platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
30 intervjuer
IAPCO och AIPC
släpper forskningsrapport om hybridevents.
30 nov - 2 dec 2021
Mötesindustrin återförenades
på IBTM World Barcelona 2021.
8-12 februari 2022
Stockholm Furniture & Light Fair lanserar nytt seminariekoncept
- prisbelönta designstudion Formafantasma är en av veckans keynote speakers.
Resa i Sverige
Svenskarnas intresse
för att fortsätta upptäcka Sverige är stort - 8 av 10 vill se mer.
22-25 september 2022
Tara Moshizi, Johan Kollén och Sandra Lewinsson
nya rekryteringar till Bokmässan i Göteborg.
Conventum, Örebro
Årets Biodlarkonferens
- Apiscandia 11-13 februari 2022.
startskott
Rasta
etablerar sig på Höga kusten.
23-24 mars 2022
Tommy Myllymäki
ny president för Bocuse d’Or Sweden.
fint pris
Sofia B Olsson
restaurang Vrå på Clarion Hotel Post i Göteborg får Tore Wretmans guldmedalj.
nytt jobb
Emma Keenan
ny vd och hotelldirektör för Comfort Hotel Västerås.
RSS
rss_icon
Länkar
Thomas Jensen ny köksmästare på Friiberghs herrgård

Thomas Jensen, 31, kommer närmast från Rosersbergs slott där han varit köksmästare i tre år. Han är ett välkänt namn i matsammanhang och har hunnit med köksmästarjobb på restauranger i Italien, Belgien och Norge.

Thomas Jensens mål är att tillsammans med de övriga i kök och matsal, sätta Friibergh på matkartan genom att utveckla hela konceptet med maten samt tekniker och serveringsmetoder.

– Tillsammans med Åsa Westgaard, vår restaurangchef och sommelier, ska vi utveckla och förtydliga konceptet och helheten i våra gästers restaurangupplevelse. Känslan ska vara modernt, lantligt och äkta, säger Thomas Jensen som kommer från trakten kring herrgården och är väl bekant med områdets många och bra råvaruproducenter.

– Thomas är en ung, ambitiös man med mycket ödmjukhet. Han är en riktig ledare och gillar lagarbete, vilket passar in i vår ledningsfilosofi, säger vd Michael Hallbäck.

Thomas Jensen ingår även i Friiberghs ledningsgrupp.