platsannonser
Kommunikationsstrateg för IUFROs världskongress 2024
Framtid, innovation och Agenda 2030 utgör ledstjärnor för kongressen.
nyheter
forskning skapar möten
Forskare
har en viktig och mångfacetterad roll i inkubatorer.
Hotellnytt
BWH Hotel Group
fortsätter expandera i Norge.
UNWTO-möte i går
IATA tror på vaccinationskrav
för att flyga internationellt.
Fourth Industrial Revolution
MCI ställer om
till den digitala tidsåldern.
forskningsresultat
Innovationsnätverket ”Future Meeting Space”:
har ett digitalt evenemang den 22 februari.
flygnytt
Emirates utökar sin verksamhet till USA
efter ökad efterfrågan.
En sann förebild
Charbél Gabro
vinner Stora Målpriset 2020.
strikta krav
Mallorca tilldelas prestigefyllt certifikat från UNWTO
- som första turistdestination i Europa.
omställning
​Stockholmsmässan
blir padelarena.
I natt jag drömde
Micke Darmell
skriver ett brev från framtiden.
RSS
rss_icon
Länkar
Malin Söderström tar över krogen i Moderna museet
Malin Söderström tar över som ensam ägare till restaurangen i Moderna museet och restaurang Hjerta, båda på Skeppsholmen i Stockholm.

– För mig är det ett tillfälle att göra en nystart. Vi ska fortsätta att satsa på vällagad mat med svenska råvaror och rena smaker, säger hon.

När det gäller restaurangen i museet ska de utveckla paket för grupper och olika slags möten.

– Där finns möjlighet att på olika sätt låta konsten spilla över på tallrikarna. Hjerta har andra förutsättningar, där ska vi jobba med närheten till kajen, båtarna och den kulturhistoriska miljön.

Malin Söderström har varit medlem i kocklandslaget, ansvarat för Nobelmiddagen, lagat mat i TV4, varit med i Kockarnas kamp och gett ut flera kokböcker.