platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
hotellnytt
Egencia presenterar
de 100 bästa affärsresehotellen 2019 – Sex svenska hotell med på topplistan.
nytt jobb
Patric Sjöberg
lämnar Stockholmsmässan i maj 2019.
globalt nätverk
Göteborg
vill bli Sveriges första Unesco City of Literature.
mötesakademin
Spännande samarbete
Mellan Vår Gård och House of Sparks.
hotellnytt
Passion Manager Sophia Allerth
förverkligar Stordalens kultur på Stockholms största hotell.
forskning skapar möten
110 miljoner
till biologiska läkemedel.
ökad hållbarhet
Uniaden:
Resan mot ännu ett miljömärkt event.
flygindustrin
Världens säkraste flygbolag
2019 utsedda.
hotellnytt
Fem arkitektkontor tävlar
om att gestalta Svenska Mässans fjärde torn.
Strategi
Nederländska Kongress & Turistbyrån
stänger sitt kontor i Stockholm.
RSS
rss_icon
Länkar
Laga mat med stjärnkocken Kurt Jäger

Matlagning har länge stått högt i kurs som aktivitet på landets olika anläggningar. Det finns också matlagningsföretag som har som sin specialitet att man före, under eller efter sitt möte lagar en måltid tillsammans. Nu kommer den tyske stjärnkocken Kurt Jäger till Villa Aske vid Sigtunafjärden. Är man ute i god tid, en månads framförhållning är vad som gäller, kan man få laga mat med mannen som kom på tredje plats i matlagnings-VM och varit utsedd till Tysklands bästa kock. Den som vet hur stort Tyskland är och hur många kockar det finns i landet vet att konkurrensen om den titeln som Årets kock är stenhård.

– Det är en ära för oss att kunna erbjuda en gastronomisk aktivitet av det här slaget och att kunna erbjuda flera människor möjligheten att njuta av en smakfull upplevelse, säger Lennart Holm, vd på Villa Aske och själv mästerkock med ett långt förflutet på bland andra anläggningar som Thoresta herrgård och Lejondals slott.

--------------------------------

Kurt Jäger, som är född i Österrike, har arbetat som kökschef på ett flertal tvåstjärniga restauranger i Tyskland, bland andra Tantris i München och Gala i Aachen. Han har också placerat sig på en  hedrande tredje plats i matlagnings-VM Bocuse d’Or i Lyon. Kurt Jäger har skrivit flera kokböcker och deltagit många matlagningsprogram. Han har dessutom varit den tyska förbundskanslerns egen kock.