platsannonser
nyheter
mat och möten
Göteborg är en av världens bästa matdestinationer!
enligt National Geographic.
kunskapsförädling
Internationellt intresse
för snabbväxande eHälsobransch gav rekord för Vitalis.
hotellnytt
Radisson Blu Metropol
rekryterar världens första Director of Crazy.
hotellnytt
Nordic Choice Hotels rebellkedja
Comfort Hotel tar mark på hotellscenen i Stockholm.
hotellnytt
Ulrika Andersson
blir ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.

Internationell kongress till Borås
iConference får cirka 450 deltagare.
280 möten och events under 2018
Halmstads Teater
satsar på nationella och internationella möten.
kunskapsöverföring
Internationell mätkongress till Borås
Mötet förväntas locka 200 deltagare.
event skapar möten
Premiär för Göteborgs egna och unika bubbelevent
champagne, cava, crémant och prosecco i fokus.
Hållbarhet
BRA skriver flyghistoria igen:
idag landade världens mest klimateffektiva flygning på Bromma flygplats.
RSS
rss_icon
Länkar
Thomas Ahlberg ny säljare på Smögens Hafvsbad och Vann Spa Hotell
Smögens Hafvsbad och Vann Spa Hotell förstärker sin säljorganisation med Thomas Ahlberg. Thomas, som senast kommer från First Hotels, har lång erfarenhet från hotell- och resebranschen, de senaste åren med fokus på försäljning av konferenser och event.

Vann Spa Hotell Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 kilometer nordost om Lysekil och cirka en timma från Göteborg och den norska gränsen. Hotellet har 156 rum, åtta konferenslokaler och tio grupprum. Vann spa som är designat av Gert Wingårdh, är 1000 kvm stort med sex pooler både ute och inne, tre sorters bastu och relaxytor samt olika behandlingar. Hotellet är också en naturlig del av ett naturreservat vid Gullmarsfjorden, Sveriges enda tröskelfjord vars marina liv kvalificerat den till marint skyddsområde. Vanns restaurang är kravmärkt och certifierad i Västsvensk Mersmak. Det innebär att de väljer kortresta råvaror och höga smaker och strävar efter att alltid försöka erbjuda säsongens primörer från lokala producenter. Många dofter, smaker och stämning utlovas.

Smögens Hafvsbad invigdes i början av förra seklet som kurort och mötesplats. Dåtidens jetset jublade över detta nya vattenhål i Bohuslän och Hafvsbadet blev snabbt ett av säsongens måsten framförallt för storstadsbor som kom hit för att “rekreera sig efter vinterns intellektuella ansträngningar”.

Inget är speciellt annorlunda idag när Smögens Hafvsbad vuxit till att bli en modern anläggning med 76 rum och konferenslokaler på klipporna med utsikt över Västerhavet. Hotellets á la carte restaurang, med plats för 150 gäster, är specialiserad på havets läckerheter och lokalproducerade råvaror.