platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
I bästa sällskapet
Events Industry Council
belönar svenska Lotta Boman, Sigtunahöjden.
100 mest inflytelserika
Rösta på Atti Soenarso, Chefredaktör på Meetings International
Nominerad till Eventex Index 2021 De 100 mest inflytelserika personerna inom eventindustrin.
letar nyckeltal
Visita i nytt samarbete för nationell evenemangsstatistik
Sora aktörer tar fram relevant och pålitlig statistik för att stärka kunskapen om branschen.
Thought Leadership Hub
The ACF – Audite, Cogitare, Facite lovar att lyssna, tänka och göra
Ska hjälpa organisationer och destinationer att nå sin fulla potential genom business events.
ökat belgiskt intresse
Göteborg knyter band med Flandern
Avsiktsförklaring att stärka innovationssamarbetet mellan regionerna.
Dörrarna öppnas
Borås fylls av besökare igen
tre kongresser samma vecka plus EM-kval i fotboll för F16.
27 oktober
Ny dansk-svenskjobbmässa
på Malmömässan.
Cool konst
Tre dolda kulturgårdar
i Litauens främsta städer.
Flygnytt
AMF investerar 200 miljoner
i flygbolaget BRA.
RSS
rss_icon
Länkar
Stort intresse för Mitt kök-mässan

Torsdagen den 30 oktober börjar Mitt kök på Svenska Mässan i Göteborg. En vecka senare öppnar samma koncept på Stockholmsmässan.

I år väntas upp emot 30 000 besökare till mässdagarna i Göteborg respektive 40 000 till dagarna i Stockholm.

Nytt för i år är att den som vill slippa välja själv i utbudet av aktiviteter kan köpa olika färdigkomponerade upplevelsepaket så att besökaren ska få ut bästa möjliga mat- och dryckesupplevelse under besöket.

Programmet under de fyra mässdagarna bjuder på scenframträdanden, vinprovningar, matprofiler, provsmakningar och utställande företag. Dessutom får besökaren möjlighet att träffa stjärnkockar, vinproducenter och andra kända profiler.

I år samarbetar Mitt Kök-mässorna med restaurang Sjömagasinet där man kan träffa Gustav Trägårdh och Ulf Wagner, stjärnkockarna som står bakom restaurangen,

I Matlabbet, som ligger mitt i mässområdet, erbjuds besökarna att laga mat tillsammans med kockarna på Sjömagasinet, men även med andra kända profiler.

Ett av de mest populära inslagen på Mitt Kök i Stockholm är Kockarnas krog, ett evenemang som arrangeras för sjunde året i rad. Sju av landets främsta kockar visar upp sina talanger och specialkomponerar en rätt var. 

 

Bilden: Ulf Wagner och Gustav Trägårdh från Sjömagasinet i Göteborg. Under Mitt Kök Stockholm uppför de en egen restaurang där deras specialiteter serveras.