nyheter
Nordic Travel Clearing:
Tjänsteresandet ökar igen
- upp 94 procent sedan i mars.
Tvåa i Europa
​Helsingborg
är en av Europas mest innovativa städer enligt EU-kommissionen.
ikoniskt hotell
Arne Jacobsens
världsberömda designhotell firar 60 år.
50 000 besökare räcker inte
Naturum Falsterbo hotas
– kan bli del av ett spahotell.
bakslag för det personliga mötet
IBTM World 2020-ställs in
men blir virtuell.
utvecklande möten
Bo Frank, Växjö kommun,
är omvald till styrelsen i nätverket Energy Cities.
skapar ny plattform
Dubai Tourism bildar specialkommittee för Business Events
öppnar hela mötesindustrin den 1 oktober.
2000 deltagande företag
Stort intresse
för taiwanesisk plattform om covid-19.
400 spelare kommer
Uppsala
arrangerar nya veteran-SM i innebandy 2021.
Leap for Life
Hallands nya innovationscentrum:
för informationsdriven vård.
RSS
rss_icon
Länkar
Malin Söderström tar över krogen i Moderna museet
Malin Söderström tar över som ensam ägare till restaurangen i Moderna museet och restaurang Hjerta, båda på Skeppsholmen i Stockholm.

– För mig är det ett tillfälle att göra en nystart. Vi ska fortsätta att satsa på vällagad mat med svenska råvaror och rena smaker, säger hon.

När det gäller restaurangen i museet ska de utveckla paket för grupper och olika slags möten.

– Där finns möjlighet att på olika sätt låta konsten spilla över på tallrikarna. Hjerta har andra förutsättningar, där ska vi jobba med närheten till kajen, båtarna och den kulturhistoriska miljön.

Malin Söderström har varit medlem i kocklandslaget, ansvarat för Nobelmiddagen, lagat mat i TV4, varit med i Kockarnas kamp och gett ut flera kokböcker.