platsannonser
Eventkoordinator
till Tekniska Museet
nyheter
Idéer som bär frukt
GMIC Swedens pris för årets hållbarhetsinsats
tilldelas Göteborgsvarvet.
omvärldsanalys
XL International Workshop:
25 ledande mötesorganisationer och –arenor träffas i Köpenhamn.
på nytt (tillfälligt) uppdrag
Göran von Arbin
blir hotellchef på nya Furuvik Havshotell.
Pris
Årets Ekoturismpris
till Mörrums Kronolaxfiske.
Omvärldsanalys
Uppsala ökar starkt
inom kongresser, konferenser och möten.
mat och möten
Koks på Färöarna
behåller Michelin-stjärnan.
politisk strid
Härnösands kommun överklagar
domen om hotellbygget.
Omvärldsanalys
Mattias Goldmann
till Sveriges Innovationsriksdag 2018.
Omvärldsanalys
Flygande start på 2018
för Svenska Möten.
möten skapar affärer
Traditionell japansk svärdritual
återinvigde Yasuragi.
RSS
rss_icon
Länkar
Loka Brunn renoverar för tre miljoner kronor

Loka Brunn satsar tre miljoner kronor för att återigen kunna erbjuda företag och gäster aktiviteter inom matlagning. Sjövillan byggdes 1923 och hade sina glansdagar under 1990-talet med Svenska Kocklandslaget under Gert Klötzkes ledning.

Nu installeras sju kök där det kan arrangeras tävlingar, kurser och matlagning. I anslutning till de nya köken byggs en matsal för 80 personer med utsikt över norra Loken. Byggnationerna och renoveringarna beräknas vara klara i mars nästa år.

Erik Lindeberg, kökschef:

– Det ska bli roligt att tillsammans med våra gäster få skapa kreativa aktiviteter inom det kulinariska området samt att återigen få möjligheten att dela med oss av våra kunskaper, säger han

Sedan år 2007 ägs Loka Brunn av familjen Spendrup.

– Vårt mål är att bevara brunnens ursprung och att ge gästen en vistelse att minnas. Att vara här ska kännas som att komma hem till vår familj, säger vd Mia Spendrup.