platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
digital utveckling
Venue4you
Den första globala, skräddarsydda bokningsplattformen av mäss- och kongressanläggningar.
Good News
Tyskland runt
med regionaltåg för 67 kronor.
möten och affärer
Umeå Congress
får uppdraget att leverera event och studioproduktion åt Akademiska Hus.
hotellnytt
Scandic Oceanhamnen öppnar idag
– hållbarhet i fokus.
Mässnytt
Nordic Live Expo AB
lanserar Nordic Mobility Conference & Expo på Kistamässan den 3-4 maj 2023.

Rekryteringsevent arrangeras i Västerås
för att underlätta för hotell och restauranger att hitta medarbetare.
nytt jobb
Anna Westerberg
blir ny Hotelldirektör för Yasuragi.
flygnytt
Arlanda
återöppnar terminal fyra.
Mässor skapar möten
Succé
på första samlade mötesplatsen inom hållbarhet.
flygindustrin
Emirates finkammar världen
efter kabinpersonal – besöker trettio städer under sex veckor.
RSS
rss_icon
Länkar
Stort intresse för Mitt kök-mässan

Torsdagen den 30 oktober börjar Mitt kök på Svenska Mässan i Göteborg. En vecka senare öppnar samma koncept på Stockholmsmässan.

I år väntas upp emot 30 000 besökare till mässdagarna i Göteborg respektive 40 000 till dagarna i Stockholm.

Nytt för i år är att den som vill slippa välja själv i utbudet av aktiviteter kan köpa olika färdigkomponerade upplevelsepaket så att besökaren ska få ut bästa möjliga mat- och dryckesupplevelse under besöket.

Programmet under de fyra mässdagarna bjuder på scenframträdanden, vinprovningar, matprofiler, provsmakningar och utställande företag. Dessutom får besökaren möjlighet att träffa stjärnkockar, vinproducenter och andra kända profiler.

I år samarbetar Mitt Kök-mässorna med restaurang Sjömagasinet där man kan träffa Gustav Trägårdh och Ulf Wagner, stjärnkockarna som står bakom restaurangen,

I Matlabbet, som ligger mitt i mässområdet, erbjuds besökarna att laga mat tillsammans med kockarna på Sjömagasinet, men även med andra kända profiler.

Ett av de mest populära inslagen på Mitt Kök i Stockholm är Kockarnas krog, ett evenemang som arrangeras för sjunde året i rad. Sju av landets främsta kockar visar upp sina talanger och specialkomponerar en rätt var. 

 

Bilden: Ulf Wagner och Gustav Trägårdh från Sjömagasinet i Göteborg. Under Mitt Kök Stockholm uppför de en egen restaurang där deras specialiteter serveras.