platsannonser
nyheter
mat och möten
Göteborg är en av världens bästa matdestinationer!
enligt National Geographic.
kunskapsförädling
Internationellt intresse
för snabbväxande eHälsobransch gav rekord för Vitalis.
hotellnytt
Radisson Blu Metropol
rekryterar världens första Director of Crazy.
hotellnytt
Nordic Choice Hotels rebellkedja
Comfort Hotel tar mark på hotellscenen i Stockholm.
hotellnytt
Ulrika Andersson
blir ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.

Internationell kongress till Borås
iConference får cirka 450 deltagare.
280 möten och events under 2018
Halmstads Teater
satsar på nationella och internationella möten.
kunskapsöverföring
Internationell mätkongress till Borås
Mötet förväntas locka 200 deltagare.
event skapar möten
Premiär för Göteborgs egna och unika bubbelevent
champagne, cava, crémant och prosecco i fokus.
Hållbarhet
BRA skriver flyghistoria igen:
idag landade världens mest klimateffektiva flygning på Bromma flygplats.
RSS
rss_icon
Länkar
Loka Brunn renoverar för tre miljoner kronor

Loka Brunn satsar tre miljoner kronor för att återigen kunna erbjuda företag och gäster aktiviteter inom matlagning. Sjövillan byggdes 1923 och hade sina glansdagar under 1990-talet med Svenska Kocklandslaget under Gert Klötzkes ledning.

Nu installeras sju kök där det kan arrangeras tävlingar, kurser och matlagning. I anslutning till de nya köken byggs en matsal för 80 personer med utsikt över norra Loken. Byggnationerna och renoveringarna beräknas vara klara i mars nästa år.

Erik Lindeberg, kökschef:

– Det ska bli roligt att tillsammans med våra gäster få skapa kreativa aktiviteter inom det kulinariska området samt att återigen få möjligheten att dela med oss av våra kunskaper, säger han

Sedan år 2007 ägs Loka Brunn av familjen Spendrup.

– Vårt mål är att bevara brunnens ursprung och att ge gästen en vistelse att minnas. Att vara här ska kännas som att komma hem till vår familj, säger vd Mia Spendrup.