platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
kompetensutveckling
Varför accepterar vi
att bli styrda åt ett visst håll?
Bidding
Tre städer budar om Friidrotts-EM 2024
Göteborg en av de tre utvalda.
Hållbarhet på riktigt
Från ord till handling:
Nordic Choice Hotels tar bort all onödig engångsplast
Gastrolution of Skåne
Skånska mat- och dryckesevenemang
ska nå internationell världsklass.
mat och möten
Parabere Forum Malmö 2018
en av fem finalister på The World Restaurants Awards i kategorin ”Event of the Year”.
kunskapsöverföring
Sveriges största mötesarrangörer
till Umeå för Mötets Dag.
Bli en bättre ledare
Bok om ledarskap
hjälper dig att se mellanrummen som möjligheter.
omvärldsanalys
Svenska startups sökes
till gratisplatser på framtidsmässa.
omvärldsanalys
Kompetensutveckla
ditt företag på Industrimässorna.
hotellnytt
Quality Hotel The Box
tar hem priset som New Hotel of the Year.
RSS
rss_icon
Länkar
Rekordomsättning igen för Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad ser tillbaka på ett framgångsrikt 2015. Året var det bästa någonsin för spahotellet. Omsättningen uppgick till totalt 175 miljoner kronor, en ökning med 13 procent jämfört med rekordåret 2014.

Beläggningen på årsbasis hamnade på hela 95 procent. Förklaringen är att mötes- och privatmarknaden har växt och att de internationella gästerna har blivit fler.

För Anders Nilsson, vd för Ystad Saltsjöbad, är målet att bli ett internationellt destinationshotell i världsklass.

– Det är vårt mål hela tiden. Vi har ett tydligt fokus på att överträffa våra gästers förväntningar. I allt vi gör ställer vi oss frågan: Kan den här investeringen hjälpa oss att leverera en bättre gästupplevelse? Svarar vi ja så …  då gasar vi.

Anders Nilsson berättar att förra årets expansion i spaavdelningen resulterade i tio nyanställda, idag har hotellet 154 personer som är anställda på heltid.

– Det är många, det är till och med en tredubbling sedan vi tog över 2007. Idag  är vi en av Ystad kommuns största arbetsgivare.

Köpet av utomhusrestaurangen The Shuffle Bar skapade en somrig mötesplats för tillresta besökare och invånare i Ystad.

Just nu byggs en restarurang i Sandskogens värdshus som Årets Kock-finalisten Daniel Müllern är delägare i. Målet är att krogen ska lyfta Ystad Saltsjöbad som matdestination.

– 2016 blir ett roligt år. Jag ser hur våra medarbetare växer. Vi vill att de ska fortsätta blomma och har satt av mycket utbildningspengar för att göra det möjligt, säger Anders Nilsson.