nyheter
3-4 februari 2021
Smart Manufacturing:
Premiär för ny mässa inom industrin.
förflytta och förädla kunskap
Europas största konferens
inom högre utbildning till Göteborg.
PCO-kunskap
Samarbete
ska leda till fler kongresser i Jönköping.
mat och möten
Gastronomi Sverige Commis Award 2020
- vinnare Thilda Mårtensson.
flygnytt
Peab lägger ner driften
Ängelholm Helsingborg Airport tills vidare.
Omställning
Så blir Bokmässan 2020
ställs om till en digital bildningshubb.
framtiden kommer närmare
Eskilstuna kongresshus
står klart 2026.
stor utbyggnad på G
Chalmers Konferens & Restauranger
tar över Universeums restaurang- och eventverksamhet.
DEBATT
Dags att ge mässbranschen förutsättning
att fortsätta skapa värde för näringslivet.
Handelskammarens pris
Philippe Longchamps
är Sveriges bästa lärare 2020.
RSS
rss_icon
Länkar
Ny vin- och delikatessmässa 2015 i Göteborg

I mars nästa år öppnar den konsumentbaserade mässan Göteborg Vin & Deli för första gången. Förhoppningen är att ett 80-tal utställare finns på plats den 20-21 mars. Fokus ligger på att lyfta fram kvalitativa dryckes- och delikatessprodukter.

Mässan går parallellt med TUR med över 30 000 besökare på fyra dagar. Förhoppningen är att mässan ska bli årligen återkommande.

Enligt Tommy von Brömsen, Business Manager för Svenska Mässan, är förhoppningen att den nya mötesplatsen möter det ökande intresset att fler människor vill lära sig mer om drycker och delikatesser.

– Göteborg Vin & Deli är ett arrangemang som går i linje med våra satsningar inom nya spännande koncept. Mässorna kompletterar varandra bra och tanken är att besökarna kan gå på båda arrangemangen,

Den nya mässan arrangeras av Wong Måltid & Marknad tillsammans med Svenska Mässan.

 

Bilden: iStockPhoto