platsannonser
Destination Halmstad
söker en projektledare till Halmstad Convention Bureau.
Projektledare
till Akademikonferens SLU i Uppsala.
Uppsala Konsert & Kongress
söker medarbetare till konferensavdelningen!
Projektledare
till Event in Skåne, Malmö.
nyheter
nytt jobb
Elite Hotels
satsar på Göteborg med topprekrytering.
omvärldsanalys
Storstäder mest innovativa
– visar ny statistik.
flygnytt
Nya delen av avgångshallen
på Bromma Stockholm Airport öppnad.
safety & Security
PwC:s storsatsning inom cybersäkerhet
- 24 nya medarbetare inför hösten.
Nytt jobb
Christian Woronka
ny vd för Vienna Convention Bureau.
Omvärldsanalys
10:e kongressen för Europeiska FACEnetwork
kommer till Kristianstad 10-12 oktober.
strategisk utveckling
Trollhättan tar över ordförandeskapet
för Swedish Network of Convention Bureaus.
hotellnytt
Första spadtaget
för nytt Nordic Choice hotell i Sickla.
nytt jobb
Christina Kilström
Stockholmsmässans nya marknadsdirektör.
Omvärldsanalys
Växande städer
utmanar logistikbranschen.
RSS
rss_icon
Länkar
Stenungsbaden Yacht Clubs nya restaurangplan klart

Stenugnsbadens restaurangplan öppnats efter en ombyggnad under våren och sommaren. Nu hänger bar, nöjen och restaurang ihop och känslan av en riktig Yacht Club med The Lounge, The State Room och Captains Table välkomnar gästerna.

Erik Nissen Johansen, kreativ chef på Stylt Trampoli, har under femton år arbetat med att i omgångar designa om hotellet.

– Nu hänger allt ihop på ett sätt som vi bara kunde drömma om när  förvandlingen påbörjades under projektet vi halvt på allvar, halvt på skämt kallade ”från färja till yacht”.

Nattklubben Night Shift har fått en ny, mer vuxen kostym och förvandlats till The State Room.

I den nya restaurangen Captains Table är influenserna från såväl den amerikanska östkusten som den svenska västkusten tydliga.

På menyn finns allt från högrevsburgare och crab cakes till ostron från Ljungskile och musslor från Orust. Närproducerade, ekologiska och färska råvaror som tar hänsyn till årstidernas skiftningar är annat som kännetecknar den nya menyn.

Isabell Dagman är food- and beverageansvarig på Stenungsbaden Yacht Club. Siktet är bland annat inställt på att bli en omtalad rombar i Bohuslän.

– Även om miljön med utsikten över havet är stilsäker så ska känslan vara avslappnad och personlig.