platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
Nytt jobb
Sophie Ahlin
har tagit över Clarion Collection Hotel Temperance.
Fler än 2300 deltagare
Cvent Connect Europe
handlar om mångfald, jämställdhet och inkludering.
5 oktober 2022
Nick Shackleton-Jones:
Hur man skapar en arbetsplatskultur vid L&D-evenemang.
19 oktober, Stockholm
Årets största mötesplats
om hotell och hotellfastigheter.
2 december 2022
eComExpo gör endags transport- och energikonferens i Göteborg:
”Vi måste synka myndigheternas arbete för en fossilfri transportnäring
SmartBygd Event
Digitala lösningar och innovationer
visas på mässa i Dorotea.
hotellnytt
Förenade Arabemiratens hotellmarknad
kommer att växa med 25 procent till 2030.
RSS
rss_icon
Länkar
Laga mat med stjärnkocken Kurt Jäger

Matlagning har länge stått högt i kurs som aktivitet på landets olika anläggningar. Det finns också matlagningsföretag som har som sin specialitet att man före, under eller efter sitt möte lagar en måltid tillsammans. Nu kommer den tyske stjärnkocken Kurt Jäger till Villa Aske vid Sigtunafjärden. Är man ute i god tid, en månads framförhållning är vad som gäller, kan man få laga mat med mannen som kom på tredje plats i matlagnings-VM och varit utsedd till Tysklands bästa kock. Den som vet hur stort Tyskland är och hur många kockar det finns i landet vet att konkurrensen om den titeln som Årets kock är stenhård.

– Det är en ära för oss att kunna erbjuda en gastronomisk aktivitet av det här slaget och att kunna erbjuda flera människor möjligheten att njuta av en smakfull upplevelse, säger Lennart Holm, vd på Villa Aske och själv mästerkock med ett långt förflutet på bland andra anläggningar som Thoresta herrgård och Lejondals slott.

--------------------------------

Kurt Jäger, som är född i Österrike, har arbetat som kökschef på ett flertal tvåstjärniga restauranger i Tyskland, bland andra Tantris i München och Gala i Aachen. Han har också placerat sig på en  hedrande tredje plats i matlagnings-VM Bocuse d’Or i Lyon. Kurt Jäger har skrivit flera kokböcker och deltagit många matlagningsprogram. Han har dessutom varit den tyska förbundskanslerns egen kock.