platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
nytt jobb
Per Keller
blir ny vd för Yasuragi.
på nytt jobb
Sunniva Fallan Röd
ny vd för Sturebadet.
Hållbarhet på riktigt
Quality Hotel bäst i Norden
på att bedriva sin verksamhet på ett etiskt, socialt och miljömässigt riktigt sätt.
nytt jobb
​Staffan Ingvarsson
blir ny vd för Stockholm Business Region.
nytt jobb
Ny hotelldirektör
på Radisson Blu Metropol i Helsingborg siktar högt.
Mat & Möten
Sigtunakockar tävlar i världsfinalen
av Copper Skillet i Toronto 11 april 2019.
hotellindustrin
Så bidrar hotellen till ett attraktivare Göteborg
Göteborg & Co är en sammanhållande länk.
innovativt drag
Nordic Choice Hotels
digitala utvecklingsbolag eBerry startar globalt utbytesprogram.
kunskapsmöte
Associations World Congress & Expo
på Svenska Mässan 7-10 april.
fullspäckat utvecklingsprogram
En tidigare munk,
en spelutvecklare och en självutnämnd tekniknörd bland experttalarna på IMEX i Frankfurt.
RSS
rss_icon
Länkar
Mässrestauranger på Malmömässan blir Krav-märkta

I samband med ekomässan Natural Products Scandinavia den 20-21 oktober tar Mässrestauranger i Malmö ytterligare ett steg i sin satsning för hållbar gastronomi. Efter en  granskning blir restaurangerna Cloud och Forest samt kaféerna Krav-märkta. Det är det första mässrestaurangföretaget i landet som uppfyller Kravmärkningens regler.

– Att bli Krav-märkt känns visar var vi står i arbetet för ett hållbart samhälle. Krav-märkt mat och dryck är godare, nyttigare och miljövänligare, säger Anna Haxne, platschef för Mässrestauranger i Malmö.

Krav är landets mest kända miljömärkning och visar att en produkt är ekologiskt producerad. Till skillnad från många andra ekomärkningar tar Krav även hänsyn till klimatfrågor och sociala förhållanden.

Mässrestauranger i Malmö arbetar kontinuerligt med lokala råvaror och smaker från den skånska matkulturen. Tanken är att värna skånsk producenter samtidigt som man får godare mat och nöjdare gäster.

Till exempel kommer grisköttet från Olinge utegrisar, uppfödda i trakterna av Wanås slott, kycklingen köps från Fridhils kyckling på Bjärehalvön och tupp hittas hos Tockafarmaren nära Lund.

 

Fotograf: Ole Jais