platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
Nytt jobb
Sophie Ahlin
har tagit över Clarion Collection Hotel Temperance.
Fler än 2300 deltagare
Cvent Connect Europe
handlar om mångfald, jämställdhet och inkludering.
5 oktober 2022
Nick Shackleton-Jones:
Hur man skapar en arbetsplatskultur vid L&D-evenemang.
19 oktober, Stockholm
Årets största mötesplats
om hotell och hotellfastigheter.
2 december 2022
eComExpo gör endags transport- och energikonferens i Göteborg:
”Vi måste synka myndigheternas arbete för en fossilfri transportnäring
RSS
rss_icon
Länkar
Stort intresse för Mitt kök-mässan

Torsdagen den 30 oktober börjar Mitt kök på Svenska Mässan i Göteborg. En vecka senare öppnar samma koncept på Stockholmsmässan.

I år väntas upp emot 30 000 besökare till mässdagarna i Göteborg respektive 40 000 till dagarna i Stockholm.

Nytt för i år är att den som vill slippa välja själv i utbudet av aktiviteter kan köpa olika färdigkomponerade upplevelsepaket så att besökaren ska få ut bästa möjliga mat- och dryckesupplevelse under besöket.

Programmet under de fyra mässdagarna bjuder på scenframträdanden, vinprovningar, matprofiler, provsmakningar och utställande företag. Dessutom får besökaren möjlighet att träffa stjärnkockar, vinproducenter och andra kända profiler.

I år samarbetar Mitt Kök-mässorna med restaurang Sjömagasinet där man kan träffa Gustav Trägårdh och Ulf Wagner, stjärnkockarna som står bakom restaurangen,

I Matlabbet, som ligger mitt i mässområdet, erbjuds besökarna att laga mat tillsammans med kockarna på Sjömagasinet, men även med andra kända profiler.

Ett av de mest populära inslagen på Mitt Kök i Stockholm är Kockarnas krog, ett evenemang som arrangeras för sjunde året i rad. Sju av landets främsta kockar visar upp sina talanger och specialkomponerar en rätt var. 

 

Bilden: Ulf Wagner och Gustav Trägårdh från Sjömagasinet i Göteborg. Under Mitt Kök Stockholm uppför de en egen restaurang där deras specialiteter serveras.