platsannonser
Kommunikationsstrateg för IUFROs världskongress 2024
Framtid, innovation och Agenda 2030 utgör ledstjärnor för kongressen.
nyheter
forskning skapar möten
Forskare
har en viktig och mångfacetterad roll i inkubatorer.
Hotellnytt
BWH Hotel Group
fortsätter expandera i Norge.
UNWTO-möte i går
IATA tror på vaccinationskrav
för att flyga internationellt.
Fourth Industrial Revolution
MCI ställer om
till den digitala tidsåldern.
forskningsresultat
Innovationsnätverket ”Future Meeting Space”:
har ett digitalt evenemang den 22 februari.
flygnytt
Emirates utökar sin verksamhet till USA
efter ökad efterfrågan.
En sann förebild
Charbél Gabro
vinner Stora Målpriset 2020.
strikta krav
Mallorca tilldelas prestigefyllt certifikat från UNWTO
- som första turistdestination i Europa.
omställning
​Stockholmsmässan
blir padelarena.
I natt jag drömde
Micke Darmell
skriver ett brev från framtiden.
RSS
rss_icon
Länkar
Stenungsbaden Yacht Clubs nya restaurangplan klart

Stenugnsbadens restaurangplan öppnats efter en ombyggnad under våren och sommaren. Nu hänger bar, nöjen och restaurang ihop och känslan av en riktig Yacht Club med The Lounge, The State Room och Captains Table välkomnar gästerna.

Erik Nissen Johansen, kreativ chef på Stylt Trampoli, har under femton år arbetat med att i omgångar designa om hotellet.

– Nu hänger allt ihop på ett sätt som vi bara kunde drömma om när  förvandlingen påbörjades under projektet vi halvt på allvar, halvt på skämt kallade ”från färja till yacht”.

Nattklubben Night Shift har fått en ny, mer vuxen kostym och förvandlats till The State Room.

I den nya restaurangen Captains Table är influenserna från såväl den amerikanska östkusten som den svenska västkusten tydliga.

På menyn finns allt från högrevsburgare och crab cakes till ostron från Ljungskile och musslor från Orust. Närproducerade, ekologiska och färska råvaror som tar hänsyn till årstidernas skiftningar är annat som kännetecknar den nya menyn.

Isabell Dagman är food- and beverageansvarig på Stenungsbaden Yacht Club. Siktet är bland annat inställt på att bli en omtalad rombar i Bohuslän.

– Även om miljön med utsikten över havet är stilsäker så ska känslan vara avslappnad och personlig.