nyheter
22 & 23 september
Framtidens arbetsplats
- Ett digitalt event med Senab och Katarina Gospic.
Clean & Safe
Ny säkerhetsmärkning
bidrar till tryggt resande i Schweiz.
openforbusiness.com
Safetures nya verktyg
hjälper anställda boka säkra resor.
hotellnytt
Skansen i Båstad har byggt ut sitt spa för 50 miljoner kronor.
600 kvadratmeter mer än fördubblarspaytan.
destinationsutveckling
Fyrplatsen Pater Noster
får en ny operatör. Målet är att ta plats på den internationella kartan.
Press stop
ACTE, Corporate Travel Executives
har gått i konkurs.
the nude edition
Stockholm Furniture & Light Fair
lanserar ett solidariskt och hållbart mässkoncept för 2021.
Sänker begränsningarna
Malaysia tillåter nu möten
för upp till 250 deltagare.
innovation & utveckling
Royal Park Hospitality & Education Hub Sthlm
presenterar fler onlineutbildningar i samarbete med Hyper Island och Highlights.
33o miljoner jobb
European Cities Marketing
kräver en öppen och permanent dialog mellan europeiska institutioner och lokala destinationer.
RSS
rss_icon
Länkar
Malin Söderström tar över krogen i Moderna museet
Malin Söderström tar över som ensam ägare till restaurangen i Moderna museet och restaurang Hjerta, båda på Skeppsholmen i Stockholm.

– För mig är det ett tillfälle att göra en nystart. Vi ska fortsätta att satsa på vällagad mat med svenska råvaror och rena smaker, säger hon.

När det gäller restaurangen i museet ska de utveckla paket för grupper och olika slags möten.

– Där finns möjlighet att på olika sätt låta konsten spilla över på tallrikarna. Hjerta har andra förutsättningar, där ska vi jobba med närheten till kajen, båtarna och den kulturhistoriska miljön.

Malin Söderström har varit medlem i kocklandslaget, ansvarat för Nobelmiddagen, lagat mat i TV4, varit med i Kockarnas kamp och gett ut flera kokböcker.