platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
service i världsklass
Clarion Hotel Sign
vill ta gästupplevelsen till en ny nivå och tillsätter ett unikt Guest Experience Team.
Hållbarhet
Östersjöns och Mälarens överlevnad
i fokus på Allt för sjön 2020.
nytt jobb
Per Keller lämnar Yasuragi
återvänder till Sundsvall för att öppna Clarion Hotel.
Nytt jobb
Amanda Lindblad
ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.
coronoaviruset
IBTM skjuter upp IBTM Asia Pacific 2020
genomförs i Singapore 13-14 april 2021.
mässor skapar möten
Elmias resultat bättre än väntat
omsatte 232 miljoner med 350 000 besökare.
samarbete skapar events
Uppsala värdstad
för flera viktiga golfevenemang de kommande fem åren.
event skapar möten
USM i handboll
stannar i Uppsala ytterligare två år.
Coronaviruset
Wyndham stänger 1000 hotell i Kina
men öppnar ytterligare 500 hotell i Kina inom tre år

Nordbygg på Stockholmsmässan
en port in till den svenska marknaden.
RSS
rss_icon
Länkar
Stenungsbaden Yacht Clubs nya restaurangplan klart

Stenugnsbadens restaurangplan öppnats efter en ombyggnad under våren och sommaren. Nu hänger bar, nöjen och restaurang ihop och känslan av en riktig Yacht Club med The Lounge, The State Room och Captains Table välkomnar gästerna.

Erik Nissen Johansen, kreativ chef på Stylt Trampoli, har under femton år arbetat med att i omgångar designa om hotellet.

– Nu hänger allt ihop på ett sätt som vi bara kunde drömma om när  förvandlingen påbörjades under projektet vi halvt på allvar, halvt på skämt kallade ”från färja till yacht”.

Nattklubben Night Shift har fått en ny, mer vuxen kostym och förvandlats till The State Room.

I den nya restaurangen Captains Table är influenserna från såväl den amerikanska östkusten som den svenska västkusten tydliga.

På menyn finns allt från högrevsburgare och crab cakes till ostron från Ljungskile och musslor från Orust. Närproducerade, ekologiska och färska råvaror som tar hänsyn till årstidernas skiftningar är annat som kännetecknar den nya menyn.

Isabell Dagman är food- and beverageansvarig på Stenungsbaden Yacht Club. Siktet är bland annat inställt på att bli en omtalad rombar i Bohuslän.

– Även om miljön med utsikten över havet är stilsäker så ska känslan vara avslappnad och personlig.