nyheter
event skapar möten
Svenskt ekofokus
på en av världens största matmässor.
nytt jobb
Ulrika Bergström
ny hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa.
motor för utveckling
Dubai vinner anbud
för 232 business events för tiden fram till 2026.
nya jobb
Informationsteknik
fortsätter rekrytera välkända namn.
Hotell
Jacy’z Hotel & Resort
i Göteborg startar exklusiv chaufförservice.
event skapar möten
Para-VM visar upp Östersund
som en tillgänglig stad för evenemang.
Nytt jobb
Isabelle Lechtman
blir vd för Folkets Hus i Stockholm.
Mötesplats
Rekordår 2022
Nu vill Bjertorp slott bli landets främsta bröllopsdestination.

Jacyz hotell i Göteborg
kan bli Årets Bygge 2023.
events skapar möten
Väv 2022 i Halmstad
gav 18,5 miljoner kr i turismomsättning.
RSS
rss_icon
Länkar
Stort intresse för Mitt kök-mässan

Torsdagen den 30 oktober börjar Mitt kök på Svenska Mässan i Göteborg. En vecka senare öppnar samma koncept på Stockholmsmässan.

I år väntas upp emot 30 000 besökare till mässdagarna i Göteborg respektive 40 000 till dagarna i Stockholm.

Nytt för i år är att den som vill slippa välja själv i utbudet av aktiviteter kan köpa olika färdigkomponerade upplevelsepaket så att besökaren ska få ut bästa möjliga mat- och dryckesupplevelse under besöket.

Programmet under de fyra mässdagarna bjuder på scenframträdanden, vinprovningar, matprofiler, provsmakningar och utställande företag. Dessutom får besökaren möjlighet att träffa stjärnkockar, vinproducenter och andra kända profiler.

I år samarbetar Mitt Kök-mässorna med restaurang Sjömagasinet där man kan träffa Gustav Trägårdh och Ulf Wagner, stjärnkockarna som står bakom restaurangen,

I Matlabbet, som ligger mitt i mässområdet, erbjuds besökarna att laga mat tillsammans med kockarna på Sjömagasinet, men även med andra kända profiler.

Ett av de mest populära inslagen på Mitt Kök i Stockholm är Kockarnas krog, ett evenemang som arrangeras för sjunde året i rad. Sju av landets främsta kockar visar upp sina talanger och specialkomponerar en rätt var. 

 

Bilden: Ulf Wagner och Gustav Trägårdh från Sjömagasinet i Göteborg. Under Mitt Kök Stockholm uppför de en egen restaurang där deras specialiteter serveras.