platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
Gastrolution of Skåne
Skånska mat- och dryckesevenemang
ska nå internationell världsklass.
mat och möten
Parabere Forum Malmö 2018
en av fem finalister på The World Restaurants Awards i kategorin ”Event of the Year”.
kunskapsöverföring
Sveriges största mötesarrangörer
till Umeå för Mötets Dag.
Bli en bättre ledare
Bok om ledarskap
hjälper dig att se mellanrummen som möjligheter.
omvärldsanalys
Svenska startups sökes
till gratisplatser på framtidsmässa.
omvärldsanalys
Kompetensutveckla
ditt företag på Industrimässorna.
hotellnytt
Quality Hotel The Box
tar hem priset som New Hotel of the Year.
hotellnytt
Egencia presenterar
de 100 bästa affärsresehotellen 2019 – Sex svenska hotell med på topplistan.
nytt jobb
Patric Sjöberg
lämnar Stockholmsmässan i maj 2019.
globalt nätverk
Göteborg
vill bli Sveriges första Unesco City of Literature.
RSS
rss_icon
Länkar
Thomas Jensen ny köksmästare på Friiberghs herrgård

Thomas Jensen, 31, kommer närmast från Rosersbergs slott där han varit köksmästare i tre år. Han är ett välkänt namn i matsammanhang och har hunnit med köksmästarjobb på restauranger i Italien, Belgien och Norge.

Thomas Jensens mål är att tillsammans med de övriga i kök och matsal, sätta Friibergh på matkartan genom att utveckla hela konceptet med maten samt tekniker och serveringsmetoder.

– Tillsammans med Åsa Westgaard, vår restaurangchef och sommelier, ska vi utveckla och förtydliga konceptet och helheten i våra gästers restaurangupplevelse. Känslan ska vara modernt, lantligt och äkta, säger Thomas Jensen som kommer från trakten kring herrgården och är väl bekant med områdets många och bra råvaruproducenter.

– Thomas är en ung, ambitiös man med mycket ödmjukhet. Han är en riktig ledare och gillar lagarbete, vilket passar in i vår ledningsfilosofi, säger vd Michael Hallbäck.

Thomas Jensen ingår även i Friiberghs ledningsgrupp.