platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
Omvärldsanalys
Haag internationella kongresser
växte med 48 procent under 2019.
Evenemang skapar möten
​Lund växer som evenemangsstad
arrangörer kan få evenemangsstöd.
nytt jobb
Darren John
gör om Råbaren till TAKs Izakaya.
133 000 hotellnätter utvärderade
Egencia presenterar de 100 bästa affärshotellen 2020
enligt deras kunder. Sju svenska hotell är med.
nytt jobb
Aliki Krantz - hotelldirektören som hittat hem:
”På Park Inn by Radisson Stockholm Solna finns allt jag brinner för”
mässor skapar möten
Lounge Expo och GastroNord
arrangeras 31 mars – 2 april.
service i världsklass
Clarion Hotel Sign
vill ta gästupplevelsen till en ny nivå och tillsätter ett unikt Guest Experience Team.
Hållbarhet
Östersjöns och Mälarens överlevnad
i fokus på Allt för sjön 2020.
nytt jobb
Per Keller lämnar Yasuragi
återvänder till Sundsvall för att öppna Clarion Hotel.
Nytt jobb
Amanda Lindblad
ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.
RSS
rss_icon
Länkar
Ny vin- och delikatessmässa 2015 i Göteborg

I mars nästa år öppnar den konsumentbaserade mässan Göteborg Vin & Deli för första gången. Förhoppningen är att ett 80-tal utställare finns på plats den 20-21 mars. Fokus ligger på att lyfta fram kvalitativa dryckes- och delikatessprodukter.

Mässan går parallellt med TUR med över 30 000 besökare på fyra dagar. Förhoppningen är att mässan ska bli årligen återkommande.

Enligt Tommy von Brömsen, Business Manager för Svenska Mässan, är förhoppningen att den nya mötesplatsen möter det ökande intresset att fler människor vill lära sig mer om drycker och delikatesser.

– Göteborg Vin & Deli är ett arrangemang som går i linje med våra satsningar inom nya spännande koncept. Mässorna kompletterar varandra bra och tanken är att besökarna kan gå på båda arrangemangen,

Den nya mässan arrangeras av Wong Måltid & Marknad tillsammans med Svenska Mässan.

 

Bilden: iStockPhoto