platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
Swedish Network of Event Destinations
Visit Blekinges destinationsutvecklare
tar plats i nationell nätverksstyrelse.
I bästa sällskapet
Events Industry Council
belönar svenska Lotta Boman, Sigtunahöjden.
100 mest inflytelserika
Rösta på Atti Soenarso, Chefredaktör på Meetings International
Nominerad till Eventex Index 2021 De 100 mest inflytelserika personerna inom eventindustrin.
letar nyckeltal
Visita i nytt samarbete för nationell evenemangsstatistik
Sora aktörer tar fram relevant och pålitlig statistik för att stärka kunskapen om branschen.
Thought Leadership Hub
The ACF – Audite, Cogitare, Facite lovar att lyssna, tänka och göra
Ska hjälpa organisationer och destinationer att nå sin fulla potential genom business events.
ökat belgiskt intresse
Göteborg knyter band med Flandern
Avsiktsförklaring att stärka innovationssamarbetet mellan regionerna.
Dörrarna öppnas
Borås fylls av besökare igen
tre kongresser samma vecka plus EM-kval i fotboll för F16.
27 oktober
Ny dansk-svenskjobbmässa
på Malmömässan.
Cool konst
Tre dolda kulturgårdar
i Litauens främsta städer.
RSS
rss_icon
Länkar
Hotel Pigalle nytillskott i Göteborg

Det har tagit sin tid, och det har varit krångligare än vad ägarna hade hoppats på, men nu har hotelldelen av det som nyss hette Hotel Palace öppnat och samtidigt bytt namn till Hotel Pigalle.

Hotellet på Södra Hamngatan är en av Ess Hotell-gruppens största satsningar någonsin. Ägarna, som också har flaggskeppet Ystads Saltsjöbad och det allmer uppmärksammade Falkenbergs Strandbad samt ett tiotal restauranger, har inte valt några standardiserade lösningar för Göteborgs nya hotell.

Istället är hotellet skapat ”som en dekadent tillflykt i vardagen för göteborgarna och resenärer på besök”, som ägarna beskriver det. Hotellet är designat efter förebilder från la belle époque med vintagemöbler, många detaljer och tunga gardiner i mustiga färger.

I Bar Amuse, som är en charkbistro, serveras kallskuret, korvar, ostar och patisserier som följer säsongerna.