nyheter
Jimmyz
Ess Group toppar sin hotellista
med 28 våningar och 100 meter.
16 projekt får 16 miljoner
Nya projekt
ska hjälpa företag inom besöksnäringen att ställa om.
ny kunskap
Lärarlagsmöten
handlar mest om praktiska frågor.
första mötet idag
Näringsministern
inrättar besöksnäringsråd.
Säkerhet
Internationella CPTED
organisationens kongress 2021 till Helsingborg.
Hide and Seek
Högskolan Kristianstad
nominerad till Stora Kommunikationspriset.
hållbar stadsutveckling
Avsiktsförklaring mellan Johanneberg Science Park
och Landvetter Södra Utveckling AB.
hotellnytt
Första Radisson Individuals i Baltikum
öppnar sina dörrar i Tallinn.
nytt jobb
Anna Wallén
ny näringspolitisk chef på Visita.
Börjar 7 maj
Kändistätt på Lund Hotel Music tour
visas på egna YouTube-kanalen.
RSS
rss_icon
Länkar
Vinordic i ny kostym
Den 6-9 maj är det dags för Vinordic och GastroNord, norra Europas största fackmässor inom HoReCa. Årets upplaga är full med nyheter och har fokus på kunskap. Parallellt på Stockholmsmässan pågår också Kock EM – Bocuse d´Or.

– Vi vill skapa ett nytt Vinordic som är anpassat till branschens utveckling. Målet är att erbjuda besökarna ökad kunskap, som i sin tur leder till ökad lönsamhet och nöjdare kunder, säger Daniel Fritzdorf, projektchef för Vinordic och GastroNord.

En av nyheterna är att Vinordic-Skolan, som startade 2012, utvecklas vidare med bland annat fler aktivitetsbarer med olika dryckesinriktningar. Det blir en Rosébar, en Champagnebar, en Ölbar, en Whiskybar samt en Cocktailbar med en alkoholfri avdelning.

För att tillgodose det allt större behovet av att kunna erbjuda ett professionellt utbud av alkoholfria drycker har årets Vinordic en helt ny avdelning med alkoholfria alternativ.

I och med nybyggda AE-hallen på 10 000 kvadratmeter kan Vinordic ligga i samma hall som GastroNord. Samtidigt som de båda mässorna pågår dessutom Kock-EM – Bocuse d´Or, världens mest prestigefulla tävling inom gastronomin i B-hallen intill.

GastroNord och Vinordic är norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök och snabbmat. Mässorna arrangeras vartannat år på Stockholmsmässan.