platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
nytt jobb
Therese Johansson
ny hotelldirektör för Quality Hotel View i Hyllie.
10-11 september
Malmö blir värd
för sommarfinalen av League of Legends European Championships.
hotellnytt
Från 50 till över 300 medarbetare på några månader
- Jacy’z Hotel & Resort skapar arbetstillfällen.
forskning skapar möten
Mångmiljonsatsning
på svensk handelsforskning.
event skapar möten
Stort medieintresse
och stark turistekonomisk omsättning för SM-veckan Piteå.
23-25 november
Nordens största forum
för debatt och samtal om mänskliga rättigheter till Helsingborg 2023.
Hotellnytt
Scandic och Niam
bakom totalrenovering av Ariadne hotell i Värtahamnen.
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
RSS
rss_icon
Länkar
Frida Ronge blir kökschef på Nordens främsta takkrog

Livsstilshotellet At Six i Stockholm värvar den prisbelönta matkreatören Frida Ronge.

Från och med mars 2017 basar hon över mat och dryck på den två våningar stora takrestaurangen med tillhörande stor bar och terrass vid Brunkebergstorg.

Med visionär svensk-japansk matlagning som signum har Karin Ronge fått utmärkelser som prestigefulla ”Årets Rising Star” i White Guide 2013 och Karin Franssons Mentorpris i Årets kock-tävlingen 2014.

Det är drygt femton månader kvar till öppningen av At Six, en av stadens största hotellsatsningar någonsin. Här ska modern konst möta banbrytande design med ambition att återupprätta platsens forna glans och locka såväl internationella gäster som stockholmare.

Nyskapande gastronomi med lokal klang är ledordet för det gedigna restaurangutbudet. Modern skandinavisk matkultur på lokala råvaror influerat av japanska tillagningsmetoder och smaker är Frida Ronges signum.

På At Six kommande takrestaurang får det svenska och nordiska stå i fokus med en touch av Japan på ett helt nytt sätt.

Under åren har Frida Ronge varit en flitigt anlitad gästkock och gjort gästspel över hela världen, från Gotland till Kanada. Senast vid ett fullbokat evenemang på Selfridges i London i början av november.

Hon har tidigare arbetat på det japanska spahotellet Yasuragi i Nacka, därefter var hon med och startade prisbelönta Råkultur i Stockholm där hon var kökschef under ett par år. Kärleken till fisk har hon med sig sedan länge, pappa Marjan Ronge driver fiskaffären Sisjö Seafood i västra Göteborg.

– För mig är det viktigt att tillvarata råvaran på många sätt, som exempelvis genom att röka, grava, rimma, pickla och torka. Jag arbetar alltid främst med råvaror som är i säsong, dels för att kunna hålla bästa kvalitet på maten dels för att det är bättre hushållning med resurser.