjöd in till en online-kampanj för att lyfta MICE-industrin.
30 nov - 2 dec 2021
IBTM World öppnar registreringen för Hosted Buyers
mässan för första gången i hybridformat.
växande mötesplats
Nytt toppmodernt storkök
i Scandinavian XPO byggdes på rekordtid.
mässor skapar möten
Stockholm Furniture & Light Fair
storsatsar på 2022 - skandinavisk design får större fokus än någonsin tidigare.
hotellutveckling
Pride House
checkar in på Clarion Hotel Stockholm.
mötesskapare
Internetstiftelsen
öppnar ett nordiskt chapter för World Wide Web Consortium, W3C.

Ny guide planerar Skånerundan
– lokala drycker kombineras med mat, cykling, vandring och kultur.
RSS
rss_icon
Länkar
Stockholm tar emot internationellt toppmöte

Den 13 – 14 juni välkomnar EAT Stockholm Food Forum för tredje året i rad 450 delegater från 32 länder och 67 talare från globala storföretag, ledande forskare, politiker och internationella entreprenörer inom mat och hälsa. Målet är att hitta lösningar på de globala hållbarhetsutmaningarna och att förbättra den globala folkhälsan hos världens växande befolkning.

Årets forum som startar i Stockholm idag är det största hittills och kommer att ta upp bland annat förändrade livsmedelssystem mot ökad hållbarhet, hälsa, säkerhet och rättvisa genom teknologi och innovation.

– Vi är glada att EAT har valt Stockholm som plats för ett viktigt toppmöte som behandlar alla de frågor som vi är internationellt framstående inom.Tech, miljö och hållbarhet är områden som är viktiga för att lösa framtidens utmaningar, säger Karin Mäntymäki, tf vd Visit Stockholm

Talare är bland andra Jamie Oliver, matikon, Mary Robinson, fd president Irland, Azita Shariati, CEO Sodexo Sweden, Professor Johan Rockström, Executive Director Stockholm Resilience Centre, Marcus Samuelsson, kock, Michiel Bakker, Director Global Food Services Google, Dr Francesco Branca, Director of Nutrition for Health and Development WHO, Olivier Oullier, Head of Strategy Global Health and Healthcare Industries, World Economic Forum.