platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
kunskapsmöte
Associations World Congress & Expo
på Svenska Mässan 7-10 april.
fullspäckat utvecklingsprogram
En tidigare munk,
en spelutvecklare och en självutnämnd tekniknörd bland experttalarna på IMEX i Frankfurt.

Lounge Summit i Göteborg presenterar
Spännande program med nästan 30 talare.
resor skapar möten
Nordic Choice Hotels inleder samarbete med Nordic Travel och Visit Group
Ska underlätta bokningen av paketlösningar.
World Water Day
För andra året i rad
tar Clarion Hotel Amaranten upp kampen för rent vatten för alla.
hotellnytt
Skanska bygger nollenergihotell
i Solna för cirka 470 miljoner kronor. Comfort Hotels har driften.
Event skapar möten
Strategi för bättre evenemang till Luleåborna
Ska vara klar i maj/juni.
Möten skapar affärer
Årets Mötespris går till Uddeholms AB
Självklara vinnare 2019.
nya kunskaper
Meeting Design Week
den 10 och 11 april i Helsingfors.
Omvärldsanalys
Nytt från Las Vegas:
Hotellrobotar, interaktiva golfbanor och världens första robotbartender
RSS
rss_icon
Länkar
Laga mat med stjärnkocken Kurt Jäger

Matlagning har länge stått högt i kurs som aktivitet på landets olika anläggningar. Det finns också matlagningsföretag som har som sin specialitet att man före, under eller efter sitt möte lagar en måltid tillsammans. Nu kommer den tyske stjärnkocken Kurt Jäger till Villa Aske vid Sigtunafjärden. Är man ute i god tid, en månads framförhållning är vad som gäller, kan man få laga mat med mannen som kom på tredje plats i matlagnings-VM och varit utsedd till Tysklands bästa kock. Den som vet hur stort Tyskland är och hur många kockar det finns i landet vet att konkurrensen om den titeln som Årets kock är stenhård.

– Det är en ära för oss att kunna erbjuda en gastronomisk aktivitet av det här slaget och att kunna erbjuda flera människor möjligheten att njuta av en smakfull upplevelse, säger Lennart Holm, vd på Villa Aske och själv mästerkock med ett långt förflutet på bland andra anläggningar som Thoresta herrgård och Lejondals slott.

--------------------------------

Kurt Jäger, som är född i Österrike, har arbetat som kökschef på ett flertal tvåstjärniga restauranger i Tyskland, bland andra Tantris i München och Gala i Aachen. Han har också placerat sig på en  hedrande tredje plats i matlagnings-VM Bocuse d’Or i Lyon. Kurt Jäger har skrivit flera kokböcker och deltagit många matlagningsprogram. Han har dessutom varit den tyska förbundskanslerns egen kock.