platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
Bidding
Tre städer budar om Friidrotts-EM 2024
Göteborg en av de tre utvalda.
Hållbarhet på riktigt
Från ord till handling:
Nordic Choice Hotels tar bort all onödig engångsplast
Gastrolution of Skåne
Skånska mat- och dryckesevenemang
ska nå internationell världsklass.
mat och möten
Parabere Forum Malmö 2018
en av fem finalister på The World Restaurants Awards i kategorin ”Event of the Year”.
kunskapsöverföring
Sveriges största mötesarrangörer
till Umeå för Mötets Dag.
Bli en bättre ledare
Bok om ledarskap
hjälper dig att se mellanrummen som möjligheter.
omvärldsanalys
Svenska startups sökes
till gratisplatser på framtidsmässa.
omvärldsanalys
Kompetensutveckla
ditt företag på Industrimässorna.
hotellnytt
Quality Hotel The Box
tar hem priset som New Hotel of the Year.
hotellnytt
Egencia presenterar
de 100 bästa affärsresehotellen 2019 – Sex svenska hotell med på topplistan.
RSS
rss_icon
Länkar
Frida Ronge blir kökschef på Nordens främsta takkrog

Livsstilshotellet At Six i Stockholm värvar den prisbelönta matkreatören Frida Ronge.

Från och med mars 2017 basar hon över mat och dryck på den två våningar stora takrestaurangen med tillhörande stor bar och terrass vid Brunkebergstorg.

Med visionär svensk-japansk matlagning som signum har Karin Ronge fått utmärkelser som prestigefulla ”Årets Rising Star” i White Guide 2013 och Karin Franssons Mentorpris i Årets kock-tävlingen 2014.

Det är drygt femton månader kvar till öppningen av At Six, en av stadens största hotellsatsningar någonsin. Här ska modern konst möta banbrytande design med ambition att återupprätta platsens forna glans och locka såväl internationella gäster som stockholmare.

Nyskapande gastronomi med lokal klang är ledordet för det gedigna restaurangutbudet. Modern skandinavisk matkultur på lokala råvaror influerat av japanska tillagningsmetoder och smaker är Frida Ronges signum.

På At Six kommande takrestaurang får det svenska och nordiska stå i fokus med en touch av Japan på ett helt nytt sätt.

Under åren har Frida Ronge varit en flitigt anlitad gästkock och gjort gästspel över hela världen, från Gotland till Kanada. Senast vid ett fullbokat evenemang på Selfridges i London i början av november.

Hon har tidigare arbetat på det japanska spahotellet Yasuragi i Nacka, därefter var hon med och startade prisbelönta Råkultur i Stockholm där hon var kökschef under ett par år. Kärleken till fisk har hon med sig sedan länge, pappa Marjan Ronge driver fiskaffären Sisjö Seafood i västra Göteborg.

– För mig är det viktigt att tillvarata råvaran på många sätt, som exempelvis genom att röka, grava, rimma, pickla och torka. Jag arbetar alltid främst med råvaror som är i säsong, dels för att kunna hålla bästa kvalitet på maten dels för att det är bättre hushållning med resurser.