platsannonser
nyheter
nytt jobb
Scandic
rekryterar ny HR- och hållbarhetsdirektör.
hotellnytt
Scandic
öppnar nytt hotell i Köpenhamn.
kunskapsmöte
350 djurparksveterinärer
är samlade på Vildmarkshotellet i Kolmården.
sustainability
Clarion Signs Tomas Bengtsson
ansluter sig till det hållbara nätverket Chefs Manifesto.
mat och möten
Clarion Hotel hjälper företagen att välja rätt
- lanserar hälsosam och klimatsmart meny baserad på global forskning.
på nytt jobb
Jannis Norén Karas
får utökad roll på Svenska Möten.
32:a året
IBTM World
lanserar ett nytt Corporate Buyer-program.
på nytt jobb
​Erica Hultmark
blir ny vd på Stenungsbaden Yacht Club.
mat och möten
Göteborg är en av världens bästa matdestinationer!
enligt National Geographic.
kunskapsförädling
Internationellt intresse
för snabbväxande eHälsobransch gav rekord för Vitalis.
RSS
rss_icon
Länkar
Mats Åstrand Scandics nya Vice President Food & Beverage
Scandic fortsätter att satsa på mat & dryck – rekryterar Mats Åstrand som koncernens nya Vice President Food & Beverage.

Scandic, redan idag branschledande inom bland annat hotellfrukost, intensifierar koncernens satsning på mat och dryck genom att rekrytera Mats Åstrand som ny Vice President Food & Beverage.

Mat och dryck är allt viktigare för hotellgästens kundupplevelse och förväntas stå för en fortsatt god intäktstillväxt inom Scandic. För att ytterligare fokusera på och förstärka den strategiska verksamheten, har Mats Åstrand rekryterats som ny vp Food & Beverage.

Mats Åstrand är idag Driftsdirektör inom Fazer Food Services AB, som driver över 200 kontrakterade restauranger i Sverige. Mats har en gedigen erfarenhet av servicebranschen, bland annat som vd för Addici Group. Mats tillträder sin nya roll den 1 september 2015.

- Scandic har redan idag ett uppskattat erbjudande inom mat och dryck på närmare

230 hotell i Norden. Vi är nu i en fas där vi vill förbättra vårt erbjudande och service ytterligare för att kunna möta våra kunders efterfrågan även framöver. Mats Åstrand har en gedigen erfarenhet av konsumentnära verksamhet där kvalité och service har stått i centrum. Det ger honom en utmärkt erfarenhetsbas för hans nya roll på Scandic, säger Frank Fiskers, vd & koncernchef Scandic Hotels.

– Jag ser med glädje fram emot att börja på Scandic. Jag har en lång erfarenhet från både hotell och restaurang och en stor passion för båda. Min ambition är att restaurang och hotell ska utvecklas tillsammans så att gästen får en positiv totalupplevelse av sitt besök, säger Mats Åstrand tillträdande VP Food & Beverage, Scandic Hotels.

Scandic har under flera års tid satsat på produktutveckling inom mat och dryck, vilket har resulterat i att Scandic idag bland annat kan erbjuda; en branschledande frukost, marknadens mest populära barnmenyer tillsammans med en rad uppskattade och välbesökta restauranger.