nyheter
förflytta och förädla kunskap
Europas största konferens
inom högre utbildning till Göteborg.
PCO-kunskap
Samarbete
ska leda till fler kongresser i Jönköping.
mat och möten
Gastronomi Sverige Commis Award 2020
- vinnare Thilda Mårtensson.
flygnytt
Peab lägger ner driften
Ängelholm Helsingborg Airport tills vidare.
Omställning
Så blir Bokmässan 2020
ställs om till en digital bildningshubb.
framtiden kommer närmare
Eskilstuna kongresshus
står klart 2026.
stor utbyggnad på G
Chalmers Konferens & Restauranger
tar över Universeums restaurang- och eventverksamhet.
DEBATT
Dags att ge mässbranschen förutsättning
att fortsätta skapa värde för näringslivet.
Handelskammarens pris
Philippe Longchamps
är Sveriges bästa lärare 2020.
regional utveckling
Sex miljoner
investeras i nya XC-leder i Järvsö.
RSS
rss_icon
Länkar
Vinordic i ny kostym
Den 6-9 maj är det dags för Vinordic och GastroNord, norra Europas största fackmässor inom HoReCa. Årets upplaga är full med nyheter och har fokus på kunskap. Parallellt på Stockholmsmässan pågår också Kock EM – Bocuse d´Or.

– Vi vill skapa ett nytt Vinordic som är anpassat till branschens utveckling. Målet är att erbjuda besökarna ökad kunskap, som i sin tur leder till ökad lönsamhet och nöjdare kunder, säger Daniel Fritzdorf, projektchef för Vinordic och GastroNord.

En av nyheterna är att Vinordic-Skolan, som startade 2012, utvecklas vidare med bland annat fler aktivitetsbarer med olika dryckesinriktningar. Det blir en Rosébar, en Champagnebar, en Ölbar, en Whiskybar samt en Cocktailbar med en alkoholfri avdelning.

För att tillgodose det allt större behovet av att kunna erbjuda ett professionellt utbud av alkoholfria drycker har årets Vinordic en helt ny avdelning med alkoholfria alternativ.

I och med nybyggda AE-hallen på 10 000 kvadratmeter kan Vinordic ligga i samma hall som GastroNord. Samtidigt som de båda mässorna pågår dessutom Kock-EM – Bocuse d´Or, världens mest prestigefulla tävling inom gastronomin i B-hallen intill.

GastroNord och Vinordic är norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök och snabbmat. Mässorna arrangeras vartannat år på Stockholmsmässan.