platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
14 000 besökare
IBTM World 2019
utsågs till bästa internationella mässa.
Award winner
Lotta Boman, Sigtunahöjden
tilldelades IACCs Mel Hosansky Award.
söks från 10 augusti
Evenemangsstödet införs
måste vara minst 250 deltagare.
hotellnyttt
Qatar öppnar 105 nya hotell
inför Fotbolls-VM 2022.
Bra inititativ
Seoul Convention Bureau
bjöd in till en online-kampanj för att lyfta MICE-industrin.
30 nov - 2 dec 2021
IBTM World öppnar registreringen för Hosted Buyers
mässan för första gången i hybridformat.
växande mötesplats
Nytt toppmodernt storkök
i Scandinavian XPO byggdes på rekordtid.
mässor skapar möten
Stockholm Furniture & Light Fair
storsatsar på 2022 - skandinavisk design får större fokus än någonsin tidigare.
hotellutveckling
Pride House
checkar in på Clarion Hotel Stockholm.
mötesskapare
Internetstiftelsen
öppnar ett nordiskt chapter för World Wide Web Consortium, W3C.
RSS
rss_icon
Länkar
Stenungsbaden Yacht Clubs nya restaurangplan klart

Stenugnsbadens restaurangplan öppnats efter en ombyggnad under våren och sommaren. Nu hänger bar, nöjen och restaurang ihop och känslan av en riktig Yacht Club med The Lounge, The State Room och Captains Table välkomnar gästerna.

Erik Nissen Johansen, kreativ chef på Stylt Trampoli, har under femton år arbetat med att i omgångar designa om hotellet.

– Nu hänger allt ihop på ett sätt som vi bara kunde drömma om när  förvandlingen påbörjades under projektet vi halvt på allvar, halvt på skämt kallade ”från färja till yacht”.

Nattklubben Night Shift har fått en ny, mer vuxen kostym och förvandlats till The State Room.

I den nya restaurangen Captains Table är influenserna från såväl den amerikanska östkusten som den svenska västkusten tydliga.

På menyn finns allt från högrevsburgare och crab cakes till ostron från Ljungskile och musslor från Orust. Närproducerade, ekologiska och färska råvaror som tar hänsyn till årstidernas skiftningar är annat som kännetecknar den nya menyn.

Isabell Dagman är food- and beverageansvarig på Stenungsbaden Yacht Club. Siktet är bland annat inställt på att bli en omtalad rombar i Bohuslän.

– Även om miljön med utsikten över havet är stilsäker så ska känslan vara avslappnad och personlig.