platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
16-17 juni 2020
Internationell kongress
om 3D-printing till Örebro.
bra initiativ
Turistrådet Västsverige
hjälper besöksnäringen att behålla anställda.
omställningen är här
Internationell konferens
för framtidens handel kommer till Stockholm.
500 000 drabbade
EXPO2020 i fara
- hotell och restauranger är nere på 20 procents beläggning.
08.45 - 11.00
Upplev Trädgårdsmässan LIVE
hemifrån i morgon.
ett gött initiativ
”För ditt Göteborg”
stöttar lokala besöksnäringen.
Lastbilbranschen enig
Elmia Lastbil
flyttas fram till 2021.
fint initiativ
Elite Hotels sträcker ut handen
till 70+ och vårdpersonal.
tidig statistik
Konkurser inom hotell- och restaurang
väntas öka med 57 % i mars månad.
20-22 oktober
GastroNord tar nya tag i oktober
bokningarna var de största hittills.
RSS
rss_icon
Länkar
Thomas Jensen ny köksmästare på Friiberghs herrgård

Thomas Jensen, 31, kommer närmast från Rosersbergs slott där han varit köksmästare i tre år. Han är ett välkänt namn i matsammanhang och har hunnit med köksmästarjobb på restauranger i Italien, Belgien och Norge.

Thomas Jensens mål är att tillsammans med de övriga i kök och matsal, sätta Friibergh på matkartan genom att utveckla hela konceptet med maten samt tekniker och serveringsmetoder.

– Tillsammans med Åsa Westgaard, vår restaurangchef och sommelier, ska vi utveckla och förtydliga konceptet och helheten i våra gästers restaurangupplevelse. Känslan ska vara modernt, lantligt och äkta, säger Thomas Jensen som kommer från trakten kring herrgården och är väl bekant med områdets många och bra råvaruproducenter.

– Thomas är en ung, ambitiös man med mycket ödmjukhet. Han är en riktig ledare och gillar lagarbete, vilket passar in i vår ledningsfilosofi, säger vd Michael Hallbäck.

Thomas Jensen ingår även i Friiberghs ledningsgrupp.