platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
Gastrolution of Skåne
Skånska mat- och dryckesevenemang
ska nå internationell världsklass.
mat och möten
Parabere Forum Malmö 2018
en av fem finalister på The World Restaurants Awards i kategorin ”Event of the Year”.
kunskapsöverföring
Sveriges största mötesarrangörer
till Umeå för Mötets Dag.
Bli en bättre ledare
Bok om ledarskap
hjälper dig att se mellanrummen som möjligheter.
omvärldsanalys
Svenska startups sökes
till gratisplatser på framtidsmässa.
omvärldsanalys
Kompetensutveckla
ditt företag på Industrimässorna.
hotellnytt
Quality Hotel The Box
tar hem priset som New Hotel of the Year.
hotellnytt
Egencia presenterar
de 100 bästa affärsresehotellen 2019 – Sex svenska hotell med på topplistan.
nytt jobb
Patric Sjöberg
lämnar Stockholmsmässan i maj 2019.
globalt nätverk
Göteborg
vill bli Sveriges första Unesco City of Literature.
RSS
rss_icon
Länkar
Grif sätter Dubai på den globala kulinariska scenen

Tidigare i veckan genomfördes The Global Restaurant Investment Forum, Grif, i Dubai. Forumet är ännu ett steg för Dubais erkännande som en av världens bästa ”gastro-hubbar”.

Grif är en mötesplats där över 200 deltagare får nya kunskaper och insikter från drygt 50 branschexperter och ledare, vilka delar med sig av sina kunskaper om hur man lyckas i den här snabbt växande industrin, samt insikter i den hetaste nya utvecklingen inom restaurang, bar och franchisemöjligheter.

Exempelvis så berättade den världsberömde kocken Pierre Gagnaire, som driver restaurangen på Hotel Intercontinental i Dubai Festival City samt Patisserie Choix, varför han valt just Dubai för sin verksamhet och hur han ser på möjligheterna i regionen.

Dubai blir allt snabbare allt mer känt som en destination för matupplevelser av högsta klass. Ryktet om att här erbjuds en fantastisk kvalitet på mat och service har lett till öppnandet av flera nya boutique-krogar vid sidan av de stora varumärkena, och Dubais kändiskockar sägs idag vara värdiga ett eget besök för matens skull.

Konkurrensen inom hotell-, mat- och dryckesindustrin är på all-time high-nivå. Under de senaste fem åren har utvecklingnen på restaurangsidan gått så snabbt framåt och uppåt, att en middagsupplevelse i Dubai nu rankas jämsides med klimat, boende och landskap i betydelse för besökaren.

Foto: Pierre Gagnaire.