platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
kunskapsöverföring
Stockholm än en gång värdstad
för världens största diabeteskongress.
nya kunskaper
Fokus på inkluderande och jämställd arbetsplats
på Personal & Chef.
god och möten
Gothia Towers officiell partner
till Scandinavian Invitation.
omvärldskunskap
Svenskt fjällhotell på listan över världens mest romantiska platser
– före resmål som Seychellerna, Antigua och Zanzibar.
statistik
Rekordår för Swedish Lapland
ökar med fem procent i antalet gästnätter 2018.
statistik
Antalet besökare fortsätter att öka i Stockholm
14.5 miljoner besökare 2018 ger ökning på 3,5 %.

Stjärnuppställning
på Exclusively Corporate hos IMEX.
Awards
Lunds lokala mötesambassadörer hyllas
Johan Wester och Ulla Boström Hjort prisades.
statistik
Skåne växer snabbast
och har nu passerat sex miljoner gästnätter.
Hotellnytt
Scandic säljer Hasselbacken
till Pop House AB.
RSS
rss_icon
Länkar
Nyrenoverat Grythyttan lanserar nytt restaurangkoncept

I maj tog familjen Spendrup över förvaltningen och driften av gästgivaregården i Grythyttan och en månad senare påbörjades renoveringarna av gården. Bland annat har man restaurerat köket samt målat och tapetserat i salongerna. Även de 54 individuellt inredda hotellrummen har fräschats upp.

En av nyheterna är att gäster redan vid bokningen kan välja vilket rum de vill sova i.

En annan nyhet är det nya restaurangkonceptet ”Familjen Spendrups vinkök”, där målet är att i största möjliga mån arbeta med närproducerade råvaror.

Köksmästaren Erik Lindeberg, som även ansvarar för köket på Loka Brunn, har uppgiften att skapa en meny som förändras i takt med säsongerna.

Kombinationen av mat, dryck och miljö står i fokus och möjliggörs av ett nära samarbete mellan köket och utbudet i gästgivaregårdens vinkällare med 3 000 flaskor från hela världen.

– Vi har velat sätta vår egen prägel på gästgivaregården och samtidigt respektera den historiska miljön. Målet är att ta hand om våra gäster med ett personligt värdskap så att de kan njuta av mat- och vinupplevelser här, säger vd Mia Spendrup.

Bilden: Salongen. Fotograf: Karin Foberg.