platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter

Rekryteringsevent arrangeras i Västerås
för att underlätta för hotell och restauranger att hitta medarbetare.
nytt jobb
Anna Westerberg
blir ny Hotelldirektör för Yasuragi.
flygnytt
Arlanda
återöppnar terminal fyra.
Mässor skapar möten
Succé
på första samlade mötesplatsen inom hållbarhet.
flygindustrin
Emirates finkammar världen
efter kabinpersonal – besöker trettio städer under sex veckor.
Helsingborg
Samhällstung vecka
med flera ministrar till H22 City Expo.
mot nytt uppdrag
Marie Jacobsson,
lämnar Meetx.
Turismen fördubblades mellan 2000-2018
Så vill metropolerna
få bukt med partyturismen.
Steg framåt
Sveriges DMO:er
tar nya kliv som aktiv och enad part inom svensk besöksnäring.
RSS
rss_icon
Länkar
Stenungsbaden Yacht Clubs nya restaurangplan klart

Stenugnsbadens restaurangplan öppnats efter en ombyggnad under våren och sommaren. Nu hänger bar, nöjen och restaurang ihop och känslan av en riktig Yacht Club med The Lounge, The State Room och Captains Table välkomnar gästerna.

Erik Nissen Johansen, kreativ chef på Stylt Trampoli, har under femton år arbetat med att i omgångar designa om hotellet.

– Nu hänger allt ihop på ett sätt som vi bara kunde drömma om när  förvandlingen påbörjades under projektet vi halvt på allvar, halvt på skämt kallade ”från färja till yacht”.

Nattklubben Night Shift har fått en ny, mer vuxen kostym och förvandlats till The State Room.

I den nya restaurangen Captains Table är influenserna från såväl den amerikanska östkusten som den svenska västkusten tydliga.

På menyn finns allt från högrevsburgare och crab cakes till ostron från Ljungskile och musslor från Orust. Närproducerade, ekologiska och färska råvaror som tar hänsyn till årstidernas skiftningar är annat som kännetecknar den nya menyn.

Isabell Dagman är food- and beverageansvarig på Stenungsbaden Yacht Club. Siktet är bland annat inställt på att bli en omtalad rombar i Bohuslän.

– Även om miljön med utsikten över havet är stilsäker så ska känslan vara avslappnad och personlig.