platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
forskning skapar möten
Mångmiljonsatsning
på svensk handelsforskning.
event skapar möten
Stort medieintresse
och stark turistekonomisk omsättning för SM-veckan Piteå.
23-25 november
Nordens största forum
för debatt och samtal om mänskliga rättigheter till Helsingborg 2023.
Hotellnytt
Scandic och Niam
bakom totalrenovering av Ariadne hotell i Värtahamnen.
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
RSS
rss_icon
Länkar
Thomas Jensen ny köksmästare på Friiberghs herrgård

Thomas Jensen, 31, kommer närmast från Rosersbergs slott där han varit köksmästare i tre år. Han är ett välkänt namn i matsammanhang och har hunnit med köksmästarjobb på restauranger i Italien, Belgien och Norge.

Thomas Jensens mål är att tillsammans med de övriga i kök och matsal, sätta Friibergh på matkartan genom att utveckla hela konceptet med maten samt tekniker och serveringsmetoder.

– Tillsammans med Åsa Westgaard, vår restaurangchef och sommelier, ska vi utveckla och förtydliga konceptet och helheten i våra gästers restaurangupplevelse. Känslan ska vara modernt, lantligt och äkta, säger Thomas Jensen som kommer från trakten kring herrgården och är väl bekant med områdets många och bra råvaruproducenter.

– Thomas är en ung, ambitiös man med mycket ödmjukhet. Han är en riktig ledare och gillar lagarbete, vilket passar in i vår ledningsfilosofi, säger vd Michael Hallbäck.

Thomas Jensen ingår även i Friiberghs ledningsgrupp.