nyheter
regional utveckling
Sex miljoner
investeras i nya XC-leder i Järvsö.
Hänger ditt företag med i utvecklingen?
PCO-nätverket Incon lanserar resurssida för Covid-19
med kontor på 170 destinationer.
coronautveckling
”Sveriges största digitala nätverkslunch”
100 deltagare möts när Jobbfestivalen och Yrkesdörren arrangerar med Max Burgers.
det finns en lösning
​Ställ inte in när det hettar till
– flytta fram istället.
ett steg i taget
Asiens mötes- och eventindustri
förväntas återhämta sig snabbare än andra kontinenter.
Hemester
Aktörer på Ven samarbetar
för att göra ön säker att besöka i sommar.
Första öppna kongresshallen i Skandinavien
Harpa Concert Hall and Conference Center
i Reykjavík är redo för tiden efter Covid-19.
mat skapar möten
Första uttagningen inför Årets Kock 2020
– här är kockarna som går vidare till kvaltävlingen.
hotellnytt
Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborgshotell
blir familjeresort i sommar.
SM i matlagning
Stort intresse för Årets Kock 2020
– ansökningarna har gått upp med över 10 procent.
RSS
rss_icon
Länkar
Radisson Blu Sky City väljer SSP

SSP, The Food Travel Experts, arbetar med mat och dryck i miljöer där många människor möts. Förutom som restaurangoperatör får SSP även förnyat förtroende som cateringleverantör till mötesverksamheten i Sky City.

Under nästa vår profileras hotellrestaurangen om till det nya konceptet On My Way.

– Vårt nya matkoncept erbjuder kulinariska högtidsstunder för såväl hotellgäster som övriga besökare på flygplatsen, säger Lars Edengréen vd för SSP.

Hösten 2012 påbörjades ett omfattande renoveringsarbete när Arlanda Airport Conference införlivades i Radisson Blu Sky Citys hotellverksamhet.

Idag finns både mötesmöjligheter och boende direkt på Arlanda flygplats. Under 2013 har bland annat kapaciteten för möten utökats med fyra nya och fräscha möteslokaler och nya restaurangdelar har byggts till.