nyheter
50 000 besökare räcker inte
Naturum Falsterbo hotas
– kan bli del av ett spahotell.
bakslag för det personliga mötet
IBTM World 2020-ställs in
men blir virtuell.
utvecklande möten
Bo Frank, Växjö kommun,
är omvald till styrelsen i nätverket Energy Cities.
skapar ny plattform
Dubai Tourism bildar specialkommittee för Business Events
öppnar hela mötesindustrin den 1 oktober.
2000 deltagande företag
Stort intresse
för taiwanesisk plattform om covid-19.
400 spelare kommer
Uppsala
arrangerar nya veteran-SM i innebandy 2021.
Leap for Life
Hallands nya innovationscentrum:
för informationsdriven vård.
digital innovation
Royal Park Studios
inviger unik studio för livestreaming och produktion.
Nätverk
Egencia hjälper Travel Managers
med nya utbildningar i hantering av affärsresor.
alltfler fysiska möten
SEE Hållbarhetsvecka
viktigare än någonsin – i år med rekordmånga digitala event.
RSS
rss_icon
Länkar
Ystad Saltsjöbad rekryterar stjärnkock

Daniel Müllern, en av de mest hyllade kockarna i Skåne, ska utveckla maten på Ystad Saltsjöbad. Under första kvartalet öppnades två nya restauranger på hotellet med avsikten att storsatsa på gastronomi.

– Kärleken till hantverket och råvaror med mycket lokal förankring ska prägla matupplevelsen, och jag ska även vara närvarande bland gästerna, säger Daniel Müllern.

Han har jobbat i restaurang- och hotellbranschen på allt från Operakällaren i Stockholm till krogar i Malmö och Köpenhamn. Han är skolad i Tore Wretmans anda och har en förkärlek för traditionell fransk matlagning med lokala råvaror. De senaste åtta åren har han drivit en egen restaurang och har toppnoterats i både White Guide och Dagens Industri.

Att Ystad Saltsjöbad lägger mycket energi på gastronomin är ingen slump.

– Genom att bredda utbudet och höja kvaliteten på restaurangsidan vill vi öka totalupplevelsen, och maten kan därmed bli en egen reseanledning, säger Anders Nilsson, vd för Ystad Saltsjöbad.

Satsningen väntas dessutom skapa flera arbetstillfällen på hotell- och spaanläggningen.