platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
hotellnytt
Egencia presenterar
de 100 bästa affärsresehotellen 2019 – Sex svenska hotell med på topplistan.
nytt jobb
Patric Sjöberg
lämnar Stockholmsmässan i maj 2019.
globalt nätverk
Göteborg
vill bli Sveriges första Unesco City of Literature.
mötesakademin
Spännande samarbete
Mellan Vår Gård och House of Sparks.
hotellnytt
Passion Manager Sophia Allerth
förverkligar Stordalens kultur på Stockholms största hotell.
forskning skapar möten
110 miljoner
till biologiska läkemedel.
ökad hållbarhet
Uniaden:
Resan mot ännu ett miljömärkt event.
flygindustrin
Världens säkraste flygbolag
2019 utsedda.
hotellnytt
Fem arkitektkontor tävlar
om att gestalta Svenska Mässans fjärde torn.
Strategi
Nederländska Kongress & Turistbyrån
stänger sitt kontor i Stockholm.
RSS
rss_icon
Länkar
Här är kockarna som tävlar i Årets Kock 2015 i Halmstad
Årets Kock 2015 har i år fått in 122 anmälningar. Av dem har juryn valt ut 24 kockar som ska mötas i två semifinaler med 12 kockar i varje tävling. Först ut är semifinalen i Halmstad den 14 oktober.

Två semifinalister i Halmstad har chansen att gå vidare direkt till finalen i Göteborg. Det beror på att antalet finalplatser ökat från sex till åtta, vilket innebär att åtta kockar gör upp om titeln den 5 februari.

 

Kockarna som tävlar i Halmstad:

• Saori Ichihara, Shibumi, Stockholm.

• Daniel Pembert, Mässrestauranger i Malmö, Malmö.

• Emma Erlandsson, Oaxen krog och slip, Stockholm.

• Daniel Müllern, Ystad Saltsjöbad, Ystad.

• Christofer Johansson, Krakas krog, Gotland.

• Dennis Säwström, l’Ecurie, Falkenberg.

• David Lundqvist, Operakällaren, Stockholm.

• Thomas Sjögren, Swedish Taste, Göteborg.

• Edin Dzemat, Linnea Art Restaurant, Göteborg.

• Anders Isaksson, Lilla Ego, Stockholm.

• Lukas Lindbom, EAT – European Asian Taste, Stockholm.

• Jimmy Johannesson, Sigtunahöjden hotell och konferens, Sigtuna.

Den 13 oktober offentliggörs vilka 12 kockar som möts i den andra semifinalen i Borlänge den 24 oktober. Lottning avgör vilka kockar som ska tävla i Halmstad respektive Borlänge. samt Sista chansen i Umeå den 11 november.

Alla bidrag till årets tävling har bedömts anonymt av en jury bestående av några av landets mest välmeriterade kockar. Först när resultatet av juryns arbete var klart offentliggjordes kockarna bakom tävlingsrätterna.

Tävlingsuppgiften var att kreera en varmrätt med sej som huvudråvara samt att rätten måste innehålla en produkt från Arla.

 

Bilden: Daniel Müllern, Ystad Saltsjöbad, som ganska nyligen också vann titeln "Årets Mästerkock". Han är en av de kockar som tagit sig till semifinalen i Halmstad i "Årets Kock".