platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
30 intervjuer
IAPCO och AIPC
släpper forskningsrapport om hybridevents.
30 nov - 2 dec 2021
Mötesindustrin återförenades
på IBTM World Barcelona 2021.
8-12 februari 2022
Stockholm Furniture & Light Fair lanserar nytt seminariekoncept
- prisbelönta designstudion Formafantasma är en av veckans keynote speakers.
Resa i Sverige
Svenskarnas intresse
för att fortsätta upptäcka Sverige är stort - 8 av 10 vill se mer.
22-25 september 2022
Tara Moshizi, Johan Kollén och Sandra Lewinsson
nya rekryteringar till Bokmässan i Göteborg.
Conventum, Örebro
Årets Biodlarkonferens
- Apiscandia 11-13 februari 2022.
startskott
Rasta
etablerar sig på Höga kusten.
23-24 mars 2022
Tommy Myllymäki
ny president för Bocuse d’Or Sweden.
fint pris
Sofia B Olsson
restaurang Vrå på Clarion Hotel Post i Göteborg får Tore Wretmans guldmedalj.
nytt jobb
Emma Keenan
ny vd och hotelldirektör för Comfort Hotel Västerås.
RSS
rss_icon
Länkar
Malin Söderström tar över krogen i Moderna museet
Malin Söderström tar över som ensam ägare till restaurangen i Moderna museet och restaurang Hjerta, båda på Skeppsholmen i Stockholm.

– För mig är det ett tillfälle att göra en nystart. Vi ska fortsätta att satsa på vällagad mat med svenska råvaror och rena smaker, säger hon.

När det gäller restaurangen i museet ska de utveckla paket för grupper och olika slags möten.

– Där finns möjlighet att på olika sätt låta konsten spilla över på tallrikarna. Hjerta har andra förutsättningar, där ska vi jobba med närheten till kajen, båtarna och den kulturhistoriska miljön.

Malin Söderström har varit medlem i kocklandslaget, ansvarat för Nobelmiddagen, lagat mat i TV4, varit med i Kockarnas kamp och gett ut flera kokböcker.