platsannonser
Kommunikationsstrateg för IUFROs världskongress 2024
Framtid, innovation och Agenda 2030 utgör ledstjärnor för kongressen.
nyheter
Hotellnytt
BWH Hotel Group
fortsätter expandera i Norge.
UNWTO-möte i går
IATA tror på vaccinationskrav
för att flyga internationellt.
Fourth Industrial Revolution
MCI ställer om
till den digitala tidsåldern.
forskningsresultat
Innovationsnätverket ”Future Meeting Space”:
har ett digitalt evenemang den 22 februari.
flygnytt
Emirates utökar sin verksamhet till USA
efter ökad efterfrågan.
En sann förebild
Charbél Gabro
vinner Stora Målpriset 2020.
strikta krav
Mallorca tilldelas prestigefyllt certifikat från UNWTO
- som första turistdestination i Europa.
omställning
​Stockholmsmässan
blir padelarena.
I natt jag drömde
Micke Darmell
skriver ett brev från framtiden.
PRESSTOP
IMEX i Frankfurt 2021
ställs in.
RSS
rss_icon
Länkar
Loka Brunn renoverar för tre miljoner kronor

Loka Brunn satsar tre miljoner kronor för att återigen kunna erbjuda företag och gäster aktiviteter inom matlagning. Sjövillan byggdes 1923 och hade sina glansdagar under 1990-talet med Svenska Kocklandslaget under Gert Klötzkes ledning.

Nu installeras sju kök där det kan arrangeras tävlingar, kurser och matlagning. I anslutning till de nya köken byggs en matsal för 80 personer med utsikt över norra Loken. Byggnationerna och renoveringarna beräknas vara klara i mars nästa år.

Erik Lindeberg, kökschef:

– Det ska bli roligt att tillsammans med våra gäster få skapa kreativa aktiviteter inom det kulinariska området samt att återigen få möjligheten att dela med oss av våra kunskaper, säger han

Sedan år 2007 ägs Loka Brunn av familjen Spendrup.

– Vårt mål är att bevara brunnens ursprung och att ge gästen en vistelse att minnas. Att vara här ska kännas som att komma hem till vår familj, säger vd Mia Spendrup.