platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
digital utveckling
Venue4you
Den första globala, skräddarsydda bokningsplattformen av mäss- och kongressanläggningar.
Good News
Tyskland runt
med regionaltåg för 67 kronor.
möten och affärer
Umeå Congress
får uppdraget att leverera event och studioproduktion åt Akademiska Hus.
hotellnytt
Scandic Oceanhamnen öppnar idag
– hållbarhet i fokus.
Mässnytt
Nordic Live Expo AB
lanserar Nordic Mobility Conference & Expo på Kistamässan den 3-4 maj 2023.

Rekryteringsevent arrangeras i Västerås
för att underlätta för hotell och restauranger att hitta medarbetare.
nytt jobb
Anna Westerberg
blir ny Hotelldirektör för Yasuragi.
flygnytt
Arlanda
återöppnar terminal fyra.
Mässor skapar möten
Succé
på första samlade mötesplatsen inom hållbarhet.
flygindustrin
Emirates finkammar världen
efter kabinpersonal – besöker trettio städer under sex veckor.
RSS
rss_icon
Länkar
Grif sätter Dubai på den globala kulinariska scenen

Tidigare i veckan genomfördes The Global Restaurant Investment Forum, Grif, i Dubai. Forumet är ännu ett steg för Dubais erkännande som en av världens bästa ”gastro-hubbar”.

Grif är en mötesplats där över 200 deltagare får nya kunskaper och insikter från drygt 50 branschexperter och ledare, vilka delar med sig av sina kunskaper om hur man lyckas i den här snabbt växande industrin, samt insikter i den hetaste nya utvecklingen inom restaurang, bar och franchisemöjligheter.

Exempelvis så berättade den världsberömde kocken Pierre Gagnaire, som driver restaurangen på Hotel Intercontinental i Dubai Festival City samt Patisserie Choix, varför han valt just Dubai för sin verksamhet och hur han ser på möjligheterna i regionen.

Dubai blir allt snabbare allt mer känt som en destination för matupplevelser av högsta klass. Ryktet om att här erbjuds en fantastisk kvalitet på mat och service har lett till öppnandet av flera nya boutique-krogar vid sidan av de stora varumärkena, och Dubais kändiskockar sägs idag vara värdiga ett eget besök för matens skull.

Konkurrensen inom hotell-, mat- och dryckesindustrin är på all-time high-nivå. Under de senaste fem åren har utvecklingnen på restaurangsidan gått så snabbt framåt och uppåt, att en middagsupplevelse i Dubai nu rankas jämsides med klimat, boende och landskap i betydelse för besökaren.

Foto: Pierre Gagnaire.