nyheter
Miljonförluster
Stora ekonomiska konsekvenser
när Världscupen i Skidskytte flyttas från Östersund.
nytt jobb
Sånga-Säby
blickar framåt med ny vd.
Nordic Travel Clearing:
Tjänsteresandet ökar igen
- upp 94 procent sedan i mars.
Tvåa i Europa
​Helsingborg
är en av Europas mest innovativa städer enligt EU-kommissionen.
ikoniskt hotell
Arne Jacobsens
världsberömda designhotell firar 60 år.
50 000 besökare räcker inte
Naturum Falsterbo hotas
– kan bli del av ett spahotell.
bakslag för det personliga mötet
IBTM World 2020-ställs in
men blir virtuell.
utvecklande möten
Bo Frank, Växjö kommun,
är omvald till styrelsen i nätverket Energy Cities.
skapar ny plattform
Dubai Tourism bildar specialkommittee för Business Events
öppnar hela mötesindustrin den 1 oktober.
2000 deltagande företag
Stort intresse
för taiwanesisk plattform om covid-19.
RSS
rss_icon
Länkar
Mats Åstrand Scandics nya Vice President Food & Beverage
Scandic fortsätter att satsa på mat & dryck – rekryterar Mats Åstrand som koncernens nya Vice President Food & Beverage.

Scandic, redan idag branschledande inom bland annat hotellfrukost, intensifierar koncernens satsning på mat och dryck genom att rekrytera Mats Åstrand som ny Vice President Food & Beverage.

Mat och dryck är allt viktigare för hotellgästens kundupplevelse och förväntas stå för en fortsatt god intäktstillväxt inom Scandic. För att ytterligare fokusera på och förstärka den strategiska verksamheten, har Mats Åstrand rekryterats som ny vp Food & Beverage.

Mats Åstrand är idag Driftsdirektör inom Fazer Food Services AB, som driver över 200 kontrakterade restauranger i Sverige. Mats har en gedigen erfarenhet av servicebranschen, bland annat som vd för Addici Group. Mats tillträder sin nya roll den 1 september 2015.

- Scandic har redan idag ett uppskattat erbjudande inom mat och dryck på närmare

230 hotell i Norden. Vi är nu i en fas där vi vill förbättra vårt erbjudande och service ytterligare för att kunna möta våra kunders efterfrågan även framöver. Mats Åstrand har en gedigen erfarenhet av konsumentnära verksamhet där kvalité och service har stått i centrum. Det ger honom en utmärkt erfarenhetsbas för hans nya roll på Scandic, säger Frank Fiskers, vd & koncernchef Scandic Hotels.

– Jag ser med glädje fram emot att börja på Scandic. Jag har en lång erfarenhet från både hotell och restaurang och en stor passion för båda. Min ambition är att restaurang och hotell ska utvecklas tillsammans så att gästen får en positiv totalupplevelse av sitt besök, säger Mats Åstrand tillträdande VP Food & Beverage, Scandic Hotels.

Scandic har under flera års tid satsat på produktutveckling inom mat och dryck, vilket har resulterat i att Scandic idag bland annat kan erbjuda; en branschledande frukost, marknadens mest populära barnmenyer tillsammans med en rad uppskattade och välbesökta restauranger.